Žampión Odesláno 17. duben 2008 Odesláno 17. duben 2008 Tak jsem dneska jel do servisu,nechat si doplnit klimu a tam mi řekli že mám děravý chladič,zaplatil jsem 500 kč za diagnózu a jel jsem smutný domů.Nový chladič stojí 3100 kč,což není tak drastické,ale když vezmu vpotaz,že musím vyměnit obě ramena na přední nápravě,možná řemenici(uvidíme jak bude vypadat)tak je mi z toho Peugota nějak smutno. Citovat
Fakir Odesláno 17. duben 2008 Odesláno 17. duben 2008 Tohle se podle mně stává u všech aut, nejen u Peugeotů. Vem si, že máš osm let starý auto. Jaký chladič měli na mysli? Kondenzátor klimatizace? Citovat
Zila Odesláno 17. duben 2008 Odesláno 17. duben 2008 no je my luto tak jeden rok inveštuješ do napravy čo sa my zda najdvoležitejšia sučast auta a budeš jazdit s polskou klimou a na dalši rok daš dokopi klimu no aj to je riešenie Citovat
Žampión Odesláno 17. duben 2008 Autor Odesláno 17. duben 2008 ještě že nemám klimu......... tak ti je v létě teplo,mě nebude:bacha Citovat
Fakir Odesláno 17. duben 2008 Odesláno 17. duben 2008 Původně zaslal: Žampión Chladič co je před chladičem:D Ano, to je kondenzátor klimatizace. Co se porozhlídnout po nějakým vrakáči? Citovat
Žampión Odesláno 17. duben 2008 Autor Odesláno 17. duben 2008 Tak vrakáče mě neberou,to je z bláta do louže:bojim,to radši koupím nový. Citovat
Žampión Odesláno 8. květen 2008 Autor Odesláno 8. květen 2008 Tak už mám vyměněnej i chladič klimy a celkem s doplněním 3500kč.Teď už se potit nebudu. Citovat
JuloI Odesláno 10. květen 2008 Odesláno 10. květen 2008 Ahoj. Mám 206ku len pár dní. ( 2005, 1,1l) Kúpil som ho z druhej ruky. Mám ale problém s klimatizáciou a skôr ako pôjdem do servisu by som potreboval niečo o nej vedieť. Je to AC klima. Keď stlačím spínač ktorým sa zapína (samozrajme aj ventilátor, kúrenie vypnuté) Rozsvieti sa zelená dioda pri tlačitku ale klimatizácia nejde.... Má nejaku poistku a relé? Lebo keď ju zapnem vôbec nič sa nestane. ( necvakne relé, otáčky motora ani trochu neklesnú,) Poraďte prosím v čom môže byť problém. Diky Citovat
Fakir Odesláno 11. květen 2008 Odesláno 11. květen 2008 No, problém může být nejpravděpodobněji v tom, že je tam nízký tlak chladícího média, a kompresor nesepne, protože je blokován presostatem. To sám nezjistíš, s tím musíš do servisu, kde napíchne buď to chlaďařský budíky, nebo rovnou na mašinu, která to v případě potřeby rovnou dofoukne. Jinak než to tam dáš, tak zkontroluj pojistku, kterou klima tuším má a když budeš hodnej, zítra se ti můžu kouknout, která to je. Citovat
Schreek Odesláno 12. květen 2008 Odesláno 12. květen 2008 Žampión : Můžu se zeptat kolik máš najeto, že měníš obě ramena? Já mám 140 tis a měnili se zatím jen tyčky stabilizátorů, vše ostatní ok (ťuk ťuk ) Citovat
Žampión Odesláno 12. květen 2008 Autor Odesláno 12. květen 2008 Mám najeto 110000.Každopádně to bylo bourané na předek,což si myslím že ramenům moc neprospělo.Každé rameno bylo od jiného výrobce,na levo origo a na pravo kde to bylo bouchlé bylo už měněno.Bouráné to bylo asi dost,pač jsou pytle venku. Citovat
Schreek Odesláno 12. květen 2008 Odesláno 12. květen 2008 Žampión : Tak to jo, už to chápu Mě hned přišlo, že ta fotka v avantaru vypadá nověji než modelový rok 2000 Citovat
Žampión Odesláno 12. květen 2008 Autor Odesláno 12. květen 2008 Jsem pyšnej na to že mám vzhledově novější model......:superTak to buď rád,že jsi ramena zatím neměnil,hodně záleží jaké cesty brázdíš. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.