MichalTalbot Odesláno 15. duben 2008 Odesláno 15. duben 2008 Nevím jestli nebudu za trumpetu, ale já bych to spíš přeložil obráceně - prezervativ s příchutí čokolády... ne? Citovat
Zila Odesláno 15. duben 2008 Autor Odesláno 15. duben 2008 to ja netušim mne to prekladal translator 2007 Citovat
pastorek Odesláno 15. duben 2008 Odesláno 15. duben 2008 Neviem či som slepý alebo debil, ale nič o čokoláde tam nevidím. .... alebo slepý debil? brrrrr Citovat
Berkoff Odesláno 15. duben 2008 Odesláno 15. duben 2008 nic si z toho nedelej, ja tam o cokolade taky nic nevidim, jen hnedy obal, s latexovym kondomem Citovat
MichalTalbot Odesláno 15. duben 2008 Odesláno 15. duben 2008 Pro ty, kteří si sedí na vedení jde o reklamu na prezervativy s příchutí čokolády a pravost té čokoládové příchuti je demonstrována zkaženým chrupem milenek \"mlíkaře\" (pokud někoho trápí otázka: \"kam se ztratil mlíkař?\" nechť si neplete tuto reklamu se Skřivánky na niti ) s vtipným zakončením, kdy má z čokolády zkažené zuby ta ovečka - jak k tomu mohlo dojít, nechápu Citovat
Netopýrka Odesláno 15. duben 2008 Odesláno 15. duben 2008 ...ad. odkaz k nápovědě na youtube (c. 2) ....ty překlady jsou brilantní: \"prezervativ komerční - čokoláda s příchutí kondomy\"....... :D:D:D:D:D:D:D Já bych skoro čekala, že čokoláda s příchutí kondomu (bluééé, kdo by to kupoval :D:D) a kondom s příchutí čokolády jsou dvě celkem značně odlišné věci....:D:D ale asi tomu nerozumím....:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.