Bindy Odesláno 16. duben 2008 Odesláno 16. duben 2008 Nazdar lidi, mám takový blbý dotaz, ale rozsvítí se u 106 nějaká kontrolka, když dochází benzin? Mám 106 necelý měsíc a před tím jsem měl Ford Ka a nic takového tam nebylo... Díky za odpovědi. Citovat
Pegoo Odesláno 16. duben 2008 Odesláno 16. duben 2008 Původně zaslal: Bindy Nazdar lidi, mám takový blbý dotaz, ale rozsvítí se u 106 nějaká kontrolka, když dochází benzin? Mám 106 necelý měsíc a před tím jsem měl Ford Ka a nic takového tam nebylo... Díky za odpovědi. Mám 106 a zrovna dneska mi to křičelo: koukni koupit benzín i kontrolka mi svítila.Tak nerad platím,když bez benzinu to nejede.Ach jo :D:D:D:D:D:D:D Citovat
Bindy Odesláno 16. duben 2008 Autor Odesláno 16. duben 2008 Tak to jsem rád! Taky už mi bohužel dochází a budu mu muset zase dát napapat, ať mě sveze kam budu chtít... Jinak tobě to i dokonce křičelo koukni koupit benzín, jo? Citovat
Pegoo Odesláno 16. duben 2008 Odesláno 16. duben 2008 Původně zaslal: Bindy Tak to jsem rád! Taky už mi bohužel dochází a budu mu muset zase dát napapat, ať mě sveze kam budu chtít... Jinak tobě to i dokonce křičelo koukni koupit benzín, jo? Pískne to pri zapnutí klíčku. mení to origo Citovat
Bindy Odesláno 16. duben 2008 Autor Odesláno 16. duben 2008 Jo takhle... Tak díky moc za rady! Citovat
khoobo Odesláno 17. duben 2008 Odesláno 17. duben 2008 Rozsvieti sa kontrolka na spodu ukazovatela stavu hladiny paliva v nadrzi. Ked zacne trvalo svietit na rovine tak ti v nadrzi ostava tak 5-6 litrov paliva. Citovat
west Odesláno 17. duben 2008 Odesláno 17. duben 2008 Jaká je vlastně dojezdová dráha když zařve hladový oko. Podle knížky 100km:D už toněkdoskoušel?? Citovat
khoobo Odesláno 17. duben 2008 Odesláno 17. duben 2008 Zalezi od spotreby. Ked ti tam ostane 5-6 litrov a mas spotrebu 10l tak to je na 50 km. Ale este som neskusal... Citovat
west Odesláno 17. duben 2008 Odesláno 17. duben 2008 Původně zaslal: khoobo Zalezi od spotreby. Ked ti tam ostane 5-6 litrov a mas spotrebu 10l tak to je na 50 km. Ale este som neskusal... No u mého vraku:D:Dnesvítí pro jistotu vůbec takže mám furt plnou:D:D Citovat
pastorek Odesláno 17. duben 2008 Odesláno 17. duben 2008 Moje auto sa así bojí hladu. Tá kontrolka začne v zákrutách blikať už pri polovičke nádrže. Zatiaľ ešte nikdy som nemal nervy čakať kedy bude svietiť stále. Citovat
lordlacik Odesláno 17. duben 2008 Odesláno 17. duben 2008 Ani ja som neskúšal dojazd na rezervu, kdesi som počul, že to ani nie je rozumné. Dojdeš na nulu a nakonci Ti nasaje nejaký ten sajrajt z nádrže a môžeš sa starať o motor z vnútra. Sú tam síce fšelijaké filtre, ale neriskoval som to. Ja natankujem do úplného plna a potom skoro do nuly a zese do plna... Citovat
RaCes Odesláno 17. duben 2008 Odesláno 17. duben 2008 žebravý oko .. to je dobre pomenovanie .... mne to tez vysvecuje kedy ce v zakrutach a tak.....ale inak sa snazi neblikat.....a to ze mi svietilo sa mi stalo raz na silvestra..a som si myslel ze mam cas natankovat...a na novy rok som siel domov a medzi tym som najadzil cez 60km...a cely cas svietilo....cel som natankovat ale samozrejme boly secky benzinky zatvorene ..robili uzavierky....tak som sa dokotulal domov a presne pred garaz mi zacalo dusit a zdochlo...bol som natankovat na druhom aute nalial som benzin a nechcelo nastartovat..nasal sa mi tam ten sajrajt zo spodku...a tak som startoval a po 50tich minutach nakoplo...aj to malo problemy sa udrzat nastartovane ale nakonec sa to rozbehlo....a to uz nechcem nikdy zazit som sa bal ze sa mi pokazilo cerpadlo alebo daco ine ..odvtedy vzdy tankujem ked blikne Citovat
tomingo Odesláno 17. duben 2008 Odesláno 17. duben 2008 Původně zaslal: west Jaká je vlastně dojezdová dráha když zařve hladový oko. Podle knížky 100km:D už toněkdoskoušel?? U mna je to asi 200km; zatial ma to nikde nenechalo a ani nechcem dopustit, aby sa take nieco stalo... Citovat
snow Odesláno 18. duben 2008 Odesláno 18. duben 2008 U nás se říká hladový oko.Na mě bliká v každý zatáčce. Citovat
west Odesláno 18. duben 2008 Odesláno 18. duben 2008 Původně zaslal: tomingo Původně zaslal: west Jaká je vlastně dojezdová dráha když zařve hladový oko. Podle knížky 100km:D už toněkdoskoušel?? U mna je to asi 200km; zatial ma to nikde nenechalo a ani nechcem dopustit, aby sa take nieco stalo... :oto jezdíš bez motoru ne:o:o:D Citovat
tomingo Odesláno 19. duben 2008 Odesláno 19. duben 2008 jo jo, natiahnem plachtu a jedeeeeeeem.... Ale nee, zalezi od okolnosti (zatazenie, rychlost, podmienky na trati...). Nevravim, ze tolko km spravim vzdy, ale viacmenej jazdim na spotrebu a tankujem az ked sa rucicka ani neodlepi od nulky. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 19. duben 2008 Odesláno 19. duben 2008 když jsem měl ještě Dodge Caravan, a začal docházet benzín, ozvalo se \"ding dong\", po ujetí cca 10km se ozvalo znovu \"ding dong, dong dong\" a po dalších 10km se \"ding dong\" ozvalo 3x a naposledy, pak auto nekompromisně zdechlo od tý doby jsem kontrolku prázdé nárže neviděl :roker Citovat
ivankaad Odesláno 23. duben 2008 Odesláno 23. duben 2008 Ked je voz vo vodorovnej polohe je v nadrzi rezerva asi 8 litrov... Citovat
*jose_106* Odesláno 24. duben 2008 Odesláno 24. duben 2008 No, nevím kolik to je přesně, ale nedávná zkušenost mě přesvědčila, že dost. Moje nádrž na 106 1.0i má papírově 45l + tu rezervu, já jsem si myslel, že na 100km, ale musí to být víc, asi fakt těch 8 nebo i 10 litrů. Měl jsem od počátku svícení rezervy najeto asi 50km pojížděčky po Praze. Dotankoval jsem necelých 17 litrů a po 30km na dálnici !!! znova hladový oko. Pak jsem dojel cca dalších 120-130 km a do nádrže dotankoval 45,7l. Když započítám, že tam muselo zůstat cca min. 5 litrů + dotankováno těch cca 17l, pak ujeto cca 160 km (dejme tomu 9-9,5 litrů spotřeby) Takže ta rezerva mě vychází alespoň na těch 10 litrů, ne-li ještě víc... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.