dýzl Odesláno 16. duben 2008 Odesláno 16. duben 2008 Mohu něco pohnojit,pokud dám na autí jiné žhavicí svíčky?Odešla mi jedna žhavička a dost mně to rozhodilo,že mi nechtělo auto nastartovat asi až na čtvrtý pokus a po delším hudlání.Měl jsem ještě z Ibizy tři ta k jsem z nouze jednu použil,asi bude mít jiné hodnoty.Samozřejmě ji tam nehodlám nechat dlouho,jen nezbytnou dobu,než se dostanu ke koupi nov-é,ých. Citovat
Ambri Odesláno 16. duben 2008 Odesláno 16. duben 2008 já si myslím že tam patři ty které jsou pro daný typ předepsaný, jinak se vždy mění všechný na jednou, tak že bych to nějak neprodlužoval, taky se divím že ti pasli zavity? můj nazor vyměň je co nejdříve Citovat
tomingo Odesláno 17. duben 2008 Odesláno 17. duben 2008 Původně zaslal: Ambri já si myslím že tam patři ty které jsou pro daný typ předepsaný, jinak se vždy mění všechný na jednou, tak že bych to nějak neprodlužoval, taky se divím že ti pasli zavity? můj nazor vyměň je co nejdříve Mne nedávno odišla tiež jedna, tak som vymenil len tú a ďalšiu novú som prihodil do výbavy auta. Považujem za zbytočné meniť aj tie čo ešte žhavia (teda aspoň pri starých hladkých dýzloch). Citovat
dýzl Odesláno 17. duben 2008 Autor Odesláno 17. duben 2008 To Ambri-souhlasím,že tam patří co je předepsané,jak jsem psal použití jiné bylo z nouze cnost. Jinak svíčka na benzínáky,co jsm se setkal dva druhy-krátký a dlouhý závit,jinak průměr a s´toupání závitu je stejné,tak se nevím proč by neměli pasovat závity u žhaviček. .V minulosti,když jsem na naftové ibize měnil všechny čtyři,tak se zase každý divil,že skrze dvě měním čtyři.Z mého okolí co májí dýzlové pežoty mění všichni jen tu špatnou. Citovat
klumir Odesláno 18. duben 2008 Odesláno 18. duben 2008 asi tím nic nepokazíš(pokud dodržíš voltáž),ale budeš se v tom pořád šťourat a krásných startů s novýma žhavičkama si taky neužiješ. nevím proč,ale stará žhavička i málo žhaví a navíc se upaluje a zkracuje.takže když ji připojíš na dráty-normálně žhaví,ale na starty už nestačí. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.