Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tak už je v garáži 1,4 16v 3 dveřový vínově červený .Trendy.

Ještě jsem nestačil fotit,vše napravím,

Jen jsem se chtěl zeptat zda už někdo kupoval zatní stříšku nad okno a pokud ano tak kde ?.

Odesláno

Vítej mezi majitele 207ček:papa ... máš to skoro jako já , já mam normální červenou viz. mé vlákno (miláček 207) , jinak máme stejnou výbavu včetně počtu dveří!:) ... určitě dej fotky! Těšim se... jinak o stříšce sem taky uvažoval tudíž se připojuji k dotazu! A ještě by mě zajímalo jak je to s montáží a tak ... Viva 207!:roker

Odesláno
Původně zaslal: Lukas24

Vítej mezi majitele 207ček:papa ... máš to skoro jako já , já mam normální červenou viz. mé vlákno (miláček 207) , jinak máme stejnou výbavu včetně počtu dveří!:) ... určitě dej fotky! Těšim se... jinak o stříšce sem taky uvažoval tudíž se připojuji k dotazu! A ještě by mě zajímalo jak je to s montáží a tak ... Viva 207!:roker

Ten zadní kšily nebo stříška se klasicky lepí.já používám lepidlo na lepení oken,ale je jich spousty druhú,jednoduchá záležitost,otázka 5 minut i s cigárem:roker

Odesláno
Původně zaslal: daja535

zapnout pás spolujezdce do držáku řidiče , ale nic jsem neřekl :myslim

Jasně,no já myslel nějaký odbornější řešení přes pc. no když jsme u toho jednodušího,pak stačí sehnat hrot od pásu a zasunout ;)

Ne vážně,jde mi o to ,že když přejíždím např 150m a sedne mě dozadu pasažér tak je to opruz s tou signálkou.

Odesláno
Původně zaslal: HOFA

Původně zaslal: Lukas24

Ten zadní kšily nebo stříška se klasicky lepí.já používám lepidlo na lepení oken,ale je jich spousty druhú,jednoduchá záležitost,otázka 5 minut i s cigárem:roker

Každopádně až bude někdo mít stříšku ať sem dá foto , popř. kde jí nabízej a jestli se musí dávat jen origoš na 207

Odesláno

Zbožňuju 80kg spolujezdce sedícího nepřipoutanýho na zadní sedačce, obzvlášť když potřebuju prudce brzdit a on je kinetickou energií sunut na můj krk!!!!!

Kdepak, v Medvědím autě může jezdit nepřipoutanej jenom vzduch

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Zbožňuju 80kg spolujezdce sedícího nepřipoutanýho na zadní sedačce, obzvlášť když potřebuju prudce brzdit a on je kinetickou energií sunut na můj krk!!!!!

Kdepak, v Medvědím autě může jezdit nepřipoutanej jenom vzduch

No samozřejmě,že při jízdě na větší vzdálenost pásy ctím,no měl jsem na mysli ku příkladu když naložím 2 kámoše a jedem z jedné chalupy na vesnici k druhé 150 m a vezeme zásobu proviantu na večerní kalbu.

:super

Odesláno

K tomu křídlu: Origo peugeot stojí 4950 kč a šroubuje se do toho výstupku nad zadním oknem čtyřmi šroubky (na každé straně dva).

Já ho mám objednaný od firmy www.autofam.cz a bude prej za 1999kč a lepený (takže nebudu muset vrtat). Na vebovkách ho ještě v nabídce nemají, pracujou na něm , má být hotový do půlky Května a pak ho budou prej už mít v nabídce:)

- pak dám foto

[upravil dne 23/4/08 matador]

Odesláno

Tak pánové stříška koupená,dnes jsem nechal namíchat metalízu a příští týden ve středu ho nalepím a hodím sem konečně ty slibované fotky.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Omlouvám se za prodlení ze slíbenými fotkami,můj lakýrník má problém stříkat s tou novou vodou ředitelnou metalízou,takže stříška ještě není hotová.

Odesláno

Stříšku mám z Autofamu Olomouc a stála 1 400 kč s tím,že mám slevu za to že auto až bude osazeno,bude nafoceno na web pro další prodej tohoto doplňku.

Metalíza+lak 1 000kč, cenu za nástřik ještě neznám,neboť se stím nějak s.....;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...