qity3 Odesláno 7. duben 2008 Odesláno 7. duben 2008 No nevim nevim a potom z coho tam obcas tak vonia? Citovat
faget1 Odesláno 7. duben 2008 Autor Odesláno 7. duben 2008 Původně zaslal: PaloLM Původně zaslal: faget1 oukej dobre rad sa s niečim novym zas oboznamim lebo toto je pre mna španielska dedina musim priznať :aut:aut:D:D:D v Trnave nemáte septiky?:D čo ja viem ked ani neviem čo to je :D:D som asi moc mestske dieta laebo čo :D:D Citovat
PaloLM Odesláno 7. duben 2008 Odesláno 7. duben 2008 Původně zaslal: faget1 Původně zaslal: PaloLM Původně zaslal: faget1 oukej dobre rad sa s niečim novym zas oboznamim lebo toto je pre mna španielska dedina musim priznať :aut:aut:D:D:D v Trnave nemáte septiky?:D čo ja viem ked ani neviem čo to je :D:D som asi moc mestske dieta laebo čo :D:D že vraj sa to používa na skúšku pravosti striebra:D:D Citovat
faget1 Odesláno 7. duben 2008 Autor Odesláno 7. duben 2008 Původně zaslal: PaloLM Původně zaslal: faget1 Původně zaslal: PaloLM Původně zaslal: faget1 oukej dobre rad sa s niečim novym zas oboznamim lebo toto je pre mna španielska dedina musim priznať :aut:aut:D:D:D v Trnave nemáte septiky?:D čo ja viem ked ani neviem čo to je :D:D som asi moc mestske dieta laebo čo :D:D že vraj sa to používa na skúšku pravosti striebra:D:D aha tak to keby som vedel nemusim behat po zlatnicvach nech mi na to kuknu prečo sa to stalo :D:D Citovat
Fusion Odesláno 7. duben 2008 Odesláno 7. duben 2008 No pravý stříbro má hlavně punc. Nebo to mělo aji to falešný? To by pak už bylo na policajty... Citovat
faget1 Odesláno 8. duben 2008 Autor Odesláno 8. duben 2008 Původně zaslal: Fusion No pravý stříbro má hlavně punc. Nebo to mělo aji to falešný? To by pak už bylo na policajty... som pisal o stranku skor že malo to všetko a ešte aj ma stale je to vidiet punc aj čislo original skvela robotka nemam tak dobry fotak aby to bolo dobre vidno som to skušal inak by som ti to hodil na vlakno Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.