VIP3R Odesláno 22. duben 2008 Odesláno 22. duben 2008 Původně zaslal: čakom Přesně tak to mám já koncovku šikmo:( Musím zavařit tu díru v narazníku a pak převařit výfuk a vyříznout díru na jednu koncovku. Já teď bádám nad tím samým - taky se mi nelíbí jak mi ten výfuk čumí šikmo ven. O víkendu s tím musím něco provést... Citovat
BoneDaddy Odesláno 23. duben 2008 Odesláno 23. duben 2008 Taky se mi nelíbí když je šikmo, proto teď čekám co napíše Scratch. Podle fotek je ta jeho rovně si myslím. Citovat
VIP3R Odesláno 23. duben 2008 Odesláno 23. duben 2008 Původně zaslal: BoneDaddy Taky se mi nelíbí když je šikmo, proto teď čekám co napíše Scratch. Podle fotek je ta jeho rovně si myslím. No podle té jeho druhé fotky bych řekl, že to má taky trochu našikmo... Citovat
Guest Scratch Odesláno 23. duben 2008 Odesláno 23. duben 2008 tak ja to nijak neupravoval, ve spei jsme se na to s technikem koukli a rekl mi, ze to pujde, mam pocit, ze tam daval kus trubky jakoby nastavec mezi tlumic a puvodni vedeni trubky. Byl puvodne rovne, dokud mi to jedna krava s fabii takhle neupravila...... tedy lehce nevychylila a nezarazila trochu dovnitr. Rezat naraznik jsem nemusel, vejde se to do origo diry. Prumer koncovky je tusim 110 mm. Kdyz uz jsme u toho, jak to vratit do puvodniho stavu? Tedy narovnat a vytahnout trosku ven?? Citovat
VIP3R Odesláno 23. duben 2008 Odesláno 23. duben 2008 Původně zaslal: Scratch Kdyz uz jsme u toho, jak to vratit do puvodniho stavu? Tedy narovnat a vytahnout trosku ven?? Hm, podle mě asi jedině vyndat celé potrubí a ho - asi se někde ohnula ta dlouhá trubka... Citovat
stalmik Odesláno 23. duben 2008 Odesláno 23. duben 2008 Nic si z tohonedělejte já mam koncovku UlterSportu také šikmo.. Taky mi to štve a nevim co s tim.. ale chci ho brzy nerovnat plus chci takový ten zrcadlový lem nad koncovku.. Ne nějak brutální, ale jenom decentní zrcátko.. Nevíte jestli se dá koupit na netu?? Citovat
Guest Scratch Odesláno 23. duben 2008 Odesláno 23. duben 2008 jelikoz mas benzin tak to zrcatko je ti tam naprd a druha vec je ta, ze uz se to tam nedava a ani to neni hezky... Citovat
stalmik Odesláno 23. duben 2008 Odesláno 23. duben 2008 Původně zaslal: Scratch jelikoz mas benzin tak to zrcatko je ti tam naprd a druha vec je ta, ze uz se to tam nedava a ani to neni hezky... no já myslel že bych to tam hodil kvůli tomu aby ta díra nebyla taková hranatá okolo té koncovky.. Upřímě nevím co tam má to zrcátko za funkci.. Citovat
Guest Scratch Odesláno 23. duben 2008 Odesláno 23. duben 2008 to se tam dava aby ti horky vyfuk neupalil lak narazniku a abys tam nemel \"bordel\" z vyfukovych plynu (diesel), ale pokud tam mas mezi vyfukem a naraznikem 1 cm mezeru, tak je to v poho :-), origo dira neni moc hranata :-) Citovat
stalmik Odesláno 23. duben 2008 Odesláno 23. duben 2008 Původně zaslal: Scratch to se tam dava aby ti horky vyfuk neupalil lak narazniku a abys tam nemel \"bordel\" z vyfukovych plynu (diesel), ale pokud tam mas mezi vyfukem a naraznikem 1 cm mezeru, tak je to v poho :-), origo dira neni moc hranata :-) no já jí mam trošku hranatější protože tam právě byl vypálený kus od origo koncovky když se urval zadní díl a já jel zrovna na moravu a nevšiml si toho tak se to muselo proříznout dále a tím vznikla hrana kterou chci zakrýt.. hodim sem foto zítra.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.