Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak som sa zase na5ral.. mam slabost pre striebro čiže mam ho rad a mam ho na sebe zopar kuskou tak v norme a tiež niekedy chceme potešit niekoho blizkeho čo ma tiež rad striebro a tak zajdeme do obchodu so striebrom a oni nam predaju mosadz postriebrenu za cenu striebra !!!:bacha:bacha:bacha tak to už človeka naštve a ozvlašt ked nejde o malu retiazku za neakych 1000,-SK ale trebarz konkretne tato ma 46g a suma 2800,-SK čo v skutočnosti ma možno cenu ked poviem par 100korun tak to preženiem... ako som na to prišiel ? dostala sa retiazka do pračky a chvilu tam zotrvala a čistiace chemikalie z nej zmyly tenku postriebrenu vrstvu a mozadz ostala dobra praca vy špinavci ked sa takto musim vyadriť dali si sice robotku vyrobit peknu retiazku ale z mosadze daval som to testovat a zistovat prečo tak stmavla a vysledok bol že je to naozaj mosadz :xvul:xvul

post-0-14109599794508_thumb.jpg

Odesláno

noo a samozrejme niečo mam aj na paprči... nedavam sem to foto preto že by som sa chcel neako ukazovat ale teda že fakt hodne rad striebro a teda toto ked sa človek dozvie tak to je už dost :grr:bacha:grr

post-0-14109599795191_thumb.jpg

Odesláno

teda nic se nema prehanet ale tohle uz je na me moc.. stribro mam rad ale tolik bych si toho na sebe nevzal :D

na tom pajcu je vyrazeny i to cislo, jako to je na pravym stribru nebo ne?? Vis preci kde si to kupoval a jestli od

toho mas nejakej papir tak jim to dojdi omlatit o hlavu..;)

Odesláno
Původně zaslal: peugeotkovic

a tos koupil normálně ve zlatnictví..?:roll Taky mám ráda stříbro:aut Zlato vůbec né:bojim

Ale stejně nemám potřebu nic kupovat..mám jeden řetízek,(na 100%stříbrný),už tak 17let ho nosím a stačí:)

no ja to kupujem v obchodoch so striebrom pri neakej priležitosti si niečo vždy kupim ale už nie takčasto a jeden prsten je napriklad pamiatka ked som žil v holandsku neaku dobu tak ten je kupovany tam a je to striebro 100% všetko je to 100% striebro len teda kde je ta zaruka aj v tých obchodoch ked na toto pride človek lebo inak nikdy niako na to či je to ozaj striebro ked si to nedaš preverit a teda toto bola nahoda že bola dlhšie v pračke a všetko to z nej zmylo inak bola predana ako striebro na niektorychmiestach je ešte vidno postriebrene časti.. ale je to jedna z tych ktore maju ten napis na karabinke ITALY a to bude to talianske striebro dovažane takže už v našich obchodoch to možno nieje prave....:bacha

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

teda nic se nema prehanet ale tohle uz je na me moc.. stribro mam rad ale tolik bych si toho na sebe nevzal :D

na tom pajcu je vyrazeny i to cislo, jako to je na pravym stribru nebo ne?? Vis preci kde si to kupoval a jestli od

toho mas nejakej papir tak jim to dojdi omlatit o hlavu..;)

ma to všetko krasna praca uplne do detailu punc čislo všetko ako treba a na oboch ukončeniach nespoznal by si rozdiel ani v zlatnictve to hned nevedeli zistit prečo stratila farbu až ked to skušaly vyčistit a nešlo to zistili že to vlastne ani neni striebro dokonala praca.. už to ma roky zaruka už neexistuje..

Odesláno
Původně zaslal: faget1

hezké prstíky..:aut a ono to má i ostříhané nehtíky..:aut:potlesk Na chlapa-dobrý:super

noo wdaka potrpim si na niektore veci :aut:aut:D

Jsem tu správně na Pežot-klubu ??????:D:D:D:D:roker

Odesláno

ještě mě napadlo:myslim když jsi jako na to stříbro:roker čím to,že nemáš autí ve stříbrné metalíze..???:roker:aut

to bude asi tým že som si farbu neako vybrat nemohol :D:D inak moje štvrte autí v červenej farbe :D

P.S.: kupoval som ho od firmy ako trojročne po manažerke takže bolo neskutočne zachovale ako nove maličko najazdene 50tis.km a dobra cena ved firmy to vždy dobre odpredaju ked sa človek dosstane ku koritu :D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: ozzy1956

hezké prstíky..:aut a ono to má i ostříhané nehtíky..:aut:potlesk Na chlapa-dobrý:super

noo wdaka potrpim si na niektore veci :aut:aut:D

Jsem tu správně na Pežot-klubu ??????:D:D:D:D:roker

Yo si spravne len trošku bižuteriu som si dnes zobral na pškal :D:D:D

Odesláno

a v jakém přesně prášku na praní jsi to vypral..? něco tak kvalitního,na zapranou špínu bych i potřebovala:mrk

sila aktivneko kislíka protože pouze biomat vičistí a nepoškrabe :D:D:D

ale nie tak ona tam bola dost dlho kym som ju našiel to bude asi tym najskor som myslel ža je len zažrata ale napokon som zistil je je rozožrata :aut

Odesláno

a v jakém přesně prášku na praní jsi to vypral..? něco tak kvalitního,na zapranou špínu bych i potřebovala:mrk

ale nie tak ona tam bola dost dlho kym som ju našiel to bude asi tym najskor som myslel ža je len zažrata ale napokon som zistil je je rozožrata :aut

tak biomat, ta tajná síla,co z řetízků stříbro zžírá??:mrk:D

tak mě napadlo.. až mi dopere pračka,kouknu do sítka dole taky.Mám dojem,že se doma taky pár drobností záhadně ztratilo..:aut

[upravil dne 6.4.2008 peugeotkovic]

Odesláno

peugeotkovic:

jasné tak to urob niekedy je to dobra vec ani nevieš čo tam najdeš :aut:aut

v tomto pripade asi nezaležalo na prašku lebo aj tak sa už zvečša použivaju tie tekute prašky alebo už su to vlatne neni prašky ked su tekute takže tekutidla či ako a horuca voda v pračke a prave tam dolu voda prudi tam ma možnost zmyvať tie nečistoty ale dobry napad keby som chcel niečo vyčistit šupnut to do sitka a nehat tam ale pol roka :aut:aut:D

[upravil dne 6.4.2008 faget1]

Odesláno

tak biomat, ta tajná síla,co z řetízků stříbro zžírá??:mrk:D

tak mě napadlo.. až mi dopere pračka,kouknu do sítka dole taky.Mám dojem,že se doma taky pár drobností záhadně ztratilo..:aut

[upravil dne 6.4.2008 peugeotkovic]

ale rimovačka ti ide :super:mrk:D:D:aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...