L.I.P.O.8 Odesláno 28. červenec 2008 Odesláno 28. červenec 2008 Nevím,nevím předtím sem tomuhle projektu fandil a teď sem přestal.Kapota je jak by to někde napral do zdi,navíc díra uprostřed jako kráva.Design auta se absolutně zkazil.Sem fakt zvědav jak ta kapota bude vypadat až to bude úplně hotové Citovat
BoneDaddy Odesláno 28. červenec 2008 Odesláno 28. červenec 2008 Původně zaslal: L.I.P.O.8 Nevím,nevím předtím sem tomuhle projektu fandil a teď sem přestal.Kapota je jak by to někde napral do zdi,navíc díra uprostřed jako kráva.Design auta se absolutně zkazil.Sem fakt zvědav jak ta kapota bude vypadat až to bude úplně hotové Jestli jsem to dobře pochopil, tak je to testovací kapota. Proč hned kazit tu hezkou když má doma starou použitou. A já tomu projektu fandím. Citovat
GOD Mr.Brady Odesláno 28. červenec 2008 Autor Odesláno 28. červenec 2008 Původně zaslal: L.I.P.O.8 Nevím,nevím předtím sem tomuhle projektu fandil a teď sem přestal.Kapota je jak by to někde napral do zdi,navíc díra uprostřed jako kráva.Design auta se absolutně zkazil.Sem fakt zvědav jak ta kapota bude vypadat až to bude úplně hotové Takhle to dopadá, když se nečte a kritizuje Haubna je stará, takhle haubna dopadne, když se ve 120km/hod otevře a vydá se naproti sklu, to to naštěstí vydrželo. Ovšem pro testování a rychlovyříznutí díry byla ideální Nová, neposkvrněná, se bude řezat a bude obtěžkána \"boulí\" až po celkovém doladění vnitřností. Ona tu je totiž stále ještě možnost neuspěchu a co potom s fajnovou haubnou, která bude mít díru? Vše je dělané tak, aby byla kdykoli možnost návratu k seriovému vozu 406 coupe. To znamená, že úpravy jsou prováděny nenásilně. Stačí nám jedno odpůldne a vše je v původním stavu. To bylo hlavní moto celé akce. Informace o tomhle směru úprav jsou tu nulové, vše se tvoří metodou pokus/omyl a tak je důležité udržet bod návratu vždy při životě. Jakmile to pojede, nu a vypadá to že to pojede, pak je možné zkusit umístiti kompre někam do hloubky motoru, upravovat seriové vedení, roury apod. Tolik jen na vysvětlenou, proč to nyní vypadá \"neprofesionálně\" a neučesaně. [upravil dne 28/7/08 GOD Mr.Brady] Citovat
L.I.P.O.8 Odesláno 28. červenec 2008 Odesláno 28. červenec 2008 I tak jak to bude s tou novou tak tam bude větší boule než se říkalo na začátku.Četl sem si to celé.A to se to tak nemohlo dělat rovnou?Zdá se mi to jako zbytečná práce udělat to jednou a pak ten kompresor přemisťovat jinde a znova něco předělávat.No nevím sem na rozpacích:nevim Citovat
PnR Odesláno 28. červenec 2008 Odesláno 28. červenec 2008 uff.. bolo by dost na <> keby ta niekde na vylete zasiahol trosku lejak drzim palce a myslim ze to vyzera uzasne, som zvedavy ako vyriesis ten predok Citovat
GOD Mr.Brady Odesláno 28. červenec 2008 Autor Odesláno 28. červenec 2008 Původně zaslal: L.I.P.O.8 A to se to tak nemohlo dělat rovnou?Zdá se mi to jako zbytečná práce udělat to jednou a pak ten kompresor přemisťovat jinde a znova něco předělávat. Nu jelikož si musíme stále udržovat možnost návratu k bodu 0, není možné, bez 100% jistoty funkčnosti zabudovávat to hlouběji do motoru. Musí se tam totiž udělat neměnné zásahy. Citovat
f3Rd@ Odesláno 28. červenec 2008 Odesláno 28. červenec 2008 Vypada to krute i s kompresorem co cuci ven. A hlavne to budi respekt! Nejhorsi ale je, ze az prijedes na sraz, tak budes muset vsechny svest... Citovat
King Odesláno 28. červenec 2008 Odesláno 28. červenec 2008 Původně zaslal: GOD Mr.Brady Původně zaslal: King Původně zaslal: GOD Mr.Brady P.S. to mě řekni kde si se vyskytl v Bobrové? byl sem se projet, do Křižanova Tož to ju, ten barák to je naše chalupa, dneska v 11:00 sem odsud odjel. Nu tak třeba příště se tam potkáme přes Bobrovou občas jezdím, tak se někdy potkat určitě můžeme docela mě i láká si to poslechnout na živo \"jak to sviští\" Citovat
GOD Mr.Brady Odesláno 13. srpen 2008 Autor Odesláno 13. srpen 2008 Tak aby toho nebylo málo ;-) tak jsem si pořídil ještě jeden dáreček navíc!! Když to půjde dle našich představ, na tenhle kousek přijde namontovat tohle nadělení: inu držte nám palce;-) na srazech Vás pak povozíme [upravil dne 13/8/08 GOD Mr.Brady] Citovat
jozefsv Odesláno 13. srpen 2008 Odesláno 13. srpen 2008 fandim ti.vyzera to aj teraz dost dobre.ked to motor vydrzi a bude sa to dat schovat pod kapotu tak to bude parada.ale aj takto na vrchu to ma svoje caro:super Citovat
Gargamell Odesláno 13. srpen 2008 Odesláno 13. srpen 2008 Vždycyk jsem celej žhavej na toto téma... co si zase vymyslel, s čím přicházíš a vždy je to pecka. Paráda. Kolik stojí ta soupravička mladého modeláře Citovat
GOD Mr.Brady Odesláno 13. srpen 2008 Autor Odesláno 13. srpen 2008 Původně zaslal: Gargamell Vždycyk jsem celej žhavej na toto téma... co si zase vymyslel, s čím přicházíš a vždy je to pecka. Paráda. Kolik stojí ta soupravička mladého modeláře Sadička vyjde na 899,- USD , což díky silné koruně není cena vůbec zlá Motor je ve výborné formě s mnoha new díly, díky za něj patří členu zdejšího clubu kukikuk Čeká nás vyroba new svodů, vyvedeny budou na stranu motoru, kde běžné bývá box s filtrem vzduchu, tamnajdou svůj domov i obě turba. Důležité bude ovšem sehnat kované písty a další \"tvrdší\" díly. Ono jedno to turbo dává až 1,9baru, nu a jsou tam dvě ;-) díky kompresoru se dá říct, že nějaká ta zkušenost již je. V základu má ten motor 140kW a díky tomu že není v autě ale vykuchaný, to bude práce snažší a příjemnější. navíc bude možné měřit výkon na klice a ne na válcích. S motorem na kozách se pracuje o moc lépěji než v tom mrňavěmé prostoru v autě. Ohýbačka trubek je již zajištěna a o nutné výpočty se stará vysokoškolsky zušlechtěný Konstruktér motorových vozidel, tedy odborník. Že Smážo Díky za podporu P.S. mehanická část montáže kompresoru by se dala nazvat dokončenou, nyní již jen druhý díl ladění computeru a a případné dodělávky a na Milovice by se mělo již valit s Peugeot 406 coupe Supercharger připraveným. Citovat
urdemala Odesláno 13. srpen 2008 Odesláno 13. srpen 2008 Původně zaslal: Gargamell Vždycyk jsem celej žhavej na toto téma... co si zase vymyslel, s čím přicházíš a vždy je to pecka. Paráda. Kolik stojí ta soupravička mladého modeláře taky mě tohle téma hrozně baví. to je jako číst dobrodružnou knížku na pokračování :-) Citovat
Gargamell Odesláno 13. srpen 2008 Odesláno 13. srpen 2008 taky mě tohle téma hrozně baví. to je jako číst dobrodružnou knížku na pokračování :-) Přesně si to vystihl. To byl vždycky můj sen... mít nějaký vůz v garáži a pěkně ho budovat. Takovej Mustang ze 60tých let... Ale vím, že nejsem tak zručný na takové úkony a vím, že bych to stejně nechával vše dělat a tudíž bych s toho takovou radost neměl. Tak tedy sleduju tento příběh a držím hlavímu hrdinovi palce. Citovat
GOD Mr.Brady Odesláno 13. srpen 2008 Autor Odesláno 13. srpen 2008 Původně zaslal: Gargamell taky mě tohle téma hrozně baví. to je jako číst dobrodružnou knížku na pokračování :-) Přesně si to vystihl. To byl vždycky můj sen... mít nějaký vůz v garáži a pěkně ho budovat. Takovej Mustang ze 60tých let... Ale vím, že nejsem tak zručný na takové úkony a vím, že bych to stejně nechával vše dělat a tudíž bych s toho takovou radost neměl. Tak tedy sleduju tento příběh a držím hlavímu hrdinovi palce. Budu se snažit psátto co nejdobrodružněji ;-) a doufám v happy end je to vzpruha, když je vidět že i lidi kolem to zajímá a napíná, díky Citovat
King Odesláno 13. srpen 2008 Odesláno 13. srpen 2008 Původně zaslal: GOD Mr.Brady Tak aby toho nebylo málo ;-) tak jsem si pořídil ještě jeden dáreček navíc!! .... Když to půjde dle našich představ, na tenhle kousek přijde namontovat tohle nadělení: uff:o, no teda .. další mazec pod kapotu :D Citovat
paul jane Odesláno 14. srpen 2008 Odesláno 14. srpen 2008 Jsem moc zvedav jak tohle dopadne a moc dobre se to cte a moc ti fandim aby si to dotahnul do zdarneho konce pac to bude hroznej mazec. hodne stesti Citovat
marisw Odesláno 14. srpen 2008 Odesláno 14. srpen 2008 jednym slovom BRUTUS.....rad čitam taketo poviedky.....normalne si pri tom oddychnem a snivam )))) ale co to muselo stat prachov....:o Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.