Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj.

Chtěl jsem si nechat zapsat nová kola do TP. Mám psáno pouze 185/65/14, protože je to starý model. Rád bych dal na léto nové alu, 15\". V Peugeotu mi řekli, že s jakýmkoli jiným rozměrem, než je v TP, mám smůlu.

Neřešils jste to někdo a když, tak jak a s jakým výsledkem?

Díky

Odesláno

No ja mam v TP, respektive v knizke od udrzby napisane tiez iba MAXIMALNE 14 ky, tj 185/65/14. Na pugeot sa vyser su to hajzli v tomto smere.

Ked som mal Fiat Punto GT, tiez som tam mal predpisane 14ky, a vo fiate my tam bezovseho napisaly 16ky. Teda povolily mi to takym tlacivom, a s tym na inspektorat.

Ale s 15tkami na peugeot by si nemal mat problem, chod na inspektorat a tam sa popytaj. U nas som sa bol pytat, a policajti mi hned povedali, ze 15ky mi zapisu do papierov bez problemo, ze to je iba o jedno cislo, ze to v pohode. Ale ze keby som chcel 16ky, tak to musim ist do peugeotu.

Takze chod na Dopravny inspektorat, a popytaj sa na to. Mali by ti to povolit.

Odesláno

je to tu uz asi milionkrat, zkus hledat.. jinak v rychlosti, potrebujes mit typovy list bud od vyrobce auta nebo od vyrobce kol, jinak ti to u nas nikdo nezapise ;)

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

je to tu uz asi milionkrat, zkus hledat.. jinak v rychlosti, potrebujes mit typovy list bud od vyrobce auta nebo od vyrobce kol, jinak ti to u nas nikdo nezapise ;)

Myslím, že už je tady probráno vše myslitelné... :D

Ale jinak dík. Kola budou nová, s typovým listem, zajdu na magistrát a uvidím.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...