Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Solim1

Prišiel už niekdo z tohoročnej dovolenky v Chorvátsku? Hoď sem nejaké novinky, postrehy, pochvaly, kritiku, čoho sa vyvarovať ap. :super

kedy a kam ideš?

Odesláno
Původně zaslal: PaloLM

Prišiel už niekdo z tohoročnej dovolenky v Chorvátsku? Hoď sem nejaké novinky, postrehy, pochvaly, kritiku, čoho sa vyvarovať ap. :super

kedy a kam ideš?

Ešte neviem, ale asi na blink koncom augusta. Treba aj nejaké dobrodružstvo. :D To už bude končiť sezóna a bude volnejšie. Chceš sa pridať? :)

Odesláno

Původně zaslal: PaloLM

kedy a kam ideš?

Ešte neviem, ale asi na blink koncom augusta. Treba aj nejaké dobrodružstvo. :D To už bude končiť sezóna a bude volnejšie. Chceš sa pridať? :)

aj by som sa , ale ja idem teraz 23.7.

Odesláno

Ahoj,tak jsem z Chorvatska zpět, Slovinsko projeto bez použití dálnice bez problémů,čekal jsem zácpy,ale mimo

dálnici sem jel asi sám :D ,-ušetřil sem za známku,ale taky se natočil volantem v těch horách jak v autoškole...,

jedna cesta 910 km (na Krk),zpátky mi to o půlnoci chcíplo v těch hraničních horách--rozsvítila se kontrolka diag.

motoru,přístrojovka svítila jak vánoční stromek,motor ani ťuk...,rozumovali jsme s jedním Němcem nad stojícím

motorem (každý ve své řeči--no prostě kino :D),odpojil jsem AKB--po čtvrthodině motor chytil okamžitě,ale kont-

rolka diag.motoru svítila--ještě než jsem přijel domů tak zhasla---doteď nevím,co to má znamenat,auto jede zase

perfektně.....

Jinak dovolená no problema,počasí bylo super (až moc teplo ),zase se zvedly ceny--zmrzka 6 kuna kopeček--to by

nevadilo,ale kvalita zmrzliny šla dolů,takže sem moc neutratil...

A příští rok zase Hrvatska--ale zase jinam.

Odesláno

:aut jsem zpátky doma:D Bylo vám tam kráááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááásně:mrk:potlesk:super:aut

Až je mi ted\' z toho smutno že jsem tam nemohla zůstat..:roll aspon\' dýl..:roll

Ostrov Hvar,počasí prostě to pravé až moc letní(jednu noc jsem si ustlala matraci na balko\'ně..pod hvězdičkama..:aut bo vevnitř se fakt nedalo:bojim)zmrzka za 5kun,jen vyjímečně někde za 6 ale tu jsem nekupovala a nejlepší byla čokoládová:super:P Té jsem se nemohla nabažit a dovezla jsem si asi i z ní pořádnou angínu že jsem rovnou po příjezdu domů musela k doktorce a jsem na antibiotikách:roll Ale stálo to za to:D

Jinak vyměn\'te si peníze až tam(na poště) za 1000kč jsem dostala 296.61 kun;) A úplně mě to ke štěstí stačilo:aut V podstatě zájezd byl přes Chorvatskou cestovku RELAX,jejich krásný bus nás vezl tam i zpět +chorvatští šoféři,takže nikde žádná kontrola tašek,natož mého prošlého pasu:D Jsem se před nástupem opatrně optala řidiče,jestli nevadí a řek že nevadí a JEDEM:rokerDokonce ani v hotelu to recepčnímu vůbec nevadilo-ten národ se mě líbí:potleskNevím ale kdo jim třeba dotuje tu naftu:myslim když nás jelo v autobuse jen 14 a prý tak poloprázdno jezdí pravidelně.Bylo to fajn,protože jsme měl na spaní každý svoje vlastní dvousedadlo a ještě zbylo.Přeprava zavazadel i nás lodí na ostrov byla taky super zorganizovaná:superOdvoz od lodi k hotelu taky. Ubytování jednoduché ale mě se trefili do noty-\"bílým\" nábytkem:autPolopenze mn\'am,mn\'am-výběr ze třech jídel dokonce s polévkou i desertem(děti nemohly požvýkat maso,tak jsme to dojedly,takže jídla ažaž:aut)a k tomu mísy salátu,zelí,rajčat-kolik kdo si nabral.No tolika zeleniny jsem u nás snědla tak za celý rok co tam za těch pár dnů:Dsnídaně-kdo co si nabere a naleje a sní,tak má.Jinak jsme si přes den zalili na pokoji vlastní kafčo,čínskou polívku,pár zmrzlin k tomu a stačilo:)Ubytování u moře,u restaurace,večery posezení z živou hudbou..Chorvaté hrozně hodní na nás byli,kamarádští,cesty volné,no nemělo to chybu:super Od 7.7 do 17.7 a jen za 5tisíc tohle všechno:mrk Vlastně za4-jeden tisíc mi proplatilo FKSP:aut Domů jsem si dovezla dvě malé mušličky a spoustu krásných dojmů..a takových 1000fotek(počítac už mi píše že nedostatek místa na discu C..tak já to teda malinko promažu:roker

[upravil dne 21.7.2008 peugeotkovic]

Odesláno

Gratulujem :super a úprimne závidím. :super Prajem rýchlu aklimatizáciu.

jo děkuji:)

Jinak jsem byla dost překvapená,že jsem skoro na každém rohu potkávala naše milé peugeotky:aut Je jich tam fakt hodně.Mě připadalo..že skoro víc než ve Francii:roker

post-0-1410960148574_thumb.jpg

Odesláno

:aut náš busek:aut

Jo a pan řidič jak viděl,že fotím za jízdy tak na mě tak dlouho ukazoval prstíkem at\' si jdu sednout vedle něj úplně dopředu na místo průvodkyně at\' lépe vidím a já tak dlouho kroutila hlavou že nééééééééééééé:mad::bojim:mad:......až jsem neodolala:D To byl panečku rozhled:mrk a ani špatně mě tam nebylo..

S\'koda-ještě mě mohl pustit přímo k volantu:D:aut

post-0-14109601486827_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...