Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

V servise mi zistili,ze vybracie a pazvuky mojho motora na na pricine zly zotrvacnik.Niekde sa tu uz o tom pisalo,ale nechce sa mi to hladat.Poradte kde mam zohnat druhy?Niekto tu pisal,ze pasuje aj z 406 HDI 79 kw a vraj ten je pevnejsi nez ten moj....??

Odesláno

zatial som zohnal najlacnejsi za 14500sk,ale este skusam dalej...Dufam len,ze nebudem musiet menit aj spojku.....Fakt nieje moznost dat iny zotrvacnik ktory dozivotne???

Odesláno

Hledej a zjistíš o tomto problému mnohé, třeba i to, že tento problém se setrvačníkem lze vyřešit jednou pro vždy. Hledej v sekci 307-miček.

Odesláno

Já jsem dal setrvák \"tuším\" že ze slabšího HDI, mám doma ještě s Partnera, ty setrváky jsou všechny stejný, v tom bych žádnou vědu nehledal. Problém nastane pouze v případě, že máš hydraulickou spojku, to ten píst nevyjede tak daleko, aby spojkové ložisko vystavilo spojku a musel by jsi tam dodělávat nějaký nádstavec. Já mám lanko a s tím to je bez problému. Jak jsem již psal v sekci 307 je tomu věnováno v jednom příspěvku dost místa a ten problém je tam vyřešen snad do posledního možného detailu. Myslím, že naposled tento blok byl aktivní někdy na podzim 2007.

Odesláno

Jo a jak se píše, že dvouhmotový je k vůli konfortu jízdy a jiný keci, tak já jsem žádný rozdím mezi jedno a dvou hmotovým nezpozoroval.

Odesláno

To petr s > kde tam vidis nejaku nahradu...ja somtam videl, len nejake spojkove sady kde som nevedel aku vybrat a ci to vobec je nahrada za dvojhmot. zotrvacnik

Odesláno
Původně zaslal: adamB

To petr s > kde tam vidis nejaku nahradu...ja somtam videl, len nejake spojkove sady kde som nevedel aku vybrat a ci to vobec je nahrada za dvojhmot. zotrvacnik

Normal sada spojky obsahuje přítlačák,lamelu a ložisko.

Ta náhradová sada má k tomuto ještě jednohmotnostní (kua to je název) setrvák.Je to normální setrvák bez odpružení.Odpružená je k němu ale lamela.

Odesláno
Původně zaslal: petr s

ještě pro upřesnění je třeba tu položku rozkliknuot

Diky moc...ako zistim ci mam hydrauliku alebo tam je lanko...lebo pokial si dobre pamatam tato sada ide dat iba tam kde je lanko...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...