KIRRA Odesláno 14. duben 2008 Odesláno 14. duben 2008 Jsem pro:potlesk:potlesk:potlesk S černou kšiltovkou počítám...zbytek budu muset vymyslet... Páááááá těším se... Citovat
Guest minimaxa Odesláno 14. duben 2008 Odesláno 14. duben 2008 Netopko, ale vezměte si teplý kožíšky, protože v tom zmrznete Citovat
Netopýrka Odesláno 14. duben 2008 Autor Odesláno 14. duben 2008 myslím, že ne..... on se někdo, kdo náš zahřeje, snad najde :D:D:D:D:D:D Citovat
Guest minimaxa Odesláno 14. duben 2008 Odesláno 14. duben 2008 Původně zaslal: Netopýrka myslím, že ne..... on se někdo, kdo náš zahřeje, snad najde :D:D:D:D:D:D no hipís, dyť to říkám furt :D:D:P čéče, ale nevím, esli se do tý sukně od lońska eště narvu [upravil dne 14/4/08 minimaxa] Citovat
aka Odesláno 14. duben 2008 Odesláno 14. duben 2008 Leni, ja se kdyztak hlasim, ze Te zahreju kdyby se teda nikdo jinej nenasel, pac to uz by nekteri rozdychat nemuseli :D:D Citovat
Pe.Tr Odesláno 14. duben 2008 Odesláno 14. duben 2008 Tak manželka povídala, že černá kšiltovka je v pohodě , ale jak jsem ji řekl o sukni tak mě počastovala slangovými výrazy z oboru gynekologického a urologického Citovat
Jamesz Odesláno 14. duben 2008 Odesláno 14. duben 2008 Netopýrka je..teda...akční a na té fotce jí to fakt sluší ...úplná...netopýřice z netopířákova Citovat
Aluška Odesláno 14. duben 2008 Odesláno 14. duben 2008 Tak já se určitě neúčastním a to hned z několika důvodů: 1. nemám černou kšiltovku 2. v sukni bych zmrzla 3. a to hlavní, kdybych se oblékla jako hosteska, tak by hrůzou všichni utekli a bylo by po srazu Citovat
Guest servisman Odesláno 14. duben 2008 Odesláno 14. duben 2008 Původně zaslal: Aluška Tak já se určitě neúčastním a to hned z několika důvodů: 1. nemám černou kšiltovku 2. v sukni bych zmrzla 3. a to hlavní, kdybych se oblékla jako hosteska, tak by hrůzou všichni utekli a bylo by po srazu to snad ne;)srazík ba snad pokračoval Citovat
Marlin Odesláno 14. duben 2008 Odesláno 14. duben 2008 Původně zaslal: Aluška Tak já se určitě neúčastním a to hned z několika důvodů: 1. nemám černou kšiltovku 2. v sukni bych zmrzla 3. a to hlavní, kdybych se oblékla jako hosteska, tak by hrůzou všichni utekli a bylo by po srazu mno, koukam ze to bude zas na me Citovat
Netopýrka Odesláno 14. duben 2008 Autor Odesláno 14. duben 2008 Holky, den se dohodne v tom posledním týdnu před srazem... ok ok, tak beru jakoukoli kšiltovku, nemusí být sukně, ale tak trochu racing style snad zvládnete.... Aluško, jsi pěkná holka tak neplácej hlouposti !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :bacha:bacha tak holky, zapněte hlavinky...potřebuju fotit pěkný holky a pěkný auta (pánové, leštěte!!!!) Citovat
Vvitty Odesláno 14. duben 2008 Odesláno 14. duben 2008 jojo, asi to cestou vezmu preci jen pres ten brod :D Citovat
Berkoff Odesláno 14. duben 2008 Odesláno 14. duben 2008 Původně zaslal: Netopýrka Holky, den se dohodne v tom posledním týdnu před srazem... ok ok, tak beru jakoukoli kšiltovku, nemusí být sukně, ale tak trochu racing style snad zvládnete.... Aluško, jsi pěkná holka tak neplácej hlouposti !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :bacha:bacha tak holky, zapněte hlavinky...potřebuju fotit pěkný holky a pěkný auta (pánové, leštěte!!!!) Vidis to, fotak nesmim zapomenout Citovat
Marlin Odesláno 14. duben 2008 Odesláno 14. duben 2008 Původně zaslal: Vvitty jojo, asi to cestou vezmu preci jen pres ten brod :D jedu s tebou Citovat
KoudaK Odesláno 14. duben 2008 Odesláno 14. duben 2008 No čekal jsem kdo a s jakou vopičárnou přijde ale tohle je good nápad... Netopka: mám Ti vzít na zahřátí let lampu nebo litr finské? KIRRA:jak to bylo s červeným kostelcem co jsi vymyslela a nakonec nepřijela!! takže si bereš červený spodní prádlo jako odpustek za kostelec..:mad: Aluška:nepovídej nesmysle a hod se do racing style.. Janča205/306:No jsem zvědavéj s čím přijdeš... Citovat
jarajarda Odesláno 14. duben 2008 Odesláno 14. duben 2008 Původně zaslal: janča205 A kterej den to budem vůbec páchat? Ahoj, no já sem pro, jen nevím kde seženu tu kombinézu.....:D Jani, ty jsi prodala 205 jo...:o safra, vím že jsi tu psala že je to úvaha... No ale 306 není špatná volba, do budoucna bude asi před barákem buď v D nebo HDI :D Ale 205 je legenda... Citovat
Guest Scratch Odesláno 15. duben 2008 Odesláno 15. duben 2008 reknu ade at si vezme mini a nejaky top kdyz bude prima pocasi, ale tak ksiltovka, nevadi, ze mame cernou a je na ni takovej divnej znacek a stribrny napis Mercedes-Benz, nebo tak nejak??? To jsou dneska nazvy..... Citovat
janča205 Odesláno 15. duben 2008 Odesláno 15. duben 2008 Jj,Jardo prodala.Chtěla jsem něco trochu novějšího a okolnosti mě to dovolili:D Jinak 205 byla super! Koudak: být tebou bych se moc netěšila!Třeba pak budeš zklamanej! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.