pavel626 Odesláno 2. duben 2008 Odesláno 2. duben 2008 chlapi mám problém při zatáčení do pravé zatáčky?P 205 1.8 D když najedu do zatáčky(pravé) trochu ostřeji tak mi auto jakoby trhne- hodí ještě víc do prava. Vyměnil jsem rameno se spodním čepem a ted už si nevím rady. me,ěl jste někdo obdobný problém?? abych jěště doplnil stavil jsem se i na TK tam na to mrkli a doporučili vyměnit to rameno a pozdra na stabilizační tyči. Při pomalém průjezdu a mírné zatáčce to nedělá. Citovat
escorpion Odesláno 2. duben 2008 Odesláno 2. duben 2008 Mne nieco podobneho robila R19, ked mala donicene capy. Ale teraz si spominam, ze to bola len cast problemu, druha a podstatnejsia bola, ze ako su tlmice, tak na nich z hora su take asi 10-15 cm (priemer) gulové ložiská a tie som mal na R19 úplne znicene. Mozno ti to pomoze... Citovat
Ladis Odesláno 2. duben 2008 Odesláno 2. duben 2008 Nevím jestli ti to pomůže, já měl špatné uložení atabilizátoru, hliníková klec se silonem. Projevovalo se to změnou geometrie v zatáčce. Ještě mrkni jestli ti sedí dobře čep v těhlici, pokud se bude hýbat tak to je špatně. Nevypadne díky šroubu, ale nesmí samozřejmně chodit. Citovat
Durko Odesláno 2. duben 2008 Odesláno 2. duben 2008 ak sú to axialne loziska tak to môžeš zistiť aj ked budeš stáť na mieste. mne to robila 21 je to počuť pretože struny péruju a ak nejdu hladko v ložiskách tak počut ako preskakujú a občas zostávajú visieť alebo ti ťahá auto bud na jednu stranu alebo na druhú.ja som musel občas zastaviť a pretáčať volantom kým si nenašli stred a potom bolo chvilu dobre kým som zas nevitočil niekde naplno. Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 2. duben 2008 Odesláno 2. duben 2008 Toto mi dělala 205tá. dokonce jsem ve Dvoře v zatáčce nechal kolo i s poloosou. Je to vyběhané uložení čepu ke kolu. Radši to zkontroluj, i když byla by to náhoda, kdyby jsi měl stejný problém...ale mrkni na to. taky jsem si tenkrát koupil nové čepy a dělalo to stejně :-)...Až do výměny celých těhlic ... Citovat
escorpion Odesláno 3. duben 2008 Odesláno 3. duben 2008 Původně zaslal: Durko ak sú to axialne loziska tak to môžeš zistiť aj ked budeš stáť na mieste. mne to robila 21 je to počuť pretože struny péruju a ak nejdu hladko v ložiskách tak počut ako preskakujú a občas zostávajú visieť alebo ti ťahá auto bud na jednu stranu alebo na druhú.ja som musel občas zastaviť a pretáčať volantom kým si nenašli stred a potom bolo chvilu dobre kým som zas nevitočil niekde naplno. Sám by som to lepsie nepovedal, uz som skoro zabudol ako som tiez obcas zastal na krajnici a tocil kormidlom a centroval to, aby moc netahalo. Ale ked som ich vymenil to bola Amerika, to bolo zas riadenie. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 4. duben 2008 Odesláno 4. duben 2008 no mne to robilo punto ... A po dlhom patrani som zistil ze lavy zadny tlmic je nahovno, pritom ostatne isly normlane, bol uplne vyklepany.V zatacke ked som tocil do prava prudsie, a vaha auta sa mi oprela o lave kolesa, tak mi uskakovalo nakolko zadny tlmic bol nahovno. Dal som tam tlmic z vrakoviska, zo stareho tipa, a prestalo to... Takze skus aj tlmice. Ale ked si to das niekde na zdvihak, tak sam zistis ako su na tom capy. Ked s kolesom pohybes hned budes vediet aku maju volu, len to odporucam na zdvihaku kedy kolesa volne vysia, je to pohodlnejsie. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.