treassure Odesláno 24. září 2009 Odesláno 24. září 2009 zdravim, tak k divné bouchání, klepání či jak to nazvat z pravé zadní strany: takže dával jsem do servisu kde mi vyměnili už poměrně hodně uvolněný horní čep předního kola, jinak auto bylo na stk a podvozek, tlumiče, čepy, tyče, vše v pohodě, takže vše z toho vylučuji, už opravdu nevím co s tím jadná se o model sedan 3/2005, už jsem i odehnul plechy dle návodu a nic, jen jeden postřeh dnes jsem vezl v kufru kolo, o zátěž se jednat nemůže protože kolo vážilo 00nic, ale měl jsem lehce pootevřený kufr, sklopené zadní sedačky a zvuk zmizel, že by sedačky, kufr? Asi se bedu muset smířit z boucháním, jen abych popsal zvuk jako by do sebe na pravé zadní straně naráželi velmi rychle dva předměty, popř jedna věc lítala v kufru jak pominutá, jedná se o zvuk při nerovnostech, tlumené bouchání:-( Citovat
Brizan Odesláno 24. září 2009 Odesláno 24. září 2009 Tak si vlez na zadní sedačky a nech někoho řídit a vše zkoušej případně se svez i v kufru. Nebo jít vyloučovací metodou, projeď se se sklopenými sedačkami, pak s otevřeným kufrem atd. Budeš postupně vylučovat díly co by to mohli dělat a určitě na něco příjdeš. Bohužel víc ti neporadím mám SW. Ale touto metodou jsem to dělal u předchozích aut. Citovat
treassure Odesláno 24. září 2009 Odesláno 24. září 2009 No myslel jsem že je nějaký v tomhle ještě nějaký rozšířený problém mezi 407čkama, asi mi nic jiného nezbude:-)... Citovat
Brizan Odesláno 24. září 2009 Odesláno 24. září 2009 bohužel víc neporadím, mě tam bouchalo akorát okno na pátých dveřích a to jsem si vyřešil. Holt se smiř s tím že co auto to originál a jiný zvuky Citovat
treassure Odesláno 24. září 2009 Odesláno 24. září 2009 jj:-), jak si vyřešil to okno a jaké to dělalo zvuky:-)? Citovat
Brizan Odesláno 24. září 2009 Odesláno 24. září 2009 klasika na nerovnostech bochání ze zadu a bylo to tím že byl špatně nastavený zámek. Stačí dotáhnout zámek a je po problému, (sice přístup k němu je dost obtížný) ale to se tu už hodněkrát řešilo Citovat
treassure Odesláno 24. září 2009 Odesláno 24. září 2009 můžeš popsat postup, nebo poslat odkaz? Citovat
Brizan Odesláno 24. září 2009 Odesláno 24. září 2009 já myslel že máš sedana a tak se tě to netýká Jinak dělá se to tak že musíš odstrojit plasty a tapec z pátých dveří aby ses dostal k zámku toho okna. Zámek je tuším třemi nebo čtyřmi šrouby torx přichycen. Ty musíš povolit a zámek posunou trochu dolů a tím dotáhneš okno na dorazy a přestane bouchat. Nesmíš to ale přehnat jinat to okno nezavřeš. Největší problém alespoň u mě byl sundat ten plast přes unašeč stěrače, který se mi nepodařilo sundat. Dál tam ještě může bouchat kryt třetího brzdového světla, to stačí buť pořádně nacvaknout, nebo vypodložit aby o okno nebouchal. Citovat
treassure Odesláno 24. září 2009 Odesláno 24. září 2009 jj, sedana, No přemýšlel jsem že by to mohlo být něco kolem zavírání kufru, když jsem ho měl totiž otevřený a jel jsem nedělalo to:myslim:myslim, jj, nepatří to sem ale ještě by mě zajímalo co mám za výbavu? jde to zjistit z vinu? Citovat
Brizan Odesláno 24. září 2009 Odesláno 24. září 2009 určitě, napiš ho a zjistím ti to zkus se taky mrknout na ten zámek třeba to máš taky volný. Sedana neznám ale tam by možná stačilo posunout oko co máš dole v kufru. Citovat
treassure Odesláno 24. září 2009 Odesláno 24. září 2009 VF36DRHRH21205823, jinak okolí kufru prozkoumám zítra, jaké oko máš na mysli? oko na síť? Citovat
Brizan Odesláno 24. září 2009 Odesláno 24. září 2009 Výbavu máš to vypsanou v druhém vlákně Jinak okem jsem myslel protikus zámku dveří Citovat
antal Odesláno 24. září 2009 Odesláno 24. září 2009 treassure to oko obtoč izolačnou páskou pekne dookola...3x bude stačit...V sekci 207 sa to riešilo a sposobovalo to práve to oko lebo je kovové.Možno to nieje tvoj prípad ale nič za to nedáš.Lezie to pekne na nervy,že? Citovat
Brizan Odesláno 24. září 2009 Odesláno 24. září 2009 Původně zaslal: antal treassure to oko obtoč izolačnou páskou pekne dookola...3x bude stačit...V sekci 207 sa to riešilo a sposobovalo to práve to oko lebo je kovové.Možno to nieje tvoj prípad ale nič za to nedáš.Lezie to pekne na nervy,že? Nebo tak... Citovat
treassure Odesláno 24. září 2009 Odesláno 24. září 2009 o tom mi vykládej, prostě tichý auto, a bouchání do toho, už mě to vyloženě sere!!! Dík zkusím... Citovat
Brandy20 Odesláno 24. září 2009 Odesláno 24. září 2009 tak mne to buchalo tiez, a bolo to zadne okno piatych dveri, tak som bol v Peugeote a kupil som nove dorazove gumicky, ktore boli o mnoho vycsia ako tie stare a okno prestalo buchat, a aj zamok do kotreho zapoada to ucko, tak ten som navazelinoval, taktiez gumove držiaky skla. No ale stale sa mi zda, že nieco sem tam buchne, a to je myslím plato, ale to neviem ako vyriesit :-( Citovat
Brizan Odesláno 24. září 2009 Odesláno 24. září 2009 Původně zaslal: Brandy20 No ale stale sa mi zda, že nieco sem tam buchne, a to je myslím plato, ale to neviem ako vyriesit :-( To jsem už řešil a někde jsem to tu psal, koupil jsem černé úzké pěnové těsnění do oken (OBI.. atd) to jsem nalepil do žlábku ve kterém je to plato usazené, skoro to není vidět a plato se ani neozve:D [upravil dne 24/9/09 Brizan] Citovat
Brandy20 Odesláno 24. září 2009 Odesláno 24. září 2009 hmm, zaujimave a ako to tesnenie vyzera? Citovat
Brizan Odesláno 24. září 2009 Odesláno 24. září 2009 je to proužek z pěnového materiálu asi 5mm široký a tak 2mm tlustý, z jedné strany opatřen samolepkou.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.