HOFA Odesláno 18. duben 2008 Odesláno 18. duben 2008 Tak už je v garáži 1,4 16v 3 dveřový vínově červený .Trendy. Ještě jsem nestačil fotit,vše napravím, Jen jsem se chtěl zeptat zda už někdo kupoval zatní stříšku nad okno a pokud ano tak kde ?. Citovat
Lukas24 Odesláno 18. duben 2008 Odesláno 18. duben 2008 Vítej mezi majitele 207ček:papa ... máš to skoro jako já , já mam normální červenou viz. mé vlákno (miláček 207) , jinak máme stejnou výbavu včetně počtu dveří! ... určitě dej fotky! Těšim se... jinak o stříšce sem taky uvažoval tudíž se připojuji k dotazu! A ještě by mě zajímalo jak je to s montáží a tak ... Viva 207! Citovat
HOFA Odesláno 19. duben 2008 Autor Odesláno 19. duben 2008 Původně zaslal: Lukas24 Vítej mezi majitele 207ček:papa ... máš to skoro jako já , já mam normální červenou viz. mé vlákno (miláček 207) , jinak máme stejnou výbavu včetně počtu dveří! ... určitě dej fotky! Těšim se... jinak o stříšce sem taky uvažoval tudíž se připojuji k dotazu! A ještě by mě zajímalo jak je to s montáží a tak ... Viva 207! Ten zadní kšily nebo stříška se klasicky lepí.já používám lepidlo na lepení oken,ale je jich spousty druhú,jednoduchá záležitost,otázka 5 minut i s cigárem:roker Citovat
HOFA Odesláno 20. duben 2008 Autor Odesláno 20. duben 2008 Jeden mezidotaz,dá se něco udělat s tím protivným akustickým zvukovým signálem pro nezapnuté pásy ? Citovat
daja535 Odesláno 21. duben 2008 Odesláno 21. duben 2008 zapnout pás spolujezdce do držáku řidiče , ale nic jsem neřekl Citovat
HOFA Odesláno 21. duben 2008 Autor Odesláno 21. duben 2008 Původně zaslal: daja535 zapnout pás spolujezdce do držáku řidiče , ale nic jsem neřekl Jasně,no já myslel nějaký odbornější řešení přes pc. no když jsme u toho jednodušího,pak stačí sehnat hrot od pásu a zasunout Ne vážně,jde mi o to ,že když přejíždím např 150m a sedne mě dozadu pasažér tak je to opruz s tou signálkou. Citovat
Lukas24 Odesláno 22. duben 2008 Odesláno 22. duben 2008 Původně zaslal: HOFA Původně zaslal: Lukas24 Vítej mezi majitele 207ček:papa ... máš to skoro jako já , já mam normální červenou viz. mé vlákno (miláček 207) , jinak máme stejnou výbavu včetně počtu dveří! ... určitě dej fotky! Těšim se... jinak o stříšce sem taky uvažoval tudíž se připojuji k dotazu! A ještě by mě zajímalo jak je to s montáží a tak ... Viva 207! Ten zadní kšily nebo stříška se klasicky lepí.já používám lepidlo na lepení oken,ale je jich spousty druhú,jednoduchá záležitost,otázka 5 minut i s cigárem:roker Každopádně až bude někdo mít stříšku ať sem dá foto , popř. kde jí nabízej a jestli se musí dávat jen origoš na 207 Citovat
Marlin Odesláno 23. duben 2008 Odesláno 23. duben 2008 ochcat jdou vsechyn sedacky, krom ridicova, a ani se nemusi zapinat pas.... staci si dobre sednout, mimo senzor... Citovat
Medvěd Odesláno 23. duben 2008 Odesláno 23. duben 2008 Zbožňuju 80kg spolujezdce sedícího nepřipoutanýho na zadní sedačce, obzvlášť když potřebuju prudce brzdit a on je kinetickou energií sunut na můj krk!!!!! Kdepak, v Medvědím autě může jezdit nepřipoutanej jenom vzduch Citovat
HOFA Odesláno 23. duben 2008 Autor Odesláno 23. duben 2008 Původně zaslal: Medvěd Zbožňuju 80kg spolujezdce sedícího nepřipoutanýho na zadní sedačce, obzvlášť když potřebuju prudce brzdit a on je kinetickou energií sunut na můj krk!!!!! Kdepak, v Medvědím autě může jezdit nepřipoutanej jenom vzduch No samozřejmě,že při jízdě na větší vzdálenost pásy ctím,no měl jsem na mysli ku příkladu když naložím 2 kámoše a jedem z jedné chalupy na vesnici k druhé 150 m a vezeme zásobu proviantu na večerní kalbu. Citovat
matador Odesláno 23. duben 2008 Odesláno 23. duben 2008 K tomu křídlu: Origo peugeot stojí 4950 kč a šroubuje se do toho výstupku nad zadním oknem čtyřmi šroubky (na každé straně dva). Já ho mám objednaný od firmy www.autofam.cz a bude prej za 1999kč a lepený (takže nebudu muset vrtat). Na vebovkách ho ještě v nabídce nemají, pracujou na něm , má být hotový do půlky Května a pak ho budou prej už mít v nabídce:) - pak dám foto [upravil dne 23/4/08 matador] Citovat
HOFA Odesláno 24. duben 2008 Autor Odesláno 24. duben 2008 Tak pánové stříška koupená,dnes jsem nechal namíchat metalízu a příští týden ve středu ho nalepím a hodím sem konečně ty slibované fotky. Citovat
HOFA Odesláno 5. květen 2008 Autor Odesláno 5. květen 2008 Omlouvám se za prodlení ze slíbenými fotkami,můj lakýrník má problém stříkat s tou novou vodou ředitelnou metalízou,takže stříška ještě není hotová. Citovat
Lukas24 Odesláno 5. květen 2008 Odesláno 5. květen 2008 Těším se na fotky! Mimochodem ... kolik stála stříška a kde si jí koupil? Citovat
HOFA Odesláno 6. květen 2008 Autor Odesláno 6. květen 2008 Stříšku mám z Autofamu Olomouc a stála 1 400 kč s tím,že mám slevu za to že auto až bude osazeno,bude nafoceno na web pro další prodej tohoto doplňku. Metalíza+lak 1 000kč, cenu za nástřik ještě neznám,neboť se stím nějak s..... Citovat
Lukas24 Odesláno 6. květen 2008 Odesláno 6. květen 2008 Tak hlavně ,že si je tím popohnal ,aby na ty naše 207čky začali dělat stříšky:D ... cena je dobrá , když seženu něco poblíž Prahy , půjdu do toho! Citovat
wagy Odesláno 7. květen 2008 Odesláno 7. květen 2008 Chlapi ale neviem či je lepená či je tam našrubovaná,ale viem že ju tam dal už peugeot,lebo som auto kúpil už z ňou!!! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.