Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

Původně zaslal: honza406

jednodužší řešení je demontáž nádržky,ale drží na jednom blbým čroubu,který se špatně vandává.Čistil jsem ji u sedanu,měl jsem ji vyndanou foto nemohu najít:(

...a potom čerpadlo, hadičky a trysky. Bordel je v nádržke a zapchávajú sa trysky, takže celý systém je zanesený.

Tak zajedu na shellku nebo do znovu do kelly a uvidim jestli něco pořídim.. Jinak stále shánim alternativu na trysky.. Prostě rozprašovač je rozprašovač..

Odesláno

Rozprašovací ostřikovače jdou použít ze 406 new model objednací číslo 6438.H0 cena 128,- za kus.

Měl jsem to na autě ale moc mě to nenadchlo. Tak jsem je někam hodil a dal zase ze starýho modelu.

Odesláno
Původně zaslal: čakom

Rozprašovací ostřikovače jdou použít ze 406 new model objednací číslo 6438.H0 cena 128,- za kus.

Měl jsem to na autě ale moc mě to nenadchlo. Tak jsem je někam hodil a dal zase ze starýho modelu.

Paráda a jdou tam bez úprav jo??

Odesláno
Původně zaslal: stalmik

Původně zaslal: čakom

Paráda a jdou tam bez úprav jo??

Jdou. Ale nic moc... stříkálo to moc nizko a spodní roh spolujezdce byl suchej. Zlatý klasický ostřikovače tam si mužeš seřidit kam chceš aby to stříkalo.

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

ja je taky ménil a pohoda , je to spiš dobre za jizdy ale učel to plni - tedy šetří to vodu - glacidet:D

Ok tak to zkusím .. Ty 3stovky mě nezblázní.. :super

Odesláno

mno tak ja mam mou 406 cca dva mesice, pred tim jsem byl dlouholetym uzivatelem 405 a docela neprijemne mne prekvapilo ze ostrikovaci trysky nejsou primo ve steracich jako tomu bylo u 405 ....

Guest servisman
Odesláno
Původně zaslal: bure_406

mno tak ja mam mou 406 cca dva mesice, pred tim jsem byl dlouholetym uzivatelem 405 a docela neprijemne mne prekvapilo ze ostrikovaci trysky nejsou primo ve steracich jako tomu bylo u 405 ....

vem to tak viděl jsem to zatím jen u 405 nikde jsem se nesetkal že by to měli v raménku stěrače tedy napřímo

Odesláno

vem to tak viděl jsem to zatím jen u 405 nikde jsem se nesetkal že by to měli v raménku stěrače tedy napřímo

jinak to brat bohuzel ani nemuzu, spis to bylo takove postesknuti, jen skoda ze u toho peugeot nezustal i u 406 ...

Odesláno

jinak to brat bohuzel ani nemuzu, spis to bylo takove postesknuti, jen skoda ze u toho peugeot nezustal i u 406 ...

Nu koukal jsem na to a šlo by to předělat podle vzoru 405 :super

Odesláno

skoda ze uz jsem 405 prodal, ale kdyz se v lete budu nudit, mohl bych to zkusit nejak napasovat, mno uvidim :cool:

Každopádně já zkusim ty rozprašovače a kdyby se ti povedlo to nějak udělat tak to sem hoď ;) možná se hecnu a zajedu ke kámošovi to omrknout na 405 :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...