Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: jurash

Mimochodem ten sestivalec; nevim jakej motor na to mas, ale nekde jsem cetl ze jedinej kterej se da pouzit na tuhle prestavbu (jak do 306, tak i do 205 a 309) je 3.0 24V jako je treba ve 406 (nejspis ho mely i posledni verze 605), a to protoze ten starsi 3.0 z 605 je moc vysokej a tak se neda pouzit (byla by moc nizko vana)..

jestli je to OT tak sry..

Jinak hodne stesti, jsem zvedavej na vysledek..

[upravil dne 30.5.08 jurash]

Díky,taky jsem zvědav.Co se týká toho motoru,asi máš pravdu.Navíc te 24V bude ještě o trošku lepší,ale kamarád mi to rozmlouvá,tak že možná půjdeme cestou přeplňování...ale opravdu bych chtěl ten V6 tam mít,miluju ten zvuk a tah....Jinak žádnej OT nevidim,díky:)
  • O 3 týdny později...
Odesláno

Ještě budu muset dodělat pár drobností,ale tak snad už to půjde snadno.Kombinace barev je Slonová kost a čistá černá barva.

Odesláno

Díky,taky jsem spokojený.V zadu normálně vše funguje,i popelníky.Akorát když se vyndavají tak je tam horší manipulace,ale v autě se nekouří tak je to v klidu...:)

Odesláno

No musím říct, že to je fakt paráda. Grafika mě tak trošku i živý (resp. přiživuje) a musím říct, že je to decentní, stylový, vyvážený. Dávám 10bodů. Ty sedačky k tomu moc nejdou, ale jak čtu výše i na tom se zapracuje. Tak to bude úplně dokonalý. Zdravím všechny fandy 309tek a přeju jim hezký den! (stejně máme nejlepší autíčka..) :P

Odesláno
Původně zaslal: Králík

No musím říct, že to je fakt paráda. Grafika mě tak trošku i živý (resp. přiživuje) a musím říct, že je to decentní, stylový, vyvážený. Dávám 10bodů. Ty sedačky k tomu moc nejdou, ale jak čtu výše i na tom se zapracuje. Tak to bude úplně dokonalý. Zdravím všechny fandy 309tek a přeju jim hezký den! (stejně máme nejlepší autíčka..) :P

Díky moc,a s tím o 309 plně souhlasím! Peugeot nadevše!:cool:
Odesláno

Tak jsem dnes zase trošku postoupil a nalakoval jsem bass reflex v platě a pár malinkých drobností,ale hlavně jsem kompletně auto vyčistil a naleštil:) Třeba leštit límce u kol je opravdu sranda,ale ten výsledek za to stojí...;)

post-0-14109601108413_thumb.jpg

Odesláno

Díky moc.Teď řeším otázku zda nechat barvu nebo stříkat celé....jelikož tam budou prahy,musí se zakytovat pár nedostatků a komplet nárazníky....nevim....ale myslim že ta origo barva je dobrá

• O 2 týdny později...
Odesláno

V týdnu jsem neměl co dělat,tak jsem se zavřel do garáže a koukal na hromadu starých \"nepotřebných\" věcí a našlel jsem pryžovou ochranu spodku nárazníku.Nevím z čeho byla ale už ji mám na 309,výsledek posuďte sami...:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...