Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Jamesz

zaleži jestli to zrcatko umožnuje to znamena jestli ma vsobe sklopny mechanismus .

zjistit to jde podle service boxu a zadani vašeho VIN kodu ,

pokud se u zrcatek v ND objeví u čísla 1 na obrazku čislo dílu :

leve- 8149VF

prave- 8249VA

máte smulu a zrcatko to neumi

pokud

8148VE, VH ,VG nebo VC tak zrcatka to umi . pokud ani tak nefunguji mate je spatne nastavene - viz manual.

Odesláno

Dle VIN výbava :

Doplňková funkce vnějšího zpětného zrcátka RETRO EXT RABAT ELEC COND + PASS SANS MEMOIRE

Doplnková funkcia vonkajšieho spätného zrkadla EL NAST VONK SPATNÉHO ZRKADLA BEZ PAMATE

Dle VIN zrcátko :

zrctkondou8.jpg

Že by to nebylo aktivováno?! V čem by mohla být zrada?!

Odesláno

Dle VIN výbava :

Doplňková funkce vnějšího zpětného zrcátka RETRO EXT RABAT ELEC COND + PASS SANS MEMOIRE

Doplnková funkcia vonkajšieho spätného zrkadla EL NAST VONK SPATNÉHO ZRKADLA BEZ PAMATE

Dle VIN zrcátko :

zrctkondou8.jpg

Že by to nebylo aktivováno?! V čem by mohla být zrada?!

kecam , ted na to cumim , :myslim:myslim

[upravil dne 16/4/08 Pe.Tr]

Odesláno

jako nejjednodušši je ho rozebrat a mrknout zdali tam sklapeci mechanismus je , nebo to nechat napichnout na diagnostiku . nemuze to zrcatko u řidiče byt menene? za to levnejsi treba , bo jinak nevim.

Odesláno

No nevím jak ty...ale já parkuju podélně...takže zrcátko u řidiče mě nesere..:D

Spíš to u spolujezce...Jinak normálně můžu s oběma zrcátkama hýbat nahoru, dolů, vlevo, vpravo, přiklopit ke karoserii.

Jedná se mi jen o to sklápění sklíčka při zařazené zpátečce, a přepnutém vypínači do polohy A nebo B (podle zrcátka).

Přece tam nemůžou být 2 sklápěcí mechanismy dopředu (ve 4 směrech) a na zpátečku (ve 2 směrech...nahoru dolu).

Kamarád má Citroen Grand Picasso a on dá zpátečku a lupne B a zrcátko se začně přiklápět (samo), vyřadí a začne se vracet do původní polohy. Ale už neví jak to bylo při prvním nastavení, zda si nastavil zrcátka \"dopředu\" a dal zpátečku a samo se začlo měnit do předdefinovaný pozice nebo ne. Jako jestli to auto má 2 základní pozice pro stupně do předu a stupeň zpátečky. Nebo má základní jen jednu polohu (před jakýmkoliv nastavením (z továrny)).

Udělal jsem dnes test, zastavil jsem dal zpátečku, nastavil zrcátko B (u spolujezce), zamkl šaltru, vypl klíček, vystoupil a zamkl auto. Jestli zítra odemknu a zrcátko (sklíčko) bude sklopené směrem dolů a ani při překročení rychlosti 15kmh-1 se nezačne rovnat, tak ho asi urvu :D, ne tak to bohužel asi neumí.

Jen mi nejde na mozek :myslim proč, by to auto nemělo umět, když normálně s těma zrcátkama člověk hýbe a nastaví si je pro jízdu do předu, tak si ty pozice taky pamatu přece. A že by pro zpátečku byla speciální paměť (šváb..atd) to se mi nechce věřit, určitě to dělají co nejjednodužší možnou cestou...a to zakážou funkci v SW a je pořešeno...pak ji servis \"jen\" odblokuje a vyinkasuje haky... :D

Chápu že to neumějí verze Confort, ty totiž nemají ve výbavě ani zadní okna v elektrice a ani při zamčení auta zrcátka nepřilápí ke karoserii.

Odesláno

no ja se bavil osklapeni zrcatek pri parking poloze tedy sklopeni obou zrcatek k vozu. co se týka to ho parkovaní a sklopeni spolujezdcoova sklička , tak muže byt problem třeba jen v blbem kabelu , přerušenej apod. signal jde zřejmě od převodovky.čidlo? kabel ?

Odesláno

No právě řeším, jen to přiklápění sklíčka...přiklopení zrcátek je přece normální při zamknutí auta.

No a dle toho vinu, nechybí mu právě na přiklápění sklíčka ta paměť?!!

Pe.Tr kde vlastně pracuješ? Jak to mám zjistit to čidlo kabel?!

Odesláno

Jen mi nejde na mozek :myslim proč, by to auto nemělo umět, když normálně s těma zrcátkama člověk hýbe a nastaví si je pro jízdu do předu, tak si ty pozice taky pamatu přece. A že by pro zpátečku byla speciální paměť (šváb..atd) to se mi nechce věřit, určitě to dělají co nejjednodužší možnou cestou...a to zakážou funkci v SW a je pořešeno...pak ji servis \"jen\" odblokuje a vyinkasuje haky... :D

Práve, že si to nič napamätá, keď si to nastavíš len pre jazdu dopredu. Tie sklíčka sú stále rovnako ako si ich nastavil, aj keď sa priklopia ku karosérii a späť. Zmenia sa až zas ručne. Len to mechanicky drži v tej istej pozícii - to predsa nie je pamäť.

Ako pozerám na tie rôzne typy zrkadiel, vyzerá to tak, že nastavenie sklíčiek pri cúvaní je pamätané v samotnom zrkadle a riadiaca jednotka len dá pokyn na zmenu. Pravdepodobne to má čo do činenia so samotným motorom - len tie sa líšia pre obe zrkadlá. Tiež by som to rád mal, ale asi máme smolu.

[upravil dne 17.4.2008 AnotherOne]

Odesláno

Že by to uměly jen verze VH VE ? :myslim

to spiš ne , bo to jsou zrcatka za 3500,- kus , pak jsou zrcatka za 8900 a pak za 10500,- ty máš ty za 8900,- takže tam asi něco k tomu sklapění bude chybet.:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...