Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,mam auto 6 měsic tak jsem ještě zelenáč a nevím co je potřeba měnit(myslím jaky olej,fyltry v jakem intervalu atd):myslim a dale shaním zadní levé světlo na Peugeotka 307 SW 2002. Díky předem:super

Odesláno

No servisní interval mam za 1500km a ten co mi ho prodaval mě ujistil že je vše ok? Podle servisky chodil na veškere kontroly.Auto šlape jak ma,nemam duvod mu nevěřit.:papa

Odesláno

Tak to je jiná káva :D:D

Tak pokračuj se serviskou dál,nebo si údržbu dělej sám. Jsou to vlastně jen výměny--kontroly olejů,(motor,převod.,servo),výměny filtrů(vzduchový,palivový,kabinový) atd.

Záleží,jak jsi zručný,ale s pomocí --hledání--a tady --f\'ora--si běžné opravy uděláš sám.:)

Odesláno

Co si člověk uděla sam,tak vy jak to bude:DJsou nějake časi kdy se ma co měnit ne?Nebo mužu věřit co mi piše v autě intervaly:myslim?

Odesláno

Tak po těch 1500km (co píšeš nahoře),bych vym.olej v motoru,vzduch.filtr,paliv.filtr. Zkontroloval olej v převodovce.(množství,nebo výměnu).

Zjisti,kdy sedělaly rozvody motoru--jinak výměna kompl.sady.

Toto je takový základ,abys měl jistotu,že je to OPRAVDU vyměněné.

[upravil dne 23/4/08 ozzy1956]

Odesláno
Původně zaslal: nikol

Zdravím,jedná se o 2,0 hdi 66kw Peugeotek 307SW rv.2002

Píšete rok 2002 a v podpisu je 2003?

jinak to mate v mejlu:papa

Odesláno

Tak za ten rok to se omlouvam:mad: při tom spěchu jsem se přehmatl,za odpověd moc děkuju. Ted jsem přišel na to jak stim zachazet,nějak mě to nechtělo poslouchat.Ještě jednou díky moc:papa

[upravil dne 23.4.2008 nikol]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...