PaloLM Odesláno 9. červenec 2008 Odesláno 9. červenec 2008 Původně zaslal: Solim1 Prišiel už niekdo z tohoročnej dovolenky v Chorvátsku? Hoď sem nejaké novinky, postrehy, pochvaly, kritiku, čoho sa vyvarovať ap. kedy a kam ideš? Citovat
Solim1 Odesláno 10. červenec 2008 Odesláno 10. červenec 2008 Původně zaslal: PaloLM Původně zaslal: Solim1 Prišiel už niekdo z tohoročnej dovolenky v Chorvátsku? Hoď sem nejaké novinky, postrehy, pochvaly, kritiku, čoho sa vyvarovať ap. kedy a kam ideš? Ešte neviem, ale asi na blink koncom augusta. Treba aj nejaké dobrodružstvo. To už bude končiť sezóna a bude volnejšie. Chceš sa pridať? Citovat
Demo Odesláno 10. červenec 2008 Odesláno 10. červenec 2008 chlapci a co od 5. zari resp. septembra? Citovat
Matuska Odesláno 10. červenec 2008 Odesláno 10. červenec 2008 Jednou jsem tam byl v září a trochu mi vadilo, že je brzy tma. O dost dřív, než v našich zeměpisných šířkách ve stejném období. Citovat
Solim1 Odesláno 10. červenec 2008 Odesláno 10. červenec 2008 Dlhšia noc má tiež svoje čaro! :D:D Citovat
PaloLM Odesláno 10. červenec 2008 Odesláno 10. červenec 2008 Původně zaslal: Solim1 Původně zaslal: PaloLM Původně zaslal: Solim1 Prišiel už niekdo z tohoročnej dovolenky v Chorvátsku? Hoď sem nejaké novinky, postrehy, pochvaly, kritiku, čoho sa vyvarovať ap. kedy a kam ideš? Ešte neviem, ale asi na blink koncom augusta. Treba aj nejaké dobrodružstvo. To už bude končiť sezóna a bude volnejšie. Chceš sa pridať? aj by som sa , ale ja idem teraz 23.7. Citovat
ozzy56 Odesláno 14. červenec 2008 Odesláno 14. červenec 2008 Ahoj,tak jsem z Chorvatska zpět, Slovinsko projeto bez použití dálnice bez problémů,čekal jsem zácpy,ale mimo dálnici sem jel asi sám ,-ušetřil sem za známku,ale taky se natočil volantem v těch horách jak v autoškole..., jedna cesta 910 km (na Krk),zpátky mi to o půlnoci chcíplo v těch hraničních horách--rozsvítila se kontrolka diag. motoru,přístrojovka svítila jak vánoční stromek,motor ani ťuk...,rozumovali jsme s jedním Němcem nad stojícím motorem (každý ve své řeči--no prostě kino ),odpojil jsem AKB--po čtvrthodině motor chytil okamžitě,ale kont- rolka diag.motoru svítila--ještě než jsem přijel domů tak zhasla---doteď nevím,co to má znamenat,auto jede zase perfektně..... Jinak dovolená no problema,počasí bylo super (až moc teplo ),zase se zvedly ceny--zmrzka 6 kuna kopeček--to by nevadilo,ale kvalita zmrzliny šla dolů,takže sem moc neutratil... A příští rok zase Hrvatska--ale zase jinam. Citovat
peugeotkovic Odesláno 17. červenec 2008 Odesláno 17. červenec 2008 jsem zpátky doma:D Bylo vám tam kráááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááásně:potlesk:super:aut Až je mi ted\' z toho smutno že jsem tam nemohla zůstat.. aspon\' dýl.. Ostrov Hvar,počasí prostě to pravé až moc letní(jednu noc jsem si ustlala matraci na balko\'ně..pod hvězdičkama.. bo vevnitř se fakt nedalo:bojim)zmrzka za 5kun,jen vyjímečně někde za 6 ale tu jsem nekupovala a nejlepší byla čokoládová Té jsem se nemohla nabažit a dovezla jsem si asi i z ní pořádnou angínu že jsem rovnou po příjezdu domů musela k doktorce a jsem na antibiotikách:roll Ale stálo to za to:D Jinak vyměn\'te si peníze až tam(na poště) za 1000kč jsem dostala 296.61 kun;) A úplně mě to ke štěstí stačilo:aut V podstatě zájezd byl přes Chorvatskou cestovku RELAX,jejich krásný bus nás vezl tam i zpět +chorvatští šoféři,takže nikde žádná kontrola tašek,natož mého prošlého pasu:D Jsem se před nástupem opatrně optala řidiče,jestli nevadí a řek že nevadí a JEDEM:rokerDokonce ani v hotelu to recepčnímu vůbec nevadilo-ten národ se mě líbí:potleskNevím ale kdo jim třeba dotuje tu naftu:myslim když nás jelo v autobuse jen 14 a prý tak poloprázdno jezdí pravidelně.Bylo to fajn,protože jsme měl na spaní každý svoje vlastní dvousedadlo a ještě zbylo.Přeprava zavazadel i nás lodí na ostrov byla taky super zorganizovaná:superOdvoz od lodi k hotelu taky. Ubytování jednoduché ale mě se trefili do noty-\"bílým\" nábytkem:autPolopenze mn\'am,mn\'am-výběr ze třech jídel dokonce s polévkou i desertem(děti nemohly požvýkat maso,tak jsme to dojedly,takže jídla ažaž)a k tomu mísy salátu,zelí,rajčat-kolik kdo si nabral.No tolika zeleniny jsem u nás snědla tak za celý rok co tam za těch pár dnů:Dsnídaně-kdo co si nabere a naleje a sní,tak má.Jinak jsme si přes den zalili na pokoji vlastní kafčo,čínskou polívku,pár zmrzlin k tomu a stačilo:)Ubytování u moře,u restaurace,večery posezení z živou hudbou..Chorvaté hrozně hodní na nás byli,kamarádští,cesty volné,no nemělo to chybu:super Od 7.7 do 17.7 a jen za 5tisíc tohle všechno:mrk Vlastně za4-jeden tisíc mi proplatilo FKSP:aut Domů jsem si dovezla dvě malé mušličky a spoustu krásných dojmů..a takových 1000fotek(počítac už mi píše že nedostatek místa na discu C..tak já to teda malinko promažu:roker [upravil dne 21.7.2008 peugeotkovic] Citovat
peugeotkovic Odesláno 17. červenec 2008 Odesláno 17. červenec 2008 troška toho moře:) je tam i živý tvoreček když se dobře podíváte:aut Citovat
Solim1 Odesláno 18. červenec 2008 Odesláno 18. červenec 2008 Gratulujem a úprimne závidím. Prajem rýchlu aklimatizáciu. Citovat
peugeotkovic Odesláno 18. červenec 2008 Odesláno 18. červenec 2008 Původně zaslal: Solim1 Gratulujem a úprimne závidím. Prajem rýchlu aklimatizáciu. jo děkuji:) Jinak jsem byla dost překvapená,že jsem skoro na každém rohu potkávala naše milé peugeotky:aut Je jich tam fakt hodně.Mě připadalo..že skoro víc než ve Francii:roker Citovat
peugeotkovic Odesláno 18. červenec 2008 Odesláno 18. červenec 2008 a takhle natěsno se tam parkuje:roker:D Citovat
peugeotkovic Odesláno 18. červenec 2008 Odesláno 18. červenec 2008 [upravil dne 21.7.2008 peugeotkovic] [upravil dne 21.7.2008 peugeotkovic] Citovat
peugeotkovic Odesláno 18. červenec 2008 Odesláno 18. červenec 2008 někteří hold pro své miláčky dělají víc než ti ostatní.. Citovat
peugeotkovic Odesláno 18. červenec 2008 Odesláno 18. červenec 2008 náš busek:aut Jo a pan řidič jak viděl,že fotím za jízdy tak na mě tak dlouho ukazoval prstíkem at\' si jdu sednout vedle něj úplně dopředu na místo průvodkyně at\' lépe vidím a já tak dlouho kroutila hlavou že nééééééééééééé......až jsem neodolala:D To byl panečku rozhled:mrk a ani špatně mě tam nebylo.. S\'koda-ještě mě mohl pustit přímo k volantu:D:aut Citovat
peugeotkovic Odesláno 18. červenec 2008 Odesláno 18. červenec 2008 stovky krásných zákoutíček.. Citovat
peugeotkovic Odesláno 18. červenec 2008 Odesláno 18. červenec 2008 no nevyfot\'te si v chorvatsku škodověnku:mrk a ještě k tomu takhle krásně bílou.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.