Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: nanux

Původně zaslal: mate59

Či už nejaký facelift bude,alebo nebude,to mi je jedno,407 je stále jedným z 3 adeptov na moje nové auto, kúpa ktorého sa s koncom roka blíži a blíži.....:super

A který je ten třetí adept? Co jsem v tomhle příspěvku vyčetl, tak se rozhoduješ mezi 407mou a Mazdou 6, hm?

Tretí v poradí je Mondeo.Bol som pozrieť u nás v salónoch,Ford je na 3. mieste.Teraz mám Primeru,keď som ju kupoval,rozhodoval som medzi ňou a starou Mazdou 6.Zatiaľ najvačšia ochota bola v Peugeote.Uvidím, aké mi dajú ceny,zľavy,odkup Primery atď.

S japončíkmi som mal doteraz dobré skúsenosti,čo sa spoľahlivosti týka,a čo pežotíci,v tabuĺkách spoľahlivosti nezaberajú popredné miesta,aj keď to platí od auta k autu,to si nevyberieš.:roker

Odesláno

Mno myslím že na tom není nic k nepochopení... mate59 napsal že třetí adept na koupi je Mondeo a já se jen zeptal jestli chce to nové? :myslim:aut

nanux,nechápem ťa,čo myslíš.Zvažujem len nové vozy,rozhodujem medzi 407,M6,Mondeo,C5.Najviac ma láka 407,ale myslím,že C5 bude drahá.Preto som sa na začiatku pýtal,či bude faceliftovaná 407.Kupovať budem koncom roka,respektíve január-február2009.;)

Odesláno

Neřeš ;) Kdybych si měl vybrat z tvé nabídky, asi bych se rozmejšlel mezi 407 a Mondeem. Zřejmě by mi to dalo dost úsilí abych si mezi nimi vybral

Odesláno

Neřeš ;) Kdybych si měl vybrat z tvé nabídky, asi bych se rozmejšlel mezi 407 a Mondeem. Zřejmě by mi to dalo dost úsilí abych si mezi nimi vybral

bol som v salónoch oboch.Peugeot mi ponúkol odkup Primery protihodnotou a predajca povedal,že mi spraví cenu proti katalogovej,voz prihlási.Ford vravel,že asi s cenou sa nikam nedostane a auto nevykúpi.Ja chcem benzín 1.8.

Odesláno

Cenovo sú všetky vozy skoro rovnako,M6 má slabšiu výbavu,407 najlepšiu.keby bol nový C5 cenovo zhodný,rozhodne ho volím.Teraz je zákl.cena vo Francii 21500 euro.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...