art.ik Odesláno 7. duben 2008 Odesláno 7. duben 2008 Ahoj, úplně se rozpadl kliček k centrálnímu zamku, dá se někde pořídit nový a kolik by to stálo ??? Jedná se o infra. P 306 1,6 96. Díky [upravil dne 7.4.08 art.ik] Citovat
Martin Novotný Odesláno 8. duben 2008 Odesláno 8. duben 2008 ja si mislím že se dá pořídit přímo v peugeot servise ale musíš mít číslo klíčku Citovat
Ferry Odesláno 8. duben 2008 Odesláno 8. duben 2008 pocitej minimalne 3000, je treba ho objednat podle VIN kodu, popr. jeste samolepky, ktera by mela byt nalepena na modulu prijimace kterej je na strope u stropniho svetla vepredu Citovat
art.ik Odesláno 8. duben 2008 Autor Odesláno 8. duben 2008 Číslo klíčku mám tak se zeptám v servisu. Citovat
Ferry Odesláno 8. duben 2008 Odesláno 8. duben 2008 tak pak se to jednoduse objedna u peugeotu, cena jak jsem psal 3000Kc Citovat
Pe.Tr Odesláno 8. duben 2008 Odesláno 8. duben 2008 Původně zaslal: art.ik Ahoj, úplně se rozpadl kliček k centrálnímu zamku, dá se někde pořídit nový a kolik by to stálo ??? Jedná se o infra. P 306 1,6 96. Díky [upravil dne 7.4.08 art.ik] Pokud se budeme bavit jen o čísle 4 (viz obr) , což ve Vašem případě stačí , tak cena toho ovladače je 2600,- Přeji příjemný den a jsem s pozdravem Trávniček Petr skladník Peugeot DOMANSKÝ, spol. s r.o. koncesionář PEUGEOT, CITROEN, HYUNDAI, MITSUBISHI INFO: prodej náhradních dílů: +420 284 000 542 Internet: http://www.domansky.cz E-mail: skladnik.peugeot@domansky.cz PRAHA-ZDIBY - 0km Teplické dálnice D8/E55 Citovat
art.ik Odesláno 8. duben 2008 Autor Odesláno 8. duben 2008 Dík moc za odpověď, ano stačilo by č.4. Ještě dotaz - musí se nějak naprogramovat?? Po rozebrání (č4) je uvnitř lísteček s číslem, nevím jestli je to číslo klíčku nebo nějaký kod pro infra. Citovat
Pe.Tr Odesláno 8. duben 2008 Odesláno 8. duben 2008 Původně zaslal: art.ik Dík moc za odpověď, ano stačilo by č.4. Ještě dotaz - musí se nějak naprogramovat?? Po rozebrání (č4) je uvnitř lísteček s číslem, nevím jestli je to číslo klíčku nebo nějaký kod pro infra. pokud mate poškozen jen obal tak bych to jen přebalil , a dokonce myslim že o vnitřek klíčku měl zajem jirka wolf tady na foru , takže nejaka fin. vypomoc by tam byla Citovat
art.ik Odesláno 8. duben 2008 Autor Odesláno 8. duben 2008 Právě že je nefunkční ovládání, dioda se nerozsvítí. Vypadla krytka (9) i se spínačem:( Prosím Vás jak je to s tím ovladačem (4), musí se nějak naprogramovat aby byl funkčí s tím příjimačem v kabině?? Citovat
Pe.Tr Odesláno 8. duben 2008 Odesláno 8. duben 2008 Původně zaslal: art.ik Právě že je nefunkční ovládání, dioda se nerozsvítí. Vypadla krytka (9) i se spínačem:( Prosím Vás jak je to s tím ovladačem (4), musí se nějak naprogramovat aby byl funkčí s tím příjimačem v kabině?? duležite je ,jak už psal Ferry ,aby u přijimače ve stropnimsvetle byl listeček s čislem , nekdy je i v kličku samotnem. , pak už jen znat kod imobilizeru , mame kodovou kartu? pokud ne, tak nova je za 1600,- Citovat
Ferry Odesláno 8. duben 2008 Odesláno 8. duben 2008 a doplnim, ze programovat uz se to pak nijak nemusi, ten klic bude naladen podle toho cisla z prijimace na stejny kod Citovat
art.ik Odesláno 9. duben 2008 Autor Odesláno 9. duben 2008 Číslo mám, je v klíčku tak tu zkusím Díky za rady:super Citovat
Ferry Odesláno 9. duben 2008 Odesláno 9. duben 2008 ten klicek ma pouze jedno tlacitko, nebo dve tlacitka - tzv. superzamykani, pokud by to byla jen obycejna infracervena dalka s jednim tlacitkem, popremyslel bych spise o vyhozeni celeho infra ovladani a koupi univerzalniho radioveho dalkoveho ovladani v cene do 1000Kc s vyklapecim klicem, ktery ma tlacitka ovladani na sobe, navic by se ziskalo blikani blinkry pri zamceni a odemceni, coz infra ovladani neumi ten vyklapeci klic vypada takto http://www.levnealarmy.cz/eshop/dalkova-ovladani/dalkove-ovladani-rjcz-key-portman.html a jak jsem psal, da se sehnat do 1000Kc Citovat
art.ik Odesláno 9. duben 2008 Autor Odesláno 9. duben 2008 Pouze jedno tláčítko. Taky mně to už napadlo, mám nějaké info od jakukina, až bude mít čas tak pošle foto a dám se do toho. Citovat
art.ik Odesláno 10. duben 2008 Autor Odesláno 10. duben 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: art.ik Právě že je nefunkční ovládání, dioda se nerozsvítí. Vypadla krytka (9) i se spínačem:( Prosím Vás jak je to s tím ovladačem (4), musí se nějak naprogramovat aby byl funkčí s tím příjimačem v kabině?? duležite je ,jak už psal Ferry ,aby u přijimače ve stropnimsvetle byl listeček s čislem , nekdy je i v kličku samotnem. , pak už jen znat kod imobilizeru , mame kodovou kartu? pokud ne, tak nova je za 1600,- Co a na co je to ta kodová karta?? Ještě jsem to neslyšel:myslim Citovat
Ferry Odesláno 10. duben 2008 Odesláno 10. duben 2008 Původně zaslal: art.ik Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: art.ik Právě že je nefunkční ovládání, dioda se nerozsvítí. Vypadla krytka (9) i se spínačem:( Prosím Vás jak je to s tím ovladačem (4), musí se nějak naprogramovat aby byl funkčí s tím příjimačem v kabině?? duležite je ,jak už psal Ferry ,aby u přijimače ve stropnimsvetle byl listeček s čislem , nekdy je i v kličku samotnem. , pak už jen znat kod imobilizeru , mame kodovou kartu? pokud ne, tak nova je za 1600,- Co a na co je to ta kodová karta?? Ještě jsem to neslyšel:myslim kodova karta je k imobilizeru motoru, podle ktere se pak koduje cip do klicku, ale nejsem si jisty jestli to tvoje auto bude mit, pokud by imobilizer melo, tak v tehle dobe se spis davaly klavesnicove imobilizery a ty bezkontaktni prisly az pozdeji, rekl bych kolem roku 97/98 Citovat
art.ik Odesláno 10. duben 2008 Autor Odesláno 10. duben 2008 Dík za vysvětlení, já mám klávesnici (1996) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.