johny peter Odesláno 22. duben 2008 Odesláno 22. duben 2008 Dobrý den, po prohledani fóra o zatékání se mi zdá, že mám unikátní problém a potřebuji poradit od opravdových profiků. Mám Peugeot kombi 2.0 Executive rok 2003. Po koupi jsem zjistil, že mi zatéká do auta ze střešního okénka a problém jsem našel a odstranil - byla to ucpaná pravá odtoková hadička ve sloupku. Pak jsem zjistil zatékání dveřmi na podlahu a problém odstranil - byl to již popsaný problém s těsnící fólií ve dveřích. Teď mám ale problém na který už dlouho nemohu přijít - voda pod pravým zadním sedadlem. Původní filc pod sedadly už úplně zplesnivěl, vyměnil jsem to. Po silném dešti se tam objeví tak 50-100 ml vody, když je toho víc tak to stéká na podlahu. Nikde nejsou vidět stopy, kudy tam ta voda teče. Máte nápad? Když jsem kupoval Peugeot, fakt jsem netušil, že do toho bude téci jak do řešeta, do mojí předchozí Fábie nikdy neteklo. Moc dík za pomoc. Citovat
petr123 Odesláno 22. duben 2008 Odesláno 22. duben 2008 Ahoj, je tam na dně plastová zátka, dokud jsem ji nepřilepil, měl jsem tam vodu pořád. Citovat
slavik8 Odesláno 30. leden 2014 Odesláno 30. leden 2014 Ahoj-vyřešilo se to? Mě tam taky zatéká a už nevím co s tím-auto stojí venku a když k němu po dešti dojdu tak tam mám úplnou kaluž... Nevíš co s tím? Kde mám hledat problém? Citovat
P607Olda Odesláno 30. leden 2014 Odesláno 30. leden 2014 Voda je na podlaze? Zatékat může prostorem dveří, když je tam nesprávně ten igelit. Chce to hadici s vodou a kouknout. Citovat
slavik8 Odesláno 30. leden 2014 Odesláno 30. leden 2014 Právěže to vypadá na ten ,,igelit\" nejde nějak nahradit? Citovat
punkac Odesláno 31. leden 2014 Odesláno 31. leden 2014 sice jsem měl sedan, ale test s hadicí odhalil, že mě zatékalo světlem, musel jsem je celé vyměnit. Místo pro rezervu bylo kolikrát při jízdě v dešti plné vody a jak jsem se rozjížděl a brzdil. Voda vyšplíchla a tekla pod sedačku Citovat
Butrus Odesláno 31. leden 2014 Odesláno 31. leden 2014 Mám sedan a taky jsem minulou zimu řešil zatékání do kufru (do vany s rezervním kolem) a pod zadní levou sedačku. Vždy po dešti se objevila voda v prostoru levé kapsy. Pak voda šla podél těch kabelů,které vedou pod sedačky a natekla tam a ještě se cestou rozlila a natekla i k rezervě. Citovat
Butrus Odesláno 31. leden 2014 Odesláno 31. leden 2014 Na vině byla průchodka kabelu k osvětlení RZ. Po zalepení průchodky silikonem již sucho. Ale jak říkám, mám sedana. Taky jsem původně podezíral zatékání světlem, po dlouhém pozorování a vysušování jsem odhalil tu průchodku. Citovat
P607Olda Odesláno 31. leden 2014 Odesláno 31. leden 2014 Igelit vystříhneš podle starého, ze silného igelitu. Možná je tam ten starý jen špatně vložený. V každém případě, hadici s vodou, a zkus. Ty dveře píšu proto, že je tam špatně vidět, když jsou zavřené, a nenapadne to. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.