Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdarec, při nastartování se mi dycky rozsvítí tohle a vůbec nevím co by to tak mělo znamenat:myslim obrázek je focen mobilem tak omluvte kvalitu ale myslim že to stačí:) diky za příspěvky:)

10042008zg3.th.jpg

[upravil dne 10.4.2008 Lentilka]

Odesláno

Po zapnutí klíčku Ti naskočí to,cos vyfotil--je to stav oleje v motoru.(na rovině by měly svítit ty čtverečky).Po nějaké vteřině naskočí stav tachometru--km.

Podle tvé fotky máš málo oleje.:myslim:roker

Odesláno
Původně zaslal: Lentilka

no ten \"drát\" čím se měří olej... já ho mám takoví zakroucený jako ty těstovinový vrtule...

Zakroucenej má být.

Tebe ale musí zajímat hladina oleje mezi ryskami - jsou na spodní části měrky.

Odesláno

Nevím přesně,jak má vypadat měrka na 106 S16,ale poměř ji s jinou S16,měla by být stejně dlouhá,aby měřila správně.Oleje v motoru--zvlášť u Tvého vozu--by mělo být akorát--ani málo,ani moc,už jsem psal,že na té fotce je ho málo,ale rozhodující je stav oleje na měrce

Odesláno

mino:) no zas tak daleko to není ale kdybych se jel podívat za tebou a bylo by pěkně tak by mě to stálo balík:) tu v okolí vím o třech žlutých 106... jedna je moje:) v Přerově jezdí ta LMT edice holl????? a jedna jezdí v Holešově ale nevím, S16 není asi ani jedna...

Odesláno

taky jsem dneska dolila olej;) A taky malinko do posilovače,a do chladiče,a vyměnila vzduchový filtr,umyla,vyluxovala,vypucovala celé auto i motor,navoskovala,vytáhla jsem si cvičně rezervu, dofoukala jsem všechna kola na pumpě,a uf-stačilo:aut Takový jarní, všeobecný gruntung.Zítra bych mohla na tu technickou:mrk A na víkend jedu do Jeseníků,v celé té parádě:papa

Odesláno
Původně zaslal: Lentilka

mino:) no zas tak daleko to není ale kdybych se jel podívat za tebou a bylo by pěkně tak by mě to stálo balík:) tu v okolí vím o třech žlutých 106... jedna je moje:) v Přerově jezdí ta LMT edice holl????? a jedna jezdí v Holešově ale nevím, S16 není asi ani jedna...

já jsem taky z F-M:mrk Celkem šumná dědina:D

• O 2 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...