Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Výrobce / Popis Kód Zdroj Cena bez DPH Cena s DPH

DELPHI delphiHK07811 dodavatel 1 - -

VALEO

sada spojky třídílná sada (přítlačný talíř, lamela VALEO826315

3401132 dodavatel 1

dodavatel 2 5.184,87

5.445,38 6.170,00

6.480,00

D1 225 mm Standard DNG D2 225 mm počet zubů. 18 profil tisícihranu 18x18,2x21 With central slace cylinder

VALEO

Flywheel 3400433

VALEO836001 dodavatel 2

dodavatel 1 12.361,34

12.361,34 14.710,00

14.710,00

Sada pro instalaci jednohmotého setrvačníku na místo douhmotého. Obsahuje jednohmotý setrvačník, odpruženou lamelu, přítlačný talíř a ložisko

Tento díl je určen pro následující automobily:

Značka a model Motor Výroba od - do Výkon kW (HP) Objem ccm

PEUGEOT 307 (3A/C) 2.0 HDi 110 FAP 08.00- 79 (107) 1997

PEUGEOT 307 Break (3E) 2.0 HDI 110 FAP 03.02- 79 (107) 1997

PEUGEOT 307 SW (3H) 2.0 HDI 110 FAP 03.02- 79 (107) 1997

Odesláno

mne to tiez este funguje,ale vydava to vseliake zvuky...Kamarat mi zohnal komplet sadu-dvojhmot.zotrvacnik,spojka,pritlacak,lozisko za 18000sk.Len neviem ci tam znova davat dvojhmot.zotrvak.Nerad by som tento problem zas riesil po najazdeni 50 000km...:(

Odesláno

A máš v prd..i aj zotrvačník? Niekde tu bolo popísané ako zistiť či je treba meniť aj zotrvačník, len to teraz nemôžem nájsť. Ak nebude tá náhrada jednohmotného za dvojhmotný, tak sa len budem modliť aby bol ten zotrvák v pohode. Ak náhodou nájdeš ten popis tak sem prosím hoď link.

Odesláno

Auto vydava pisklave zvuky hlavne pri startovani a vypinani.Pri volnobehu sa nepravidelne trasie.Pri rovnomernej rychlosti citit ako keby auto samo zrychlovalo a spomalovalo-je to len trosku citit..

Podla toho vsetkeho si myslim,ze to bude zotrvak.Vraj sa nemusi menit hned aj spojka,ale je to lepsie urobit naraz,aby sa suciastky rovnako zabehli...

Odesláno

No to je fakt. Keby som mal zlý len zotrvák a lamela by ešte ušla, tak mením celú sadu. Len v prípade že je zlá len spojka, tak mením ložisko, spojku a prítlačák. Nenašiel si kde sa písalo o tom zotrvačníku, ako rozpoznať či už je zrelý na výmenu ?

Odesláno

Pokud to dosáhne určité urovně (hluk, vrzání, chod spojk. pedálu ke konci tuhý atd.) je setrvačník vždy vadný. Na 80-90 % poškodí i spojku (ložisko, přitlačák), lamela je OK.

Pokud je cítit za poslední dobu výrazná změna ve výšlapu spojky, nebo hlučnost, tak doporučuji výměnu, je to před KO Když se setrvák rozsype, je auto nepojízdné.

Odesláno

Hele chlapi (dámy) ...dobrá debata, ale prosím - když píšete o tom setrváku (a o všem ostatním obecně) a problémech souvisejících s tím setrvákem ... napište rovnou o jaký typ auta se jedná, kolik to vaše auto má nalítáno a v jakých podmínkách. Takhle tomu všemu sice rozumím, ale jsem z toho jelen. Je mi jasné, že poruchy se stanou, ale \"něco\" jim musí předcházet. Díky a všem přeju pohodu s tímhle autem.

• O 2 měsíce později...
Odesláno

ja som tam dal ten jednoduchší, trošku to vybruje, ale inak je to v pohode. Dal mi to tam mechanik, ktorý to niekde zohranal ako starší kus(asi 3000 km) dal som ta to 3 tis. a som spokojný. Samozrejme nová lamela a ložisko. Dokopy asi 10 tis.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...