Fakir Odesláno 20. duben 2008 Odesláno 20. duben 2008 Původně zaslal: Gina Tak to abych si koupila co?Jinak se asi nechytnu bez toho)))Tak díkes)))) Stačí klasickej šroubovák s výměnnými bity. Teď jsem koupil sadu torxních bitů (tuším 10-15-20-25-30) v OBI za cca 150 korun. Citovat
Gina Odesláno 20. duben 2008 Autor Odesláno 20. duben 2008 No teda to jsem měla vědět včera.Bych to hned koupila v PC v Baumaxu.Tak příště až tam pojedu.No jo,ale že máš torxní šrouby moc nepomůže pokud nemáš klíč na svíčky ještě pač jak tam je špatnej přístup tak s krátkým ráčným s goly to nepovolíš,takže až někdo budete měnit svíčky a půjde si koupit T20 tak ještě nezapomeňte na ráčnu na povolení Citovat
Fakir Odesláno 20. duben 2008 Odesláno 20. duben 2008 Stačí klíč na svíčky, taky by to měli mít v Baumaxu, nebo na každý lepší benzínce. Já ho koupil v Tescu asi za stovku. Citovat
Maki Odesláno 15. květen 2008 Odesláno 15. květen 2008 dal jsem tam dneska ty denso iridium svicky , a nejde to skoro poznat , jen lip startuje , a pri jizde s malymi otackami to necuka Citovat
JuloI Odesláno 15. květen 2008 Odesláno 15. květen 2008 Ahoj. Mám motor 1,1 Neviete niekto aké sviečky sa tam dávajú od výroby. Nechce sa mi ich kôli tomu vyberat. Diky Citovat
Guest servisman Odesláno 16. květen 2008 Odesláno 16. květen 2008 Původně zaslal: JuloI Ahoj. Mám motor 1,1 Neviete niekto aké sviečky sa tam dávajú od výroby. Nechce sa mi ich kôli tomu vyberat. Diky asi ti nic nezbude vyndej je všechny vyčisti a budeš míti klid.Já když to provedl na breaku tak jsem koukal že tam jsou pomalu funglovky nové Citovat
JuloI Odesláno 16. květen 2008 Odesláno 16. květen 2008 Auto má len 22 000 km takže na sviečky je ešte čas. Ja sa pýtam len tak, ay som vedel čo tam montujú. Citovat
Guest servisman Odesláno 16. květen 2008 Odesláno 16. květen 2008 Původně zaslal: JuloI Auto má len 22 000 km takže na sviečky je ešte čas. Ja sa pýtam len tak, ay som vedel čo tam montujú. není problém se na ně mrknout aspon uvidíš v jakém jsou stavu:super Citovat
Jan Vae Odesláno 15. červen 2008 Odesláno 15. červen 2008 Ahoj, Chystám se na menší úpravu motoru, v podobě vícebodových svíček a bavlny do filtru. Mám 1.4 8V TU3. Myslíte, že cívka bude dostatečná? Jak to ovlivní chod motoru co se týče životnosti a spolehlivosti? Díky Citovat
Fakir Odesláno 15. červen 2008 Odesláno 15. červen 2008 Původně zaslal: Jan Vae Ahoj, Chystám se na menší úpravu motoru, v podobě vícebodových svíček a bavlny do filtru. Mám 1.4 8V TU3. Myslíte, že cívka bude dostatečná? Jak to ovlivní chod motoru co se týče životnosti a spolehlivosti? Díky Bavlněný filtr (vložka) je v pohodě a ve vysokých otáčkách jen prospěje. Vícebodové svíčky bych tam ale nedával, to radši kvalitní jednobodové, jako třeba Denso Iridium, nebo NGK Iridium. Citovat
Jan Vae Odesláno 22. červen 2008 Odesláno 22. červen 2008 Díky za tip. Slyšel jsem dobré reference na filtr KV, tak do toho bych rád šel. Jinak s těmi svíčkami, mohl by jsi mi to kdyžtak rozepsat? Minimálně bych se o tom chtěl dozvědět více... Jinak ještě jednou díky Citovat
Tommy002 Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 Tusím, že někdo na tuningclub206 říkal, že si Peugeotí zapalovací rampa nerozumí s těma vícebodovkama...KV nemyslel jsi spíš KN?? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.