Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No,chlapci,když vidim,jak tady tvrdě makáte,a děláte co můžete aby se to celý povedlo,aby to bylo parádní,perfektní a jedinečný:super,tak si taky myslim,a přiklánim se spíš k tomu prvnímu snímku,ten tam sedí :super tak jako by byl tam odtať

Odesláno

Jen pro pořádek, prvním snímkem myslíte tento??:

Bo mě je taky dost symfonickej :roker

Samozřejmě nepůjdu za desítku koupit masku Audi, ale půjdu za pár korun nakoupit tyčovinu, nějakou pásovinu a jekl, nu a stvoříme si vlstní masku .

post-0-14109604590591_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: GOD Mr.Brady

Jen pro pořádek, prvním snímkem myslíte tento??:

Bo mě je taky dost symfonickej :roker

Samozřejmě nepůjdu za desítku koupit masku Audi, ale půjdu za pár korun nakoupit tyčovinu, nějakou pásovinu a jekl, nu a stvoříme si vlstní masku .

Jj,tuto,no,uznej sám,tadlenta vypadá docela slušně a s těma světlama,ale jak myslíš ty,jen muj názor,každýmu se líbí něco jinýho

Odesláno

AUDI nééééééééé ! ta maska z toho uděla tuzing ! Každej rádoby cpe audi... proč ? vdiť jde toho vymyslet mnohem více... než opět na to plácat co už tady je na několika autech ... děláte raritu tak se vším všudy

Odesláno

Panove proc tomu neudelate kukuc z Hella modulu? ty Caddy svetla se k tomu moc nehodej :myslim a co teprv ta Audi maska :bacha to uz tam rovnoou muzete udelat Evil Eyes a mate to jako vsichni... :blicismajlik

Kdyz uz tak bych tam dal svetla z Golfa III, spis IV

[upravil dne 8.2.2009 Yves]

Odesláno

no tak tohle bych zrovna považoval za slepou uličku ;) světla ok ale tu masku něco decentnějšího šak ste šikovní kluci vy určitě na něco příjdete.možná by to šlo i bez masky jen pěkně hladký plech, nebo jen něco malého....

Odesláno

šak ono by stačílo jen nějaký větší otvor v nárazníku nebo třeba jen nějaké mřížky ale určitě ne to co tady je na obrázku.. třeba ten vw na 18 straně by šel. Něco v tom stylu by se mi líbilo.

[upravil dne 8.2.09 Qweer]

Odesláno

nějaký ty návrhy převzato z tuning-magazine.cz

http://www.tuning-magazine.cz/index.php?eID=tx_nawsecuredl&u=0&file=typo3temp/pics/f7b75b1b2f.jpg&t=1234271971&hash=305d18bbc29dcb4dd1bbd928e285b3a8

http://www.tuning-magazine.cz/index.php?eID=tx_nawsecuredl&u=0&file=typo3temp/pics/16fed36ee6.jpg&t=1234271971&hash=1f8dae2852025bf63ea22d387bf3245a

eště tam byl myslim jeden VT kterej vypdal docela dobře ale nemaj ho na stránkách pokud si vzpomenu tka to zkusim večer nafotit

[upravil dne 9/2/09 havlik]

Odesláno

Já tomu dost fandim :potlesk, ale prostě mám strach, že to bude, jak řiká jeden známej. \" Z h...a bič neupleteš, a upleteš-li, nezapráskáš\" :papa Ono troska je jedno z nejnepředstavitelnějších aut pro tuning.

[upravil dne 9/2/09 Bu]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...