Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ak maš diesel tak na motore vedu tam palivove hadice a otial do vstekovacieho čerpadla byva na pravej strane motora ked otvoríš kapotu pod tym plastovím kritom na motore je preto aby ohrievalo naftu hlavne cez zimu.:super

Odesláno

Ano,před pravým zadním kolem je filtr,výměna jednoduchá--odpojit dvě hadičky,vyměnit filtr(jedna matice),připojit hadičky.

Před nastartováním zapni klíček,počkej 10 sec. nastartuj a jeď :papa

[upravil dne 19/4/08 ozzy1956]

Odesláno

Děkuji moc,jsi hodnej.To bych ještě mohla do toho investovat)))Hlavně,když to nebude cukat)))Ještě jednou díky a krásný večer přeji

Odesláno
Původně zaslal: Gina

Děkuji moc,jsi hodnej.To bych ještě mohla do toho investovat)))Hlavně,když to nebude cukat)))Ještě jednou díky a krásný večer přeji

:myslim No ale psalas,že ti to po výměně svíček už necuká..:myslim Tak cuká nebo ne..?

:myslim

Odesláno

včera jsem jela jen kousek tak na delší trasu ještě nevím.Včera to hned po výměně necukalo.Ale byl u toho jeden pán od nás,kterej mi to doporučil,že by se měl hlavně měnit zhruba po 30000km najeto.Ajeliokož si každej kupuje ojeté auto tak nikdo neví co kdy bylo vyměněno.A je to otázka 500kč snad,tak to vyměním už taky a miláček bude jak novej.

Odesláno

včera jsem jela jen kousek tak na delší trasu ještě nevím.Včera to hned po výměně necukalo.Ale byl u toho jeden pán od nás,kterej mi to doporučil,že by se měl hlavně měnit zhruba po 30000km najeto.Ajeliokož si každej kupuje ojeté auto tak nikdo neví co kdy bylo vyměněno.A je to otázka 500kč snad,tak to vyměním už taky a miláček bude jak novej.

Safra, moje autí má najeto bezmála 70 000 a filtr se od výroby ještě neměnil. :D Tak to asi taky zauvažuju... :D

Odesláno

Tak to by určo chtělo,70tis.už je docela dost.A 500kč zhruba není tak strašná čáska))))To máš úplně nové?A kolik máš kw?

Vždyť mám tentýž motor co ty, mám to v podpise. :) Je to r.v. 2002 a ano, mám to od novoty. :)

Odesláno
Původně zaslal: Fakir

Safra, moje autí má najeto bezmála 70 000 a filtr se od výroby ještě neměnil. :D Tak to asi taky zauvažuju... :D

Už neuvažuj---měň :D:D:D

Odesláno

Ajo,tak promiň.Už to vidím)))Tak ho netrap a vyměň to a písni jak si to zvládl,já ho v týdnu koupím a o víkendu se na to vrhnu taky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...