Guest FIKÍSEK Odesláno 23. duben 2008 Odesláno 23. duben 2008 Nazdárek lidičky co vlastníte PEUGEOTY:super.Už dlouho jsem se chtěl zaregistrovat,ale pořád nebyl čas.Před pul rokem jsem si pořídil 307 SW a zatím mi dělá jen radost.Vím,že mužou nastat problémy,ale kde ne.Přeju vám všem jako novej člen,at vám vozíky jezdí a dělají vám radost.Od toho je přeci máme.A taky at dobře vypadají.Jinak je to tu bezva.Opravdu se tu člověk dozví všechno.Jste fajn,že si takhle pomáháte. Citovat
stalmik Odesláno 23. duben 2008 Odesláno 23. duben 2008 Původně zaslal: FIKÍSEK Nazdárek lidičky co vlastníte PEUGEOTY:super.Už dlouho jsem se chtěl zaregistrovat,ale pořád nebyl čas.Před pul rokem jsem si pořídil 307 SW a zatím mi dělá jen radost.Vím,že mužou nastat problémy,ale kde ne.Přeju vám všem jako novej člen,at vám vozíky jezdí a dělají vám radost.Od toho je přeci máme.A taky at dobře vypadají.Jinak je to tu bezva.Opravdu se tu člověk dozví všechno.Jste fajn,že si takhle pomáháte. Zdravím tě a vítám v klubu. Přeji abys tu našel veškeré informace osvém miláčkovi a případné dotazy ohledně oprav byly natolik dostatečné aby jsi si s problémy vždy poradil :super Citovat
Guest FIKÍSEK Odesláno 23. duben 2008 Odesláno 23. duben 2008 Děkuju za přivítání a doufám,že i já se svým vozíkem budeme přínosem tohoto clubiku s PEŽOTKY;) Citovat
stalmik Odesláno 23. duben 2008 Odesláno 23. duben 2008 Malá rada.. pokud se budeš na něco ptát vyplň si údaje o autě jako má většina.. Motor, rok, typ, a popřípadě další věci.. Uvidíš že se tu dozvíš víc než budeš potřebovat Citovat
Guest FIKÍSEK Odesláno 23. duben 2008 Odesláno 23. duben 2008 Diky za tip,hned jak zjistím jak na to,doplním Citovat
Guest FIKÍSEK Odesláno 23. duben 2008 Odesláno 23. duben 2008 Tak a je to tu.Už budu za jelítko,ale fakt nevim,jak tam ten vozík dostat.Ještě to nevzdávám,ale přez nápovědu jsem to nezjistil. Citovat
ozzy56 Odesláno 23. duben 2008 Odesláno 23. duben 2008 Původně zaslal: FIKÍSEK Tak a je to tu.Už budu za jelítko,ale fakt nevim,jak tam ten vozík dostat.Ještě to nevzdávám,ale přez nápovědu jsem to nezjistil. Nápověda---změna profilu Citovat
Guest FIKÍSEK Odesláno 23. duben 2008 Odesláno 23. duben 2008 Tak zkouším co se dá,ale pořád mi to tam nejde.Ve změně profilu nic o autě není.Do jaké kolonky bych to měl vyplnit:( Citovat
qity3 Odesláno 23. duben 2008 Odesláno 23. duben 2008 WELLCOME a nech sa ti tu u nás páči a dufam, ze sa stretneme na zraze, pac aj ja sa tam chystam po prvy krat, len teraz mi furt zena robi problemi, ze je tehotna atreba sa o nu starat tak nevim nevim, uvidime:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.