pavel66 Odesláno 23. duben 2008 Odesláno 23. duben 2008 Ahoj, možná se ptám uplně blbě, ale nevíte někdo jestli tento motor má něco jako sytič, pokud ano, tak jak to funguje, co ho řídí a ovlivnuje, prostě věe kolem toho Díky všem za rady Citovat
Milhaus65 Odesláno 24. duben 2008 Odesláno 24. duben 2008 ECU motoru, teplotní čidla atd, nedá se to ovlivnit. Nebo dá ale ne standartní cestou - chip a pod. Citovat
pavel66 Odesláno 25. duben 2008 Autor Odesláno 25. duben 2008 toho sem se bal, jak jsem psal už jinde, tak mě auto nechce jezdit když je studený a venku chladno, tak mě prave napadlo jestli to neni něco s tím sytičem. tak ja už fakt nevim co s tim Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 25. duben 2008 Odesláno 25. duben 2008 Původně zaslal: pavel66 toho sem se bal, jak jsem psal už jinde, tak mě auto nechce jezdit když je studený a venku chladno, tak mě prave napadlo jestli to neni něco s tím sytičem. tak ja už fakt nevim co s tim No tak by to mohlo být právě tím teplotním čidlem, muže být vadný [upravil dne 25/4/08 Radek Hurvajz] Citovat
pavel66 Odesláno 25. duben 2008 Autor Odesláno 25. duben 2008 no jo ale jakym teplotnim cidlem, vahu vzduchu sem dal novou a teplotu motoru mi to ukazuje OK Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.