Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

PEUGEOT 307 SW

Recommended Posts

Guest FIKÍSEK
Odesláno

Nazdárek lidičky co vlastníte PEUGEOTY:super.Už dlouho jsem se chtěl zaregistrovat,ale pořád nebyl čas.Před pul rokem jsem si pořídil 307 SW a zatím mi dělá jen radost.Vím,že mužou nastat problémy,ale kde ne.Přeju vám všem jako novej člen,at vám vozíky jezdí a dělají vám radost.Od toho je přeci máme.A taky at dobře vypadají.Jinak je to tu bezva.Opravdu se tu člověk dozví všechno.Jste fajn,že si takhle pomáháte.:papa

Odesláno
Původně zaslal: FIKÍSEK

Nazdárek lidičky co vlastníte PEUGEOTY:super.Už dlouho jsem se chtěl zaregistrovat,ale pořád nebyl čas.Před pul rokem jsem si pořídil 307 SW a zatím mi dělá jen radost.Vím,že mužou nastat problémy,ale kde ne.Přeju vám všem jako novej člen,at vám vozíky jezdí a dělají vám radost.Od toho je přeci máme.A taky at dobře vypadají.Jinak je to tu bezva.Opravdu se tu člověk dozví všechno.Jste fajn,že si takhle pomáháte.:papa

Zdravím tě a vítám v klubu. Přeji abys tu našel veškeré informace osvém miláčkovi a případné dotazy ohledně oprav byly natolik dostatečné aby jsi si s problémy vždy poradil ;):papa:super

Guest FIKÍSEK
Odesláno

Děkuju za přivítání a doufám,že i já se svým vozíkem budeme přínosem tohoto clubiku s PEŽOTKY;)

Odesláno

Malá rada.. pokud se budeš na něco ptát vyplň si údaje o autě jako má většina.. Motor, rok, typ, a popřípadě další věci..

Uvidíš že se tu dozvíš víc než budeš potřebovat :papa

Guest FIKÍSEK
Odesláno

Tak a je to tu.Už budu za jelítko,ale fakt nevim,jak tam ten vozík dostat.Ještě to nevzdávám,ale přez nápovědu jsem to nezjistil.

Odesláno
Původně zaslal: FIKÍSEK

Tak a je to tu.Už budu za jelítko,ale fakt nevim,jak tam ten vozík dostat.Ještě to nevzdávám,ale přez nápovědu jsem to nezjistil.

Nápověda---změna profilu :)

Guest FIKÍSEK
Odesláno

Tak zkouším co se dá,ale pořád mi to tam nejde.Ve změně profilu nic o autě není.Do jaké kolonky bych to měl vyplnit:(

Odesláno

WELLCOME a nech sa ti tu u nás páči a dufam, ze sa stretneme na zraze, pac aj ja sa tam chystam po prvy krat, len teraz mi furt zena robi problemi, ze je tehotna atreba sa o nu starat tak nevim nevim, uvidime:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...