Miku Odesláno 16. duben 2008 Autor Odesláno 16. duben 2008 Zila :D:D , asi přehodnotím názor :D:D Citovat
Zila Odesláno 16. duben 2008 Odesláno 16. duben 2008 tak tu maš malinky testik na na jar a na jesen budeš rezat drevo a vlete zatačky [upravil dne 16/4/08 Zila] Citovat
qity3 Odesláno 16. duben 2008 Odesláno 16. duben 2008 Ked uz tak radsej investuj sice do hobby ale aj hobby znacke ved aj stihl a husquarna naju hobby pily za cca 7000 a nekupuj tesco pic...nu za 5000 naviplati sa Citovat
Ladis Odesláno 16. duben 2008 Odesláno 16. duben 2008 Já si pořídil Oleo-Mac od Mountfieldu a naprostá spokojenost. Mám mikrořetěz, mažu ho klasickým olejem ne tím trochu víc ekologickým - jsou s tím problémy že zatuhává v trysce, nemaže řetěz. Olej dávám pro vysokootáčkové stroje a perfektně pila jede. Podstatný je motor nepoddtáčet, tepelně se přetěžuje spojka a pak prokluzuje. Mountfield dělá akci na tyto pily po sezoně zajišťuje servis za opravdu hubičku. I díly na celou pilu a motor nejsou taková pálka. Kamoš propálil píst na Stihlce a protože dělá s pilou profesonálně tak si radši místo opravy koupil novou. Všimnul jsem si že laciné hobby pily značek Panter, Tyger a co já vím v marketech mají řetězy s menším počtem zubů. Jak se to chová v řezu nevím, mám \"klasické\" řetězy, ale když nabrousím řetěz tak celý den krájím dřevo i zmrznuté jak máslo. Citovat
bigosak Odesláno 16. duben 2008 Odesláno 16. duben 2008 Původně zaslal: Miku jj,za cenu Stihlky mám dělníka s ruční pilkou:( Neblbni, kdeska Stihl 180 bohatě stačí je asi za 5500Kč s doživotní zárukou na zapolování. Mám ji už třetím rokem a v pohodě. Samozřejmě že to není na 12kubíků za den. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.