Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tak teď trochu z jiného soudku,víkend hezky začal,ale to se nedá říct o jeho zakončení.Dneska jsem šel naleštit auto a pak si zajel do Penny pro pití.Když jsem se vrátil,čekalo na mě toto:bacha

post-0-14109608251192_thumb.jpg

Odesláno

Výsledek je prasklé světlo,ohnuté čelo,popraskaná barva na nárazníku....moc jsem to nezkoumal,hledal jsem toho zas*anýho zm*da,ale nikdo samozdřejmně nic neviděl,neslyšel.....tak že zase akorát práce a starosti navíc:bojim

Odesláno

To mi povídej,ale naštěstí to není nic extrémníko,nárazník mě nesere,jak jsem říkal,chci ho zahladit,světla mám náhradní....ale to čelo mě fakt sere,navíc zase lakovat jak idiot

Odesláno

To jo,ale pro něj/ní to je asi lepší že odjel,asi bych vytáhl nádobíčko z kufru a dal mu najevo svůj názor...ale co,už se bohužel stalo,jen doufám že má na autě taky něco.Takovým lidem přeju jen totéž a ještě horší....stejně to byl nějakej splašenej důchodce

Odesláno

kurňa vraždil bych... tohle by mě taky nehorázně vytočilo... sice moje auto je omlácený ze všech stran, ale nikdy to není příjemný.. obzvlášť když máš takovýho krasavce... to aby člověk nonstop stál u auta a hlídal

Odesláno

určitě vedle tebe stála nějaká plechovka a tý se vyhnul,to už je takovej zákon,do pěknýho se trefuje dobře,takový práce s tim zase,to ti nezávidim

Odesláno

Právě,já si vždycky zajíždím až docela daleko od vchodu,kde nikdo většinou neparkuje,mám zkušenosti že mi to vždycky někdo omlátí o dveře a podobně.Asi někdo vyjížděl z protějšího parkoviště a nacouval do toho,nebo to chtěl dát vedle a nevytočil...fakt netušim.Jediný plus to má že jsem tam stál předkem k chodníku,jinak by to odsralo přední světo a nárazník,to by bylo o dost horší.Strávil jsem na tom kurva dost času

Odesláno

To jo,teď jsem na to koukal pořádně,není to tak hrozný,jedno odpoledne se to vyklepe,vykituje a možná se to stihne i nalakovat,ale chtěl jsem dělat kola,tak budou muset zase počkat:(

Odesláno

Ja mam takymto stylom ohnute zadne celo a trochu prasknuty zadny naraznik, tiez ma to sralo, ale clovek nic nenarobi:(

...hold nemozeme sa mat len dobre:aut

Odesláno

U mě to naštěstí nárazník vydržel,akorát barva je popraskaná,světlo mám náhradní,ale to čelo mě děsí,vzalo to s sebou růžek blatníku.Ráno se na to vrhnu a snad to bude brzo v pohodě,o víkendu jedem na \"dovolenou\" tak ať nejedu s bouračkou:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...