Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zase dobrá demagogie, ten článek, pistal pravděpodobně netuší, že zima již dávno není, neb kalendářně končí 21.3. a astronomicky mezi 20.3. a 22.3. dle roku (a vstupu Slunce do souhvězdí Berana)....:D Dálepak pokud se ohlídnu za posledními 14 dny a vezmu průměrnou teplotu, tj. 4 měření během dne, tak není problém dostat 3 dny, kdy u nás v nížině byla teplota nad +7 v průměru...mimo jiné pátek, sobota, neděle tento víkend tomu vyhoví bez problémů....:D

Guest minimaxa
Odesláno

ale ten článek je bezmála tři týdny starej :myslim:aut:super

[upravil dne 7/4/08 minimaxa]

Odesláno
Původně zaslal: minimaxa

ale ten článek je bezmála tři týdny starej :myslim:aut:super

[upravil dne 7/4/08 minimaxa]

Já vím. Ale pro tohle proměnlivé počasí je pořád aktuální. Tři, nebo čtyři dny po sobě je relativně teplo, lidi se \"namlsaj\", přezují a pak se přižene nějaká fronta, ochlazení a jeto.

Odesláno

To minimaxa: začátek jara letos (astronomicky) 20. března 2008 v 6 h 48 min SEČ, článek 20.března 11:09...ale jinak máš pravdu, nedíval jsem se na datum....:D:D:D

To bohumil: pokud bych bral jejich teorii o tom, kdy se má přezout, jezdil bych na zimách ještě v květnu, protože obvykle i v květnu bývají ranní teploty blízko nule, byly i období, kdy na prvního máje posněhávalo.....v posledních 2 letech byl u nás sníh během zimy (tj. kdy ležel na silnice nebo se tvořila kaše z odtávajícího sněhu) celkem 14 dní, a to tomu ještě přidávám....jinak pokud se utvoří v noci náledí, stejně jsou každýmu zimní gumy k ničemu, leda by měl soutěžní speciály se hřebama....:D

Guest minimaxa
Odesláno
Původně zaslal: Algol

To minimaxa: začátek jara letos (astronomicky) 20. března 2008 v 6 h 48 min SEČ, článek 20.března 11:09...ale jinak máš pravdu, nedíval jsem se na datum....:D:D:D

To bohumil: pokud bych bral jejich teorii o tom, kdy se má přezout, jezdil bych na zimách ještě v květnu, protože obvykle i v květnu bývají ranní teploty blízko nule, byly i období, kdy na prvního máje posněhávalo.....v posledních 2 letech byl u nás sníh během zimy (tj. kdy ležel na silnice nebo se tvořila kaše z odtávajícího sněhu) celkem 14 dní, a to tomu ještě přidávám....jinak pokud se utvoří v noci náledí, stejně jsou každýmu zimní gumy k ničemu, leda by měl soutěžní speciály se hřebama....:D

mě je vcelku jedno kdy začalo jaro, já vím, že ještě v kvetnu asi na zimákách jezdit budu, protože jinak se ve Svatým Petru na montážích nechytám :D:D:D (ale berte to jako extrém)

i když, asi přezuju, protože 21.5. jedu do Kroměříže na dovču :P:P

Odesláno
Původně zaslal: Bohumil

Já tu nikomu nic nevnucuju. Jsou řidiči co jezdí třeba brzy ráno, nebo večer, další zase jezdí přes den. Ať si každý vybere.

Tady je ukázka předpovědi vývoje teplot :

http://www.chmi.cz/meteo/ov/aladin/results/index.php?run=latest&tt=on

Poznámka k času UTC. Musí se přičíst +2hod. = aktuální čas.

[upravil dne 7/4/08 Bohumil]

To je dobrý pomocník tato předpověď;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...