Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravim, tak k divné bouchání, klepání či jak to nazvat z pravé zadní strany: takže dával jsem do servisu kde mi vyměnili už poměrně hodně uvolněný horní čep předního kola, jinak auto bylo na stk a podvozek, tlumiče, čepy, tyče, vše v pohodě, takže vše z toho vylučuji, už opravdu nevím co s tím jadná se o model sedan 3/2005, už jsem i odehnul plechy dle návodu a nic, jen jeden postřeh dnes jsem vezl v kufru kolo, o zátěž se jednat nemůže protože kolo vážilo 00nic, ale měl jsem lehce pootevřený kufr, sklopené zadní sedačky a zvuk zmizel, že by sedačky, kufr? Asi se bedu muset smířit z boucháním, jen abych popsal zvuk jako by do sebe na pravé zadní straně naráželi velmi rychle dva předměty, popř jedna věc lítala v kufru jak pominutá, jedná se o zvuk při nerovnostech, tlumené bouchání:-(

Odesláno

Tak si vlez na zadní sedačky a nech někoho řídit a vše zkoušej případně se svez i v kufru. Nebo jít vyloučovací metodou, projeď se se sklopenými sedačkami, pak s otevřeným kufrem atd. Budeš postupně vylučovat díly co by to mohli dělat a určitě na něco příjdeš. Bohužel víc ti neporadím mám SW. Ale touto metodou jsem to dělal u předchozích aut.

Odesláno

bohužel víc neporadím, mě tam bouchalo akorát okno na pátých dveřích a to jsem si vyřešil. Holt se smiř s tím že co auto to originál a jiný zvuky :D

Odesláno

klasika na nerovnostech bochání ze zadu a bylo to tím že byl špatně nastavený zámek. Stačí dotáhnout zámek a je po problému, (sice přístup k němu je dost obtížný) ale to se tu už hodněkrát řešilo

Odesláno

já myslel že máš sedana a tak se tě to netýká:myslim

Jinak dělá se to tak že musíš odstrojit plasty a tapec z pátých dveří aby ses dostal k zámku toho okna. Zámek je tuším třemi nebo čtyřmi šrouby torx přichycen. Ty musíš povolit a zámek posunou trochu dolů a tím dotáhneš okno na dorazy a přestane bouchat. Nesmíš to ale přehnat jinat to okno nezavřeš. Největší problém alespoň u mě byl sundat ten plast přes unašeč stěrače, který se mi nepodařilo sundat.

Dál tam ještě může bouchat kryt třetího brzdového světla, to stačí buť pořádně nacvaknout, nebo vypodložit aby o okno nebouchal.

Odesláno

jj, sedana, No přemýšlel jsem že by to mohlo být něco kolem zavírání kufru, když jsem ho měl totiž otevřený a jel jsem nedělalo to:myslim:myslim, jj, nepatří to sem ale ještě by mě zajímalo co mám za výbavu? jde to zjistit z vinu?

Odesláno

určitě, napiš ho a zjistím ti to

zkus se taky mrknout na ten zámek třeba to máš taky volný. Sedana neznám ale tam by možná stačilo posunout oko co máš dole v kufru.

Odesláno

treassure to oko obtoč izolačnou páskou pekne dookola...3x bude stačit...V sekci 207 sa to riešilo a sposobovalo to práve to oko lebo je kovové.Možno to nieje tvoj prípad ale nič za to nedáš.Lezie to pekne na nervy,že?:D

Odesláno
Původně zaslal: antal

treassure to oko obtoč izolačnou páskou pekne dookola...3x bude stačit...V sekci 207 sa to riešilo a sposobovalo to práve to oko lebo je kovové.Možno to nieje tvoj prípad ale nič za to nedáš.Lezie to pekne na nervy,že?:D

Nebo tak...:super

Odesláno

tak mne to buchalo tiez, a bolo to zadne okno piatych dveri, tak som bol v Peugeote a kupil som nove dorazove gumicky, ktore boli o mnoho vycsia ako tie stare a okno prestalo buchat, a aj zamok do kotreho zapoada to ucko, tak ten som navazelinoval, taktiez gumove držiaky skla.

No ale stale sa mi zda, že nieco sem tam buchne, a to je myslím plato, ale to neviem ako vyriesit :-(

Odesláno
Původně zaslal: Brandy20

No ale stale sa mi zda, že nieco sem tam buchne, a to je myslím plato, ale to neviem ako vyriesit :-(

To jsem už řešil a někde jsem to tu psal, koupil jsem černé úzké pěnové těsnění do oken (OBI.. atd) to jsem nalepil do žlábku ve kterém je to plato usazené, skoro to není vidět a plato se ani neozve:D

[upravil dne 24/9/09 Brizan]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...