Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte,

vcera som tu hladal tu temu ohladom dovozu auta na LPG z cudziny.

Pretoze som tu nenasiel tu temu. Prosim o radu, ako to je z dovozom z EU.

Mozno niekto zo SVK mi pomoze a potom sa rozhodnem.

Viem ze P. sa robia od vyroby s plynom a tak by som si chcel dat doviezt nieco z NL alebo BE, asi cez :

http://www.carconnex.be

dikes za rady:super

Odesláno

ak ma v zahranici schvaleny plyn tak nevidim problem preco by to u nas nemalo byt v poriadku.usudzujem z toho ze co ma raz auto zapisane v tp tak tie udaje budes mat zapisane automaticky v tp u nas.ak auto pochadza z unie tak musi sk akceptovat kazdy jeden papier z cudziny.mal by stacit preklad vsetkych udajov o plyne + asi kde bol montovany (faktura asi ani nemusi byt).

ak by tento postup neplatil (co pochybujem) tak je tu moznost ako to zlegalizovat a to tak ze skocis do firmy kde montuju splynovace a oni za nejaky poplatok radi vypisu papiere.

edit - presne ti to povedia na odbre dopravy a cestnych komunikacii (neviem presny nazov,proste tam kde ides zapisovat auto pri dovoze)

[upravil dne 16.4.08 jozefsv]

Odesláno

ok,

volal som spoluziacke, ktora robi na odbore dopravy

Povedala, ze treba to mat zapisane v TP a potom treba tu na SVK absolvovat este STK na plyn.

Diky JozefSV;)

Odesláno

lem nie holadana lem nie toooooooo

ps:vlasna skusenost a mal som v gatoch , auto jazdilo super aj dovolenka na lpg horvacko a sev.morava ale stačila jedna zavada a bolo to v haji riadiaca jednotka motor bol v jednom jadovom objati montažnu jamu garaža som vetral jeden den a okolo garaže to smrdelo asi tak na 30 m riadiaca jednotka bola k zohnaniu ale nevedel to dat nikto dokopi takže uš nikdy viac:super:super:super:super

Odesláno

stk na plyn tiez nemusis mat podla vsetkeho na novo u nas ak budes mat papier z stk z unie.ale je lepsie si pri dotiahnuti auta dat spravit stk aj emisnu na novo z jedineho dovodu a to takeho ze tie preklady z nj do sk stoja tak isto ako stk a emisna na novo a to nehovorim ze mas hned na dva roky.takze moje odporucanie je absolvovat na sk vsetko na novo.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...