faget1 Odesláno 6. duben 2008 Odesláno 6. duben 2008 tak som sa zase na5ral.. mam slabost pre striebro čiže mam ho rad a mam ho na sebe zopar kuskou tak v norme a tiež niekedy chceme potešit niekoho blizkeho čo ma tiež rad striebro a tak zajdeme do obchodu so striebrom a oni nam predaju mosadz postriebrenu za cenu striebra !!!:bacha:bacha tak to už človeka naštve a ozvlašt ked nejde o malu retiazku za neakych 1000,-SK ale trebarz konkretne tato ma 46g a suma 2800,-SK čo v skutočnosti ma možno cenu ked poviem par 100korun tak to preženiem... ako som na to prišiel ? dostala sa retiazka do pračky a chvilu tam zotrvala a čistiace chemikalie z nej zmyly tenku postriebrenu vrstvu a mozadz ostala dobra praca vy špinavci ked sa takto musim vyadriť dali si sice robotku vyrobit peknu retiazku ale z mosadze daval som to testovat a zistovat prečo tak stmavla a vysledok bol že je to naozaj mosadz :xvul Citovat
faget1 Odesláno 6. duben 2008 Autor Odesláno 6. duben 2008 dve niekedy strieborne retiazky, momentalne už je strieborna len jedna :bacha:bacha Citovat
faget1 Odesláno 6. duben 2008 Autor Odesláno 6. duben 2008 a teda že mam striebro fakt rad tak toto všetko nosim na sebe teda tu mosadz nie 2 - na krku 2 - na jednej ruke 3 - na druhej ruke tak ako su uložene na foto Citovat
peugeotkovic Odesláno 6. duben 2008 Odesláno 6. duben 2008 a tos koupil normálně ve zlatnictví..? Taky mám ráda stříbro:aut Zlato vůbec né Ale stejně nemám potřebu nic kupovat..mám jeden řetízek,(na 100%stříbrný),už tak 17let ho nosím a stačí Citovat
faget1 Odesláno 6. duben 2008 Autor Odesláno 6. duben 2008 noo a samozrejme niečo mam aj na paprči... nedavam sem to foto preto že by som sa chcel neako ukazovat ale teda že fakt hodne rad striebro a teda toto ked sa človek dozvie tak to je už dost :bacha:grr Citovat
Béďa Odesláno 6. duben 2008 Odesláno 6. duben 2008 teda nic se nema prehanet ale tohle uz je na me moc.. stribro mam rad ale tolik bych si toho na sebe nevzal na tom pajcu je vyrazeny i to cislo, jako to je na pravym stribru nebo ne?? Vis preci kde si to kupoval a jestli od toho mas nejakej papir tak jim to dojdi omlatit o hlavu.. Citovat
peugeotkovic Odesláno 6. duben 2008 Odesláno 6. duben 2008 hezké prstíky.. a ono to má i ostříhané nehtíky..:potlesk Na chlapa-dobrý Citovat
faget1 Odesláno 6. duben 2008 Autor Odesláno 6. duben 2008 Původně zaslal: peugeotkovic a tos koupil normálně ve zlatnictví..? Taky mám ráda stříbro:aut Zlato vůbec né Ale stejně nemám potřebu nic kupovat..mám jeden řetízek,(na 100%stříbrný),už tak 17let ho nosím a stačí no ja to kupujem v obchodoch so striebrom pri neakej priležitosti si niečo vždy kupim ale už nie takčasto a jeden prsten je napriklad pamiatka ked som žil v holandsku neaku dobu tak ten je kupovany tam a je to striebro 100% všetko je to 100% striebro len teda kde je ta zaruka aj v tých obchodoch ked na toto pride človek lebo inak nikdy niako na to či je to ozaj striebro ked si to nedaš preverit a teda toto bola nahoda že bola dlhšie v pračke a všetko to z nej zmylo inak bola predana ako striebro na niektorychmiestach je ešte vidno postriebrene časti.. ale je to jedna z tych ktore maju ten napis na karabinke ITALY a to bude to talianske striebro dovažane takže už v našich obchodoch to možno nieje prave.... Citovat
faget1 Odesláno 6. duben 2008 Autor Odesláno 6. duben 2008 Původně zaslal: peugeotkovic hezké prstíky.. a ono to má i ostříhané nehtíky..:potlesk Na chlapa-dobrý noo wdaka potrpim si na niektore veci :aut:D Citovat
peugeotkovic Odesláno 6. duben 2008 Odesláno 6. duben 2008 ještě mě napadlo:myslim když jsi jako na to stříbro:roker čím to,že nemáš autí ve stříbrné metalíze..??? Citovat
faget1 Odesláno 6. duben 2008 Autor Odesláno 6. duben 2008 Původně zaslal: Béďa teda nic se nema prehanet ale tohle uz je na me moc.. stribro mam rad ale tolik bych si toho na sebe nevzal na tom pajcu je vyrazeny i to cislo, jako to je na pravym stribru nebo ne?? Vis preci kde si to kupoval a jestli od toho mas nejakej papir tak jim to dojdi omlatit o hlavu.. ma to všetko krasna praca uplne do detailu punc čislo všetko ako treba a na oboch ukončeniach nespoznal by si rozdiel ani v zlatnictve to hned nevedeli zistit prečo stratila farbu až ked to skušaly vyčistit a nešlo to zistili že to vlastne ani neni striebro dokonala praca.. už to ma roky zaruka už neexistuje.. Citovat
ozzy56 Odesláno 6. duben 2008 Odesláno 6. duben 2008 Původně zaslal: faget1 Původně zaslal: peugeotkovic hezké prstíky.. a ono to má i ostříhané nehtíky..:potlesk Na chlapa-dobrý noo wdaka potrpim si na niektore veci :aut:D Jsem tu správně na Pežot-klubu ??????:D:D:D:roker Citovat
faget1 Odesláno 6. duben 2008 Autor Odesláno 6. duben 2008 Původně zaslal: peugeotkovic ještě mě napadlo:myslim když jsi jako na to stříbro:roker čím to,že nemáš autí ve stříbrné metalíze..??? to bude asi tým že som si farbu neako vybrat nemohol :D inak moje štvrte autí v červenej farbe P.S.: kupoval som ho od firmy ako trojročne po manažerke takže bolo neskutočne zachovale ako nove maličko najazdene 50tis.km a dobra cena ved firmy to vždy dobre odpredaju ked sa človek dosstane ku koritu :D:D Citovat
peugeotkovic Odesláno 6. duben 2008 Odesláno 6. duben 2008 a v jakém přesně prášku na praní jsi to vypral..? něco tak kvalitního,na zapranou špínu bych i potřebovala:mrk Citovat
adraj Odesláno 6. duben 2008 Odesláno 6. duben 2008 Jsem tu správně na Pežot-klubu ??????:D:D:D:roker zatím asi jo:myslim:myslim:myslim :D:D Citovat
faget1 Odesláno 6. duben 2008 Autor Odesláno 6. duben 2008 Původně zaslal: ozzy1956 Původně zaslal: faget1 Původně zaslal: peugeotkovic hezké prstíky.. a ono to má i ostříhané nehtíky..:potlesk Na chlapa-dobrý noo wdaka potrpim si na niektore veci :aut:D Jsem tu správně na Pežot-klubu ??????:D:D:D:roker Yo si spravne len trošku bižuteriu som si dnes zobral na pškal :D:D Citovat
faget1 Odesláno 6. duben 2008 Autor Odesláno 6. duben 2008 Původně zaslal: peugeotkovic a v jakém přesně prášku na praní jsi to vypral..? něco tak kvalitního,na zapranou špínu bych i potřebovala:mrk sila aktivneko kislíka protože pouze biomat vičistí a nepoškrabe :D:D ale nie tak ona tam bola dost dlho kym som ju našiel to bude asi tym najskor som myslel ža je len zažrata ale napokon som zistil je je rozožrata Citovat
peugeotkovic Odesláno 6. duben 2008 Odesláno 6. duben 2008 Původně zaslal: faget1 Původně zaslal: peugeotkovic a v jakém přesně prášku na praní jsi to vypral..? něco tak kvalitního,na zapranou špínu bych i potřebovala:mrk sila aktivneko kislíka protože pouze biomat vičistí a nepoškrabe :D:D ale nie tak ona tam bola dost dlho kym som ju našiel to bude asi tym najskor som myslel ža je len zažrata ale napokon som zistil je je rozožrata tak biomat, ta tajná síla,co z řetízků stříbro zžírá?? tak mě napadlo.. až mi dopere pračka,kouknu do sítka dole taky.Mám dojem,že se doma taky pár drobností záhadně ztratilo.. [upravil dne 6.4.2008 peugeotkovic] Citovat
faget1 Odesláno 6. duben 2008 Autor Odesláno 6. duben 2008 peugeotkovic: jasné tak to urob niekedy je to dobra vec ani nevieš čo tam najdeš :aut v tomto pripade asi nezaležalo na prašku lebo aj tak sa už zvečša použivaju tie tekute prašky alebo už su to vlatne neni prašky ked su tekute takže tekutidla či ako a horuca voda v pračke a prave tam dolu voda prudi tam ma možnost zmyvať tie nečistoty ale dobry napad keby som chcel niečo vyčistit šupnut to do sitka a nehat tam ale pol roka :aut:D [upravil dne 6.4.2008 faget1] Citovat
faget1 Odesláno 6. duben 2008 Autor Odesláno 6. duben 2008 Původně zaslal: peugeotkovic Původně zaslal: faget1 Původně zaslal: peugeotkovic a v jakém přesně prášku na praní jsi to vypral..? něco tak kvalitního,na zapranou špínu bych i potřebovala:mrk sila aktivneko kislíka protože pouze biomat vičistí a nepoškrabe :D:D ale nie tak ona tam bola dost dlho kym som ju našiel to bude asi tym najskor som myslel ža je len zažrata ale napokon som zistil je je rozožrata tak biomat, ta tajná síla,co z řetízků stříbro zžírá?? tak mě napadlo.. až mi dopere pračka,kouknu do sítka dole taky.Mám dojem,že se doma taky pár drobností záhadně ztratilo.. [upravil dne 6.4.2008 peugeotkovic] ale rimovačka ti ide :D:aut Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.