rudipd Odesláno 9. duben 2008 Odesláno 9. duben 2008 Ahojte vsetci mohol by mi niekto poradit prip. poslat foto ako sa demontuje original radio z P306 sedan?Chcel by som tam nieco na CD/MP3 a ak by to slo aj s ovladanim pod volantom.Pocul som ze len samotny prevod na packu je dost drahy.Poradte dik Citovat
Dave_k Odesláno 9. duben 2008 Odesláno 9. duben 2008 Precti si pravidla a pouzij hledani. Uz se to tu Xkrat probiralo. Oboje. Citovat
vendelinek Odesláno 9. duben 2008 Odesláno 9. duben 2008 Původně zaslal: rudipd Ahojte vsetci mohol by mi niekto poradit prip. poslat foto ako sa demontuje original radio z P306 sedan?Chcel by som tam nieco na CD/MP3 a ak by to slo aj s ovladanim pod volantom.Pocul som ze len samotny prevod na packu je dost drahy.Poradte dik Koukni sem ,tady je to docela slušně rozebraný Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 11. duben 2008 Odesláno 11. duben 2008 Kurna, len mi napis jake mas radio. Mas tam PHILIPS ? Lebo co mam ja auto, 306 sedan, daval sa tam vtedy limitovano PHILIPS. Pokil mas to tak napis. Citovat
rudipd Odesláno 12. duben 2008 Autor Odesláno 12. duben 2008 Původně zaslal: Lubk0 Kurna, len mi napis jake mas radio. Mas tam PHILIPS ? Lebo co mam ja auto, 306 sedan, daval sa tam vtedy limitovano PHILIPS. Pokil mas to tak napis. Nie ja tam mam stale to radio co tam aj bolo s kazet. mechanikou Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.