Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Gina

Tak to abych si koupila co?Jinak se asi nechytnu bez toho)))Tak díkes))))

Stačí klasickej šroubovák s výměnnými bity. Teď jsem koupil sadu torxních bitů (tuším 10-15-20-25-30) v OBI za cca 150 korun. :)

Odesláno

No teda to jsem měla vědět včera.Bych to hned koupila v PC v Baumaxu.Tak příště až tam pojedu.No jo,ale že máš torxní šrouby moc nepomůže pokud nemáš klíč na svíčky ještě pač jak tam je špatnej přístup tak s krátkým ráčným s goly to nepovolíš,takže až někdo budete měnit svíčky a půjde si koupit T20 tak ještě nezapomeňte na ráčnu na povolení

• O 4 týdny později...
Guest servisman
Odesláno
Původně zaslal: JuloI

Ahoj. Mám motor 1,1 Neviete niekto aké sviečky sa tam dávajú od výroby. Nechce sa mi ich kôli tomu vyberat.

Diky

asi ti nic nezbude vyndej je všechny vyčisti a budeš míti klid.Já když to provedl na breaku tak jsem koukal že tam jsou pomalu funglovky nové

Guest servisman
Odesláno
Původně zaslal: JuloI

Auto má len 22 000 km takže na sviečky je ešte čas. Ja sa pýtam len tak, ay som vedel čo tam montujú.

není problém se na ně mrknout aspon uvidíš v jakém jsou stavu:super

• O 5 týdnů později...
Odesláno

Ahoj,

Chystám se na menší úpravu motoru, v podobě vícebodových svíček a bavlny do filtru. Mám 1.4 8V TU3. Myslíte, že cívka bude dostatečná? Jak to ovlivní chod motoru co se týče životnosti a spolehlivosti?

Díky

Odesláno
Původně zaslal: Jan Vae

Ahoj,

Chystám se na menší úpravu motoru, v podobě vícebodových svíček a bavlny do filtru. Mám 1.4 8V TU3. Myslíte, že cívka bude dostatečná? Jak to ovlivní chod motoru co se týče životnosti a spolehlivosti?

Díky

Bavlněný filtr (vložka) je v pohodě a ve vysokých otáčkách jen prospěje. Vícebodové svíčky bych tam ale nedával, to radši kvalitní jednobodové, jako třeba Denso Iridium, nebo NGK Iridium.

Odesláno

Díky za tip. Slyšel jsem dobré reference na filtr KV, tak do toho bych rád šel. Jinak s těmi svíčkami, mohl by jsi mi to kdyžtak rozepsat? Minimálně bych se o tom chtěl dozvědět více...

Jinak ještě jednou díky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...