Kekros Odesláno 15. duben 2008 Odesláno 15. duben 2008 tak jsem dneska namontoval nový rychlostní snímač = už mi autí nechcípá. Nemusim dobržďovat s plynem, což je super . Ale ted mam problem s tachometrem. Začal mi sice ukazovat ale ukazuje asi o 70 km/h víc. To ale nevim jistě . Nevim jestli jsem to takhle nepokazil já, když jsem zezadu propájel ty budíky který nefungovali. U toho tachometru mi to drobátko ulítlo, tak bych chtěl vědět jestli by to mohlo být tim ? Hlavně , že se vyřešilo to chcípání motoru Citovat
Yantschi Odesláno 16. duben 2008 Odesláno 16. duben 2008 Ak si daval dole rucicky na budikoch, mohlo sa to stat. Citovat
Ferry Odesláno 16. duben 2008 Odesláno 16. duben 2008 ja kalibroval budiky podle GPSky, rozjel jsem auto po rovine na stalou rychlost, budiky jsem si posadil do palubky bez toho predniho krytu, mel jsem rucicku nasazenou jen tak lehce aby sla snadno sundat a pak jsem ji podle GPSky pri ustalene rychlosti nasadil spravne Nekolikrat jsem to uz overoval podle takovych tech radarovych ceduli a sedi to Citovat
OK406 Odesláno 16. duben 2008 Odesláno 16. duben 2008 Původně zaslal: Ferry ja kalibroval budiky podle GPSky, rozjel jsem auto po rovine na stalou rychlost, budiky jsem si posadil do palubky bez toho predniho krytu, mel jsem rucicku nasazenou jen tak lehce aby sla snadno sundat a pak jsem ji podle GPSky pri ustalene rychlosti nasadil spravne Nekolikrat jsem to uz overoval podle takovych tech radarovych ceduli a sedi to Šikovný :super:super:potlesk:potlesk:potlesk Citovat
Yantschi Odesláno 16. duben 2008 Odesláno 16. duben 2008 Ja som to robil podobne, ale kalibroval som to na otackomer. Na 4. prevodovom stupni ak mi toci 2000ot/min, tak mam rychlost 60km/h. Potom som si to skontroloval podla radaru a aj podla navigacie. Odporucam robit na nefrekventovanych a hlavne rovnych cestach. Citovat
Ferry Odesláno 16. duben 2008 Odesláno 16. duben 2008 Původně zaslal: Yantschi Ja som to robil podobne, ale kalibroval som to na otackomer. Na 4. prevodovom stupni ak mi toci 2000ot/min, tak mam rychlost 60km/h. Potom som si to skontroloval podla radaru a aj podla navigacie. Odporucam robit na nefrekventovanych a hlavne rovnych cestach. treba na dalnici kdyz je za tebou hromadna nehoda a nic nejede Citovat
Kekros Odesláno 16. duben 2008 Autor Odesláno 16. duben 2008 takže když přendam ručičku tak by to mohlo být ok ? když stojim tak tam mam pořád 50 km/h a když se pomalu rozjedu tak najednou vyletí na 80 km/h a pořád roste. Tak snad to trefim a možná to pujde i dobře i když už nepojedu na 5 rychlostní stupeň 250 km/h Takhle to bylo takový rychlí auto Citovat
Guest servisman Odesláno 16. duben 2008 Odesláno 16. duben 2008 Kekros jestli jsi měl rafiku dole tak vem jedno ,pokud vyndáš tu černou zarážku tak v klidu ti rafika ukazuje někde dole,není v klidu na O. já měl x kráte sundané navigaci nemám ale podařilo se mi dáti zpět +- 10 km,občas testnul při cestě z Týna při měření radaru a nyní tachák ukazuje asi o 5 více než skutečnost takže to nechávám Citovat
Kekros Odesláno 16. duben 2008 Autor Odesláno 16. duben 2008 jo já mam štestí že máme radar tady ve městě , dneska jsem to zkusil tak při 110km/h ukazuje 46 km/h tak to o ten rozdíl z´kusim posunout a mělo by to být. Jinak díky moc za rady. Já jsem si ted vzpomněl , že jsem chtěl zkusit jiný podsvícení tak jsem měl ručičku venku a drobet se mi to hnulo Asi jsem víc šikovnej než jsem si myslel Citovat
Guest servisman Odesláno 16. duben 2008 Odesláno 16. duben 2008 drobet?? mne se zdá že když jsem měl ten čudlík zarážku pryč tak v klidu ukazoval někde dolů,musel bych se podívat na tachometr pokud tam zbyla značka,kterou jsem si tam dělal než jsem rafiky sundával.Prostě jsem vyndal zarážku a rafika spadla dolů tam jsem si označil abych věděl kam pak dát.Pochopil?? Citovat
Kekros Odesláno 16. duben 2008 Autor Odesláno 16. duben 2008 jo už jsem to udělal, ukazuje to zhruba o 2 km/h míň , tak to možná zkusim ještě doladit Díky moc za vše Citovat
Guest servisman Odesláno 16. duben 2008 Odesláno 16. duben 2008 Původně zaslal: Kekros jo už jsem to udělal, ukazuje to zhruba o 2 km/h míň , tak to možná zkusim ještě doladit Díky moc za vše to je norma ponechal bych to tak Citovat
Yantschi Odesláno 17. duben 2008 Odesláno 17. duben 2008 Originally posted by Kekros dneska jsem to zkusil tak při 110km/h ukazuje 46 km/h tak to o ten rozdíl z´kusim posunout a mělo by to být. Figel je v tom, ze to musis robit za jazdy, ked stojis, nic nenastavis (okrem otacok, paliva a teploty). Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.