MPavel Odesláno 16. duben 2008 Odesláno 16. duben 2008 Já bych měl jeden dotaz když už jsme u těch pneumatik. Jak poznat (pokud to nějak lze), že měřák na tlak v pneu měří správně? Otec totiž koupil takovou tu tlakovou nádobu s kompresorem, kterou používají i v pneuservise (mimochodem výborný stroj) se kterou se musela ještě dokoupit pistole na nafukování kol, která má na sobě měřák. Tenhle měřák ukazuje o 0,1 baru více než měřák (klasický takový ten kapesní), který jsem používal doposavaď. A teď jaká hodnota je správná a zda rozdíl 0.1 baru má cenu řešit? Citovat
MPavel Odesláno 16. duben 2008 Odesláno 16. duben 2008 To určitě. Jsem jenom strašnej perfekcionista a v pneu dvojnásob. Na chování auta poznám i když mi klesne tlak v pneu o 0,2 baru. Teď jsem to byl znovu zkontrolovat nýbrž mi stále vrtalo hlavou proč se to tak žvějká a zjistil jsem, že mam o 0,2 baru míň než když jsem nafukoval při výměně pneu na letní. Došlo mi, že když jsem měnil pneu tak venku bylo 18 stupňů. Teď je tam nějakých 5. Citovat
slavco25 Odesláno 16. duben 2008 Odesláno 16. duben 2008 Původně zaslal: MPavel Já bych měl jeden dotaz když už jsme u těch pneumatik. Jak poznat (pokud to nějak lze), že měřák na tlak v pneu měří správně? Otec totiž koupil takovou tu tlakovou nádobu s kompresorem, kterou používají i v pneuservise (mimochodem výborný stroj) se kterou se musela ještě dokoupit pistole na nafukování kol, která má na sobě měřák. Tenhle měřák ukazuje o 0,1 baru více než měřák (klasický takový ten kapesní), který jsem používal doposavaď. A teď jaká hodnota je správná a zda rozdíl 0.1 baru má cenu řešit? to zistis tazko, jedine ze si hodnoty porovnas s ociachovanym merakom v pneuservise a tam zistis aj pripadnu odchylku. Citovat
MPavel Odesláno 16. duben 2008 Odesláno 16. duben 2008 Původně zaslal: slavco25 Původně zaslal: MPavel Já bych měl jeden dotaz když už jsme u těch pneumatik. Jak poznat (pokud to nějak lze), že měřák na tlak v pneu měří správně? Otec totiž koupil takovou tu tlakovou nádobu s kompresorem, kterou používají i v pneuservise (mimochodem výborný stroj) se kterou se musela ještě dokoupit pistole na nafukování kol, která má na sobě měřák. Tenhle měřák ukazuje o 0,1 baru více než měřák (klasický takový ten kapesní), který jsem používal doposavaď. A teď jaká hodnota je správná a zda rozdíl 0.1 baru má cenu řešit? to zistis tazko, jedine ze si hodnoty porovnas s ociachovanym merakom v pneuservise a tam zistis aj pripadnu odchylku. To mě taky napadlo. Mimochodem koukal jsem se na cejchovaný měřáky... cena 4,5 tisíce... :o Citovat
adraj Odesláno 17. duben 2008 Autor Odesláno 17. duben 2008 Původně zaslal: MPavel Původně zaslal: slavco25 Původně zaslal: MPavel Já bych měl jeden dotaz když už jsme u těch pneumatik. Jak poznat (pokud to nějak lze), že měřák na tlak v pneu měří správně? Otec totiž koupil takovou tu tlakovou nádobu s kompresorem, kterou používají i v pneuservise (mimochodem výborný stroj) se kterou se musela ještě dokoupit pistole na nafukování kol, která má na sobě měřák. Tenhle měřák ukazuje o 0,1 baru více než měřák (klasický takový ten kapesní), který jsem používal doposavaď. A teď jaká hodnota je správná a zda rozdíl 0.1 baru má cenu řešit? to zistis tazko, jedine ze si hodnoty porovnas s ociachovanym merakom v pneuservise a tam zistis aj pripadnu odchylku. To mě taky napadlo. Mimochodem koukal jsem se na cejchovaný měřáky... cena 4,5 tisíce... :o byl jsem u pumpy,kde měli kompresor na kterém sis nastavil hodnoty,které potřebuješ a ono Ti to ufouklo,nebo dofouklo. No a potom jedině si vzít svůj měřák a zkontrolovat o kolik to lže. Mám doma dva úplně stejné a každý mi ukazuje jinak. Když jsem si půjčil od tchána,tak ten měřil taky jinak.No a ted babo radˇ. Jde o to jestli se vyplatí koupit měřák za pár korun,nebo investovat nějakou tu tisícovku. [upravil dne 17/4/08 adraj] Citovat
Vvitty Odesláno 17. duben 2008 Odesláno 17. duben 2008 vyplati se koupit merak za par korun a pak si ho nekde zkalibrovat - zjistit, jaka vychylka odpovida pozadavku jinak pokud prevazovat, tak urcite pred pouzitim, a ne po sundani... ja teda pokud neni nejaky problem (klepani, ztracene zavazi...) prevazuju tak jednou za dva tri roky. a mimochodem to uz davno neni 200,- .... Citovat
slavco25 Odesláno 17. duben 2008 Odesláno 17. duben 2008 Původně zaslal: Vvitty vyplati se koupit merak za par korun a pak si ho nekde zkalibrovat - zjistit, jaka vychylka odpovida pozadavku jinak pokud prevazovat, tak urcite pred pouzitim, a ne po sundani... ja teda pokud neni nejaky problem (klepani, ztracene zavazi...) prevazuju tak jednou za dva tri roky. a mimochodem to uz davno neni 200,- .... najjednoduchsie a zadarmo mas navstevu v pneuservise, kde ti tlak zmeraju a dofukaju zadara. Teda aspon u nas sa zato neplati Citovat
slavco25 Odesláno 17. duben 2008 Odesláno 17. duben 2008 Původně zaslal: Vvitty vyplati se koupit merak za par korun a pak si ho nekde zkalibrovat - zjistit, jaka vychylka odpovida pozadavku jinak pokud prevazovat, tak urcite pred pouzitim, a ne po sundani... ja teda pokud neni nejaky problem (klepani, ztracene zavazi...) prevazuju tak jednou za dva tri roky. a mimochodem to uz davno neni 200,- .... no s tym prevazovanim, ked ti dnes vyvazim kolesa do nuly, tak keby si prisiel o mesiac tak minimalne na dvoch kolesach ti ukaze aspon 5 gramov menej A to hovorim o plechacoch nie o elektronoch, kde su odchylky ovela vyssie. Uplne staci prevazit kolesa raz rocne pred sezonou ked prezuvas. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.