Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem dneska jel do servisu,nechat si doplnit klimu a tam mi řekli že mám děravý chladič,zaplatil jsem 500 kč za diagnózu a jel jsem smutný domů.Nový chladič stojí 3100 kč,což není tak drastické,ale když vezmu vpotaz,že musím vyměnit obě ramena na přední nápravě,možná řemenici(uvidíme jak bude vypadat)tak je mi z toho Peugota nějak smutno.

Odesláno

Tohle se podle mně stává u všech aut, nejen u Peugeotů. Vem si, že máš osm let starý auto. :) Jaký chladič měli na mysli? Kondenzátor klimatizace?

Odesláno

no je my luto tak jeden rok inveštuješ do napravy čo sa my zda najdvoležitejšia sučast auta a budeš jazdit s polskou klimou a na dalši rok daš dokopi klimu no aj to je riešenie

Odesláno
Původně zaslal: Žampión

Chladič co je před chladičem:D

Ano, to je kondenzátor klimatizace. :) Co se porozhlídnout po nějakým vrakáči?

• O 3 týdny později...
Odesláno

Ahoj. Mám 206ku len pár dní. ( 2005, 1,1l) Kúpil som ho z druhej ruky.

Mám ale problém s klimatizáciou a skôr ako pôjdem do servisu by som potreboval niečo o nej vedieť.

Je to AC klima. Keď stlačím spínač ktorým sa zapína (samozrajme aj ventilátor, kúrenie vypnuté) Rozsvieti sa zelená dioda pri tlačitku ale klimatizácia nejde....

Má nejaku poistku a relé? Lebo keď ju zapnem vôbec nič sa nestane. ( necvakne relé, otáčky motora ani trochu neklesnú,) Poraďte prosím v čom môže byť problém. Diky

Odesláno

No, problém může být nejpravděpodobněji v tom, že je tam nízký tlak chladícího média, a kompresor nesepne, protože je blokován presostatem. To sám nezjistíš, s tím musíš do servisu, kde napíchne buď to chlaďařský budíky, nebo rovnou na mašinu, která to v případě potřeby rovnou dofoukne. :) Jinak než to tam dáš, tak zkontroluj pojistku, kterou klima tuším má a když budeš hodnej, zítra se ti můžu kouknout, která to je. :)

Odesláno

Žampión : Můžu se zeptat kolik máš najeto, že měníš obě ramena? Já mám 140 tis a měnili se zatím jen tyčky stabilizátorů, vše ostatní ok (ťuk ťuk :) )

Odesláno

Mám najeto 110000.Každopádně to bylo bourané na předek,což si myslím že ramenům moc neprospělo.Každé rameno bylo od jiného výrobce,na levo origo a na pravo kde to bylo bouchlé bylo už měněno.Bouráné to bylo asi dost,pač jsou pytle venku.:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...