Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

peugeot_22 : No,on už jí má zamluvenou dlouho a já už mám origo rok složenou ve sklepě;) Dokonce už připravenou na plnič a barvu:cool:

Rejty : Uvidím,zatím je to ještě hudba budoucnosti,teď udělám ten předek,pak začnu s introšem a potom budu řašit další chujoviny:D

No nic,jedu motat kolečkem do němec ať mám co investovat do auta(sice nevratně ale je to fuk:D),klidně ale piště návrhy a připomínky ať mám nad čím přemýšlet až se vrátím (počítám že ve čtvrtek),tak se zatím mějte:papa:papa

Odesláno

Původní jsou tyhle:D:D Akorát jsou zatmavená,ty co jsem dělal meli problém že moc nepasovali a bylo to o průser (neměli homologaci)

Odesláno

Dneska jsem fakt nevědel co roupama,tak jsem vymýšlel blbiny a takhle to dopadlo:D:D¨

Volant sice před smrtí,ale když není co dělat (není to do zrcadlového lesku,ale koukat na sebe celou cestu se mi taky nechce:D:D)

Odesláno

Dneska jsem v garáži trochu zprovozňoval.Rozchodil jsem stropní světýlka,zapojil jsem zapalovač abych mohl používat v autě navigaci a v případě nudy nebo kolony čumět na filmy:D (místo původního zapalovače je otvírání kufru) a propojil jsem navigačku s rádiem.Zítra to vysaju,umyju,přeleštím pár věcí a v pátek odpoledne můžu zabalit a vyrazit směr Vysoké Mýto:super

Tady zapalovač

Odesláno

Poslední příprava před výjezdem na Mýto,trochu patli patli,trochu mytí,vysávání,leštění a voskování.....zítra \"jen přeleštím kola\" a můžu vyrazit:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...