Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak jsem dneska namontoval nový rychlostní snímač = už mi autí nechcípá. Nemusim dobržďovat s plynem, což je super :super. Ale ted mam problem s tachometrem. Začal mi sice ukazovat ale ukazuje asi o 70 km/h víc. To ale nevim jistě :roll . Nevim jestli jsem to takhle nepokazil já, když jsem zezadu propájel ty budíky který nefungovali. U toho tachometru mi to drobátko ulítlo, tak bych chtěl vědět jestli by to mohlo být tim ?:) Hlavně , že se vyřešilo to chcípání motoru :potlesk

Odesláno

ja kalibroval budiky podle GPSky, rozjel jsem auto po rovine na stalou rychlost, budiky jsem si posadil do palubky bez toho predniho krytu, mel jsem rucicku nasazenou jen tak lehce aby sla snadno sundat a pak jsem ji podle GPSky pri ustalene rychlosti nasadil spravne ;) Nekolikrat jsem to uz overoval podle takovych tech radarovych ceduli a sedi to

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

ja kalibroval budiky podle GPSky, rozjel jsem auto po rovine na stalou rychlost, budiky jsem si posadil do palubky bez toho predniho krytu, mel jsem rucicku nasazenou jen tak lehce aby sla snadno sundat a pak jsem ji podle GPSky pri ustalene rychlosti nasadil spravne ;) Nekolikrat jsem to uz overoval podle takovych tech radarovych ceduli a sedi to

Šikovný :super:super:super:potlesk:potlesk:potlesk

Odesláno

Ja som to robil podobne, ale kalibroval som to na otackomer. Na 4. prevodovom stupni ak mi toci 2000ot/min, tak mam rychlost 60km/h. Potom som si to skontroloval podla radaru a aj podla navigacie. Odporucam robit na nefrekventovanych a hlavne rovnych cestach.

Odesláno
Původně zaslal: Yantschi

Ja som to robil podobne, ale kalibroval som to na otackomer. Na 4. prevodovom stupni ak mi toci 2000ot/min, tak mam rychlost 60km/h. Potom som si to skontroloval podla radaru a aj podla navigacie. Odporucam robit na nefrekventovanych a hlavne rovnych cestach.

treba na dalnici kdyz je za tebou hromadna nehoda a nic nejede ;):D

Odesláno

takže když přendam ručičku tak by to mohlo být ok ? když stojim tak tam mam pořád 50 km/h a když se pomalu rozjedu tak najednou vyletí na 80 km/h a pořád roste. Tak snad to trefim a možná to pujde i dobře i když už nepojedu na 5 rychlostní stupeň 250 km/h :( Takhle to bylo takový rychlí auto :D

Guest servisman
Odesláno

Kekros jestli jsi měl rafiku dole tak vem jedno ,pokud vyndáš tu černou zarážku tak v klidu ti rafika ukazuje někde dole,není v klidu na O.

já měl x kráte sundané navigaci nemám ale podařilo se mi dáti zpět +- 10 km,občas testnul při cestě z Týna při měření radaru a nyní tachák ukazuje asi o 5 více než skutečnost takže to nechávám

Odesláno

jo já mam štestí že máme radar tady ve městě , dneska jsem to zkusil tak při 110km/h ukazuje 46 km/h tak to o ten rozdíl z´kusim posunout a mělo by to být. Jinak díky moc za rady. Já jsem si ted vzpomněl , že jsem chtěl zkusit jiný podsvícení tak jsem měl ručičku venku a drobet se mi to hnulo :bacha Asi jsem víc šikovnej než jsem si myslel :D

Guest servisman
Odesláno

drobet?? mne se zdá že když jsem měl ten čudlík zarážku pryč tak v klidu ukazoval někde dolů,musel bych se podívat na tachometr pokud tam zbyla značka,kterou jsem si tam dělal než jsem rafiky sundával.Prostě jsem vyndal zarážku a rafika spadla dolů tam jsem si označil abych věděl kam pak dát.Pochopil??

Guest servisman
Odesláno
Původně zaslal: Kekros

jo už jsem to udělal, ukazuje to zhruba o 2 km/h míň , tak to možná zkusim ještě doladit :super Díky moc za vše :papa

to je norma ponechal bych to tak

Odesláno
Originally posted by Kekros

dneska jsem to zkusil tak při 110km/h ukazuje 46 km/h tak to o ten rozdíl z´kusim posunout a mělo by to být.

Figel je v tom, ze to musis robit za jazdy, ked stojis, nic nenastavis (okrem otacok, paliva a teploty).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...