Béďa Odesláno 10. duben 2008 Odesláno 10. duben 2008 auto na ktery to kupujes tam mas napsany v objednavce, takze v tom by problem byt nemel.. Nehlede na to ze mas ted nevim asi 14dni na vraceni zbozi bez udani duvodu, takze toho bych se opravdu nebal.. Auto tam musis mit uvedeno uz jen kvuli rozteci a stredove dire, typovy list nepotrebujes pokud mas ten rozmer zapsany jak uz jsem psal. Citovat
Laďa Odesláno 10. duben 2008 Odesláno 10. duben 2008 Ano, do 14 dní může zboží vrátit bez udání důvodu, ale může udělat když mu ty kola nebudou pasovat. Jestliže bude chtít uplatnit záruku(což je 2 roky), tak se může stát že mu ji neuzná. Přečti si pořádně co mu odepsal - není homologace a nevystaví typový list. Takže skráceně mu napsal - kup si je, když budou sedět tak je nasaď, ale nechtěj po mě reklamaci v případě poškození. \"Bohuzel Dezenty F v 17\'\' na 407 sedet nebudou, neni tam na to homologace. Teoreticky by se tam daly nejake ty F-ka napasovat, ale nevystavil bych vam k tomu typovy list...\" Citovat
Béďa Odesláno 10. duben 2008 Odesláno 10. duben 2008 zaruka je snad u litych kol na takove ty poskozeni typu, vady laku atd. coz nema s danym autem nic spolecnyho.. Nenapada me co by s tim mel spolecnyho primo konkretni typ vozu. Znovu opakuju ze typovy list neni potreba pokud splnujes podminku ze dany rozmer kola mas zapsany v TP. Ne kazdy vyrobce kol dava typove listy, takze v tom pripade by u nas ty kola nemohly jezdit nebo jak?? Citovat
Laďa Odesláno 10. duben 2008 Odesláno 10. duben 2008 To ne, ale prodejce píše že na P407 není na tyto kola homologace. Takže se může stát, že dojde k poškození vady laku atd. a prodejce se může zbavit zodpovědnosti za reklamaci, protože řekne, že kola nejsou homologovány na tento typ vozidla, čímž nesprávným používáním výrobku došlo k poškození i třeba jen laku. Tady nejde ani tak o typový list jako o homologaci. Citovat
Béďa Odesláno 10. duben 2008 Odesláno 10. duben 2008 to je podle me blbost, proc by si mel pri pripadne reklamaci laku uvadet na jakem aute si to provozoval?? Nehlede na to ze to co tu napsal nanux tak podle me je jen to ze prodejce neumi dodat typovy list pro tento vuz. Homolagace MUSI mit vsechny kola prodavane u nas!! Verim tomu ze kdyz to nanux treba popta u jineho prodejce tak v tom nebude problem. Citovat
nanux Odesláno 10. duben 2008 Autor Odesláno 10. duben 2008 Lidičky, zkusil jsem to ještě na elektrony.cz... Sice to neřeší tento problém, ale... Vybrané disky Dezent F nejsou pro tento motor doporučeny. Problem je v HDi, na který je doporučeno málo disků. Citovat
Béďa Odesláno 10. duben 2008 Odesláno 10. duben 2008 tak jsem ted koukal na http://www.dezent-wheels.com/ a tam pro tve auto nabizi kola v 17ce jen Dezent J.. Takze je asi fakt nekde u F problem.. Citovat
omegaalfa Odesláno 10. duben 2008 Odesláno 10. duben 2008 kola se dělají pro 407 ale bez typového listu, s typákem jen typ J a P v 17\". Pokud je na tom stejný rozměr pneu jako v TP, tak to nikdo zkoumat nebude..... Citovat
nanux Odesláno 10. duben 2008 Autor Odesláno 10. duben 2008 to omegaalfa Jasně, jen aby na to potom pasovali Citovat
omegaalfa Odesláno 11. duben 2008 Odesláno 11. duben 2008 pasovat to určitě bude, já jsem kupoval u známého který je distributorem v alcaru dezent v dark na 307 a v 15\" taky typák nebyl ( kola jsou dělaná přesně na jeden typ auta) a v 16\" a 17\" typák je, zkus www.alcar.cz a podle konfigurátoru si to zkus. Jinak alcar je výhradní dovozce dezentu do cr a na jejich info se lze spolehnout narozdíl od jiných stránek. Citovat
nanux Odesláno 11. duben 2008 Autor Odesláno 11. duben 2008 Mno dle konfigurátoru v alcaru ty F nejsou pro 407... Jinak to co mi to nabídne je celkem bída Citovat
omegaalfa Odesláno 11. duben 2008 Odesláno 11. duben 2008 dělají se přesně na 407 je to dezent f, díry 5x108, 7x17 et 43 zkus jim tam zavolat nebo zkus konfigurátor na elektrony.cz a uvidíš http://www.alcar.cz/6553_CZ.719D8F4F220fb1806bfbaa1a8a5803f368014adb?webbid=2&webdid=43 http://www.elektrony.cz/?&volba=ElKonfig&auto=pe&model=407&velikost=17&typ=Limousine# Citovat
nanux Odesláno 11. duben 2008 Autor Odesláno 11. duben 2008 Když rozjedu konfigurátor na alcaru a zadám tam ten svůj model auta tak se mi Fka nenabídnou... Jinak odpověď z elektrony.cz je uvedena výše [upravil dne 11/4/08 nanux] Citovat
omegaalfa Odesláno 11. duben 2008 Odesláno 11. duben 2008 mrkni sem a zkus ještě zavolat do alcaru http://www.alu-pneu.cz/alukola.php?znacka=PEUGEOT&model=407&prumer=17&sire=7&roztec=5/108&et=43&vyrobce=DEZENT&typ=&ak=&sk= Citovat
omegaalfa Odesláno 11. duben 2008 Odesláno 11. duben 2008 nebo zde http://www.barum-pneu.cz/alu-kola.php?mod=Peugeot&zna=407%2F407SW&pru=17&roz=5x108&vyr=4469&cena=&x=41&y=6 Citovat
nanux Odesláno 11. duben 2008 Autor Odesláno 11. duben 2008 Tak to barum-pneu.cz mi právě napsalo tohle, a z alu-pneu.cz se mi ještě neozvali (už je to asi týden) Jinak do alcaru zavolat můžu, snad mi tam řeknou něco hezkýho Citovat
omegaalfa Odesláno 11. duben 2008 Odesláno 11. duben 2008 Původně zaslal: nanux Tak to barum-pneu.cz mi právě napsalo tohle, a z alu-pneu.cz se mi ještě neozvali (už je to asi týden) Jinak do alcaru zavolat můžu, snad mi tam řeknou něco hezkýho no já myslím ze alcar jako hlavní dovozce dezentu do čr toho bude vědět nejví, pokud ti zde řeknou že to nelze tak bych to bral jako konecnou Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.