smolda Odesláno 6. duben 2008 Odesláno 6. duben 2008 Mám problém po ránu s nastartováním.Vůbec nežhaví a když začnu startovat tak točí dlouho než chytne tak 10s.Má najeto necelých 100tis. km.nevíte čím to muže být?pokud je pod nulou tak se žhavení rozsvítí jen na par vteřin ale problém je stejný nechce naskočit hned.. Citovat
doga Odesláno 6. duben 2008 Odesláno 6. duben 2008 Bereš mi písmena z klávesnice . Mám 2.0 HDi a je to naprosto stejné . Žhavení problikne na 2 - 3 vteřiny ale teprve když je pod nulou ( mínus 2 - 5 stupňů ) . Vyměněny žhavící svíčky - stejné . Měnil jsem filtr paliva - beze změny , kontrola těsnosti přívodního potrubí - nic . Pod vyndaným filtrem bylo v nádobce pár \"zlatinek\" - zřejmě drobné špony z palivového čerpadla - doufám , že to není spojitost se špatnými starty . Teď když se už oteplilo na + 12 stupňů tak to chytá o něco ochotněji . Budu s napětím sledovat případné kvalifikovanější odpovědi na Tvůj příspěvěk . Citovat
Martinsk Odesláno 6. duben 2008 Odesláno 6. duben 2008 Ja mám na Partnerovi 220 000 km a štartuje stále na \"prvé\" otočenie. Skúste si nechať skontrolovať regulátor tlaku paliva. Citovat
hnusoba Odesláno 6. duben 2008 Odesláno 6. duben 2008 Tak presne to som chcel povedať, vybrať ho, vfúkať stlačeným vzduchom... Naposledy keď som robil takýto Partner musel ísť nový regulátor....Bol s ním amen † Citovat
Partner Odesláno 17. červenec 2008 Odesláno 17. červenec 2008 už mám poznatek , to že to blbě chytá u mě bylo špatné čidlo tlaku paliva a cena je 4300kč doba výměny je asi 3minuty Citovat
1bugsy1 Odesláno 10. listopad 2009 Odesláno 10. listopad 2009 mě tvrdí, že by to mohla být nějaká plovoucí kladka, je to možné? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.