Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Reff21

...taji to mám doma na prodej:aut

fakt ?? no teď už je celkem pozdě.....

• O 2 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: Burisek

ty jo a za kolik.? :)

Odesláno
Původně zaslal: QiBoN

ty jo a za kolik.? :)

je ve stříbrnej barvě a bylo by za 3000,-..možná i víánoční sleva...ma vyšlo s lakem na 3950,- někde bych našel i doklady od toho a mám k němu papír s homologací na 406ku

• O 3 týdny později...
  • O 4 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: agresssor

Původně zaslal: BoneDaddy

Agressor: pěkný křidýlko. :super

Diky:) je to jinak z citroenu Xm ale sedlo tam jak prdel na hrnec :)

jj moc hezký,já ho mám už v laku,ale budu ho tam dávat až zjara,protože nemám kde to nalepit a před barákem se mi to dělat nechce....

Odesláno

jj moc hezký,já ho mám už v laku,ale budu ho tam dávat až zjara,protože nemám kde to nalepit a před barákem se mi to dělat nechce....

to budes jen lepit ? nevim cece, ja ho prisrouboval, ono pak nekdo pri zavirani nebo otvirani kufru za nej chytne a urve ho, nahoda je blbec, s tim kridlem ten kufr prekvapive docela ztezkne ( mozna by to chtelo tvrdsi vzpery ) a zavira se pak vcelku rychle a neznalej clovek pak instinktivne chytne za kridlo, uz se mi to taky stalo, kdyz si nekdo znamej bral veci z kufru

Odesláno

já mám jen lepené a drží to v pohodě i když kufr otevíráš za křídlo... ale ty co máme mají větší prochu za kterou to lze přilepit. to co má agresssor bych radši přišrouboval.

Odesláno
Původně zaslal: Blizzard

já mám jen lepené a drží to v pohodě i když kufr otevíráš za křídlo... ale ty co máme mají větší prochu za kterou to lze přilepit. to co má agresssor bych radši přišrouboval.

To je taky prisroubovany a podlepeny i silikonem no..

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

to budes jen lepit ? nevim cece, ja ho prisrouboval, ono pak nekdo pri zavirani nebo otvirani kufru za nej chytne a urve ho, nahoda je blbec, s tim kridlem ten kufr prekvapive docela ztezkne ( mozna by to chtelo tvrdsi vzpery ) a zavira se pak vcelku rychle a neznalej clovek pak instinktivne chytne za kridlo, uz se mi to taky stalo, kdyz si nekdo znamej bral veci z kufru

mas pravdu ponekud to ztezklo musim si na to zvyknout pac hnedle na pumpe se mi s tim podarilo pekne trisknout......

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

no budu ho lepit ale i šroubovat,prej je to lepší....,ale až na jaře jak jsem psal nemám to kde dělat,a jsem s kámošem domluvenej,že mi nastříká i spodek a pak v létě dutiny,tak by se to udělalo u něj nějak vše dohromady,trošku popijem ať se lépe dělá a bude :)

• O 1 měsíc později...
Odesláno

tak uz sem si privezl domu to lizatko :)

No počkáme si na fotku až bude lízátko na autě. :)

No to si pockate :) pac nevim esli to budu davat na tohle nebo uz na novy ze :D

Odesláno

mam lepeny a sroubovany, kupodivu :-)

Blizzarde, zustanu Scratchem, a dekuju, presvedcil jsi me :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...