dizzi Odesláno 6. duben 2008 Odesláno 6. duben 2008 V servise mi zistili,ze vybracie a pazvuky mojho motora na na pricine zly zotrvacnik.Niekde sa tu uz o tom pisalo,ale nechce sa mi to hladat.Poradte kde mam zohnat druhy?Niekto tu pisal,ze pasuje aj z 406 HDI 79 kw a vraj ten je pevnejsi nez ten moj....?? Citovat
Milhaus65 Odesláno 6. duben 2008 Odesláno 6. duben 2008 Nepasuje. Pokud do toho pujdeš, tak se to kromě originálu musí zbastlit. Nachystej si zrovna spojku. Nový original stojí cca 23000 kč + 7500 spojka. Citovat
dizzi Odesláno 7. duben 2008 Autor Odesláno 7. duben 2008 tak kolko stoji na SK?Da sa kupit aj nahrada alebo len original diel?? Citovat
dizzi Odesláno 7. duben 2008 Autor Odesláno 7. duben 2008 zatial som zohnal najlacnejsi za 14500sk,ale este skusam dalej...Dufam len,ze nebudem musiet menit aj spojku.....Fakt nieje moznost dat iny zotrvacnik ktory dozivotne??? Citovat
Stam Odesláno 9. duben 2008 Odesláno 9. duben 2008 Hledej a zjistíš o tomto problému mnohé, třeba i to, že tento problém se setrvačníkem lze vyřešit jednou pro vždy. Hledej v sekci 307-miček. Citovat
dizzi Odesláno 10. duben 2008 Autor Odesláno 10. duben 2008 ako to vyriesit?Nemam davat original? Citovat
Stam Odesláno 10. duben 2008 Odesláno 10. duben 2008 Já jezdím už bezmála rok s jednohmotovým setrvákem, který jsem nechal do auta dát místo dvouhmotnostního a zatím žádný problém. Citovat
adamB Odesláno 11. duben 2008 Odesláno 11. duben 2008 To STAM >> Vazne? A aky typ si tam dal, resp. z akeho auta? Ved nikdo to tu nevie presne povedat...Dufam, ze ty budes ten co trocha prezradi o tom... Citovat
petr s Odesláno 13. duben 2008 Odesláno 13. duben 2008 nahrada setrvačníku za jednohmotový http://katalog.mjauto.cz/index.phtml?kat=28& cena do 15000kc Citovat
Stam Odesláno 13. duben 2008 Odesláno 13. duben 2008 Já jsem dal setrvák \"tuším\" že ze slabšího HDI, mám doma ještě s Partnera, ty setrváky jsou všechny stejný, v tom bych žádnou vědu nehledal. Problém nastane pouze v případě, že máš hydraulickou spojku, to ten píst nevyjede tak daleko, aby spojkové ložisko vystavilo spojku a musel by jsi tam dodělávat nějaký nádstavec. Já mám lanko a s tím to je bez problému. Jak jsem již psal v sekci 307 je tomu věnováno v jednom příspěvku dost místa a ten problém je tam vyřešen snad do posledního možného detailu. Myslím, že naposled tento blok byl aktivní někdy na podzim 2007. Citovat
Stam Odesláno 13. duben 2008 Odesláno 13. duben 2008 Jo a jak se píše, že dvouhmotový je k vůli konfortu jízdy a jiný keci, tak já jsem žádný rozdím mezi jedno a dvou hmotovým nezpozoroval. Citovat
adamB Odesláno 14. duben 2008 Odesláno 14. duben 2008 To petr s > kde tam vidis nejaku nahradu...ja somtam videl, len nejake spojkove sady kde som nevedel aku vybrat a ci to vobec je nahrada za dvojhmot. zotrvacnik Citovat
honza.praha Odesláno 14. duben 2008 Odesláno 14. duben 2008 nevím, zda jsou setrváky všude stejný. na 1,6 HDi má např. jiný počet šroubů a tak tam jednohmotový nejde. Citovat
ozzy56 Odesláno 14. duben 2008 Odesláno 14. duben 2008 Původně zaslal: adamB To petr s > kde tam vidis nejaku nahradu...ja somtam videl, len nejake spojkove sady kde som nevedel aku vybrat a ci to vobec je nahrada za dvojhmot. zotrvacnik Normal sada spojky obsahuje přítlačák,lamelu a ložisko. Ta náhradová sada má k tomuto ještě jednohmotnostní (kua to je název) setrvák.Je to normální setrvák bez odpružení.Odpružená je k němu ale lamela. Citovat
petr s Odesláno 14. duben 2008 Odesláno 14. duben 2008 náhrada dvouhmotoveho setrvacníku je pod tímto číslem (kód: VALEO826315).JE třeba si to pořadně prohlídnout za 14700kč Citovat
petr s Odesláno 14. duben 2008 Odesláno 14. duben 2008 ještě pro upřesnění je třeba tu položku rozkliknuot Citovat
adamB Odesláno 14. duben 2008 Odesláno 14. duben 2008 Původně zaslal: petr s ještě pro upřesnění je třeba tu položku rozkliknuot Diky moc...ako zistim ci mam hydrauliku alebo tam je lanko...lebo pokial si dobre pamatam tato sada ide dat iba tam kde je lanko... Citovat
dizzi Odesláno 18. duben 2008 Autor Odesláno 18. duben 2008 http://katalog.mjauto.cz/index.phtml?kat=28& mate to niekto v aute?Chystam sa kupit tu sadu Valeo s nahradou dvojhmot.zotrvacnika za jednohmot.Dufam,ze to bude OK.Netrpi tym prevodovka alebo motor??? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.