Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Napsán autorem Driver

Co se týká tuningu interiéru tak mrkni sem, mají i ty vnitřní chromový kličky:

http://www.xtune.cz

Díky moc, jdu se na to mrknout???

A co lišty do prahů ve dveřích? Se mi zdá že to je originál od výrobce? Máte je někdo? Kde sehnat? Cena?

Lander

Odesláno
Napsán autorem Driver

Co se týká tuningu interiéru tak mrkni sem, mají i ty vnitřní chromový kličky:

http://www.xtune.cz

Tak jsem to prošel ale jsou tam jen kličky na stahování oken. Já scháním kovové kličky na otevírání dveří? Že by je měla například jen verze GTi? Nebo máte je někdo v jinačí verzi? Či nevíte, kde je sehnat?

Lander

Odesláno
Napsán autorem Radek V.

Listy prahu jsou k dostani primo u Peugeotu. Delaji cerne (levnejsi) a stribrne (drazsi). Jestli se delaji na 206 nevim, ale myslim si ze ano.;)

Díky, zkusím se poptat po té stříbrné....

A je tu někdo kdo tuní přímo 206ku? Fotky, rady, manuál, elektrické diagramy?

Lander

Odesláno
Napsán autorem lander

Zrovna jsem si vytiskl návod na instalaci centrálu od Jablotronu, půjdu do toho a k tomu alarm od Jablotronu.

Jinak ty zrcátka teda ještě popřemýšlím....

A co se týká lehkého tuningu, jako světla, přední nárazník... proč ne? to jako že když to auto má jen 1,1 litru a v sérii 60 koní, nemá smysl z toho udělat pěknou nákupní tašku? Budu věřit tomu, že jí nikdo nic neudělá. Jinak na výkon se při koupi rozhodně nebral ohled. Spíše naopak, aby to co nejméně žralo. Já sám osobně mám ještě další dvě auta na zábavu. Jedno je takový nízký žlutý, s dvoulitrovým atmosferickým motorem a 220 koní a druhý takový černá nákupní taška, kterou zrovna stavím, motor 1,3 litru a bude tam cca 120 koní.

Lander

Lander, zdravim. Podle atmosfery s 220 PS uz jsem doma.

Zadni lampy na 206 cira optika ti dam za 3400,- za par a ten predek je taky za super cenu. Nez tam koupis packu na mlhovky, tak kup rovnou tu co je na dvouparabolova svetla, at ty svetla pak fungujou jak maji.

Jo a tech 120PS bude svist?

Odesláno
Napsán autorem David 106s16

Napsán autorem lander

Zrovna jsem si vytiskl návod na instalaci centrálu od Jablotronu, půjdu do toho a k tomu alarm od Jablotronu.

Jinak ty zrcátka teda ještě popřemýšlím....

A co se týká lehkého tuningu, jako světla, přední nárazník... proč ne? to jako že když to auto má jen 1,1 litru a v sérii 60 koní, nemá smysl z toho udělat pěknou nákupní tašku? Budu věřit tomu, že jí nikdo nic neudělá. Jinak na výkon se při koupi rozhodně nebral ohled. Spíše naopak, aby to co nejméně žralo. Já sám osobně mám ještě další dvě auta na zábavu. Jedno je takový nízký žlutý, s dvoulitrovým atmosferickým motorem a 220 koní a druhý takový černá nákupní taška, kterou zrovna stavím, motor 1,3 litru a bude tam cca 120 koní.

Lander

Lander, zdravim. Podle atmosfery s 220 PS uz jsem doma.

Zadni lampy na 206 cira optika ti dam za 3400,- za par a ten predek je taky za super cenu. Nez tam koupis packu na mlhovky, tak kup rovnou tu co je na dvouparabolova svetla, at ty svetla pak fungujou jak maji.

Jo a tech 120PS bude svist?

Ahoj

No zkrátka někteří už musí vědět o koho jde :-)))

Jinak já schání zadní optiku designu In-Pro, tzn. blinrky co nejvíce ven, uprostřed brzdné světla, nejblíže k sobě zpátečky.

Dopředu samo čirá optika. Četl jsem, že jsou tam H7čky. Tím, že chci předek s mlhovkama, je mi jasné koupit páčku na ně, ale jaký vliv má volba páčky na to jestli mám H4ky nebo H7čky?? Můžeš mi to vysvětlit???

A těch 120 koní by měl mít Swift a dokážeš si představit jak to bude jezdit na váhu auta cca 700 kg :-))

Ahoj

Lander

Odesláno

Jak to pojede je mi jasne. Videl jsem co dokazal Breta Brix se seriovkou na protektorech, takze vylehcena vyladena 13ka na slickach.......Asi pojezdi i nektere 16ky, jen doufam ze ne tu moji, ja bych se chtel dostat ku 170-180 konim, tak uvidime.

Ale ze tu vahu vychvalujes prave ty, kdyz jsem chtel dat motor z moji 106ky do citroen AX, tak to bylo na ostri noze:D:D:D:D

Pokud mas v 206 H4, tak packa vypina tlumene vlakno a zapina dalkove a naopak, pokud ale mas 2xH7 tak packa pouze zapina a vypina dalkove vlakno, tlumene sviti porad.Tak proto.A fotku tech zadnich lamp ti poslu, ale je to tak jak si to popisoval.

PS: nevis kde bude jezdit vetsina kluku? U Kundese nebo u Stuchlika?

Odesláno

Jak to pojede je mi jasne. Videl jsem co dokazal Breta Brix se seriovkou na protektorech, takze vylehcena vyladena 13ka na slickach.......Asi pojezdi i nektere 16ky, jen doufam ze ne tu moji, ja bych se chtel dostat ku 170-180 konim, tak uvidime.

Ale ze tu vahu vychvalujes prave ty, kdyz jsem chtel dat motor z moji 106ky do citroen AX, tak to bylo na ostri noze:D:D:D:D

Pokud mas v 206 H4, tak packa vypina tlumene vlakno a zapina dalkove a naopak, pokud ale mas 2xH7 tak packa pouze zapina a vypina dalkove vlakno, tlumene sviti porad.Tak proto.A fotku tech zadnich lamp ti poslu, ale je to tak jak si to popisoval.

PS: nevis kde bude jezdit vetsina kluku? U Kundese nebo u Stuchlika?

Ahoj

Tak ten můj swift byl určený na náhradní díly a hádej od koho je? Bře?a Brix :-)))

Jinak co se týká váhového limitu, tak u FMS budou v Nkových skupinách. V kategorii do 1,3 litru počítám, že bude 800 kg včetně řidiče. Takže tam bude i po odlehčení prostor na to koupit rám. Ale konkrétní váhové hodnoty v Nkách budou domluvené až na zasedání FMS 31.1. v Brné.

Jinak tu páčku jsem teda pochopil, i když není to jedno?

Jo, tu fotku zadních světel mi pošli.

Jinak kde bude kdo jezdit. Prvně chci říct, že žádná série Stuchlíka není, to je občanské združení FMS, které už má sestavený kalendář termínů a propozice budou toho 31.1.

Kuneš ještě nemá kalendář, takže mu to bude pěkně kolidovat s profíky či s FMS a propozice take ještě dolaďuje i když už nějaka verze koluje co vím...

Ahoj

Filip

Odesláno

Jasne. U Kunese je to taky HOBBYOPENCUP, ale pro zjednoduseni je to tady kolem me pro vsechny Kunes nebo Stuchlik. Ale vsichni vime o co jde.

No s těma názvama je to na hovno.

FMS (Stuchlík a spol) je Hobby Cup Open - původní název

Kuneš je Hobby Open Cup

Lander

Odesláno

ze se do toho pletu...

takze Hobby Open Cup neni Hobby Cup Open ?????

:D :D:D:D:D Tak to je maso :D:D:D:D:D:D:D:D Svedci to o mire fantazie 2. v poradi

BTW: kdo z nich to vymyslel pozdeji?

Odesláno
Napsán autorem voštík

ze se do toho pletu...

takze Hobby Open Cup neni Hobby Cup Open ?????

:D :D:D:D:D Tak to je maso :D:D:D:D:D:D:D:D Svedci to o mire fantazie 2. v poradi

BTW: kdo z nich to vymyslel pozdeji?

To se nedá vysvětlit, kdo dříve, kdo později, všechno souvisí se vším a za vším hledej peníze. Uvidí se, jak to letos pojede ty dvě konkurenční série. Mohou kvalitu posunout mnohem dál, rozmělnit počty závodníků atd...

Filip

Odesláno

Co se tyce predni optiky tak ja ji mam predelanou. Nedelal jsem to sam, ale nechal jsem to udelat v servise kdyz mi ji staveli.

Musi se predelat konektory .. je to prej peknej vopruz a taky jina packa dovnitr (to kvuli mlhovkam). Jo az budes kupovat tu packu tak ji kup rovnou u Peugeotu ,... na vrakaci za ni chtej tak 1200 a orig stoji asi 1500 takze to nema smysl na vrakaci. Predni naraznik z verze XS mam takovej pocit ze nebude poradne sedet protoze XS ma sirsi predni blatniky ... leda ze by jsi mel z 1,4 XS ta ma mam ten pocit standard sirku ;). Co se tyce kol tak mam 15 195/50 ale jen kvuli tomu ze jsou levnejsi nez 185/55 a to vo hodne. Mam 1,4 a musim rict ze je to hodne znat ty 195 ze to zere vykon jako svine. Dalsi vec je ze pak hrozne trpi srouby u kulaku ... musi se kazdou chvilku vymenovat protoze se normalne vytahnou a pak do desne rachata. To je asi vsechno co se da s tuningem. Na motor nesahat krome filtu ... vyfukovy potruby to je zabity uplne .... ma to kat. primo za svodama a pak je jen dlouha trubka az do zadniho tlumice. Takze tam zadnej zazrak se vykouzlit neda ... leda koupit celej vejfuck ale to je za 30k a neda to skoro nic takze to ma jen hezkej zvuk. Jinak co se tyce spotreby tak to jsi mohl rovnou poridit 1,4 protoze rozdil ve spotrebe mezi 1,4 a 1,1 je asi necelej pul litr ;) a vykonovej rozdil je hodne znat (podle papiru sice ne ale v realu dost).

Odesláno

Daji se koupit svody bez katu uz od nejakych 8mi tisic, nevim ale jak pak s tim zbytkem vyfuku, protoze ten svod bude mit vetsi prumer. Jo a sou 4-1, takze vykon az vysoko v otackach, ale myslim ze vzhledem k tomu jak debilne jsou udelane ty svody original by to mohlo stat za to.

Odesláno

jo to asi by mohlo, ale ses bez katalyzatoru ... nehlede na to ze (alespon 1,4) ma dve lambdy ... jednu pred katem a druhou za.

Btw kde se daji koupit za 8k ty svody ? ;)

Tech 30k bylo komplet od supersprintu vcetne montaze mam takovej pocit. A pridalo to v koncovem efektu cca 8 koni. No nekupte to za 30k :D

Odesláno

Ve skotsku. Jmenuji se GMC Motorsport a je to firma ktera se venuje pouze upravam Peugeot a Citroen. Cena za svody je kolem 160 liber.Jo a na tu druhou lambdu maji nejakou takovou zaslepku-ojebavku, vsak se podivej na www.gmcmotorsport.co.uk

Ja od nich budu brat taky svody a jeste par nejakych drobnosti.

Odesláno

Jo tak s tema jsem jiz mailoval ohledne kompressoru na 206 ... ale vyjde to na dseny prachy ... ale byl by to hukot ... blok by to asi nevydrzel takze sem se na to vykaslal ...

Odesláno

Ta mam OBROVSKY PROBLEM

To auto bylo havarovaný na zadní pravy roh. To by až takový problém nebyl, kastle je poopravovaná relativně dobře. Ale to pravé zadní kolo je hvyzdnuté. Má větší šikmost, a také trochu stočené doleva. Jak jsem se dozvěděl od člověka co mi dělá nastavení geometrie na MR2ku (fakt machr) a schodou okolností koupil svě ženě taktéž před pár dny tu samou 206ku ale s motorem 1,9D, tak je to prý na 90 procent tou osou náboje, která je z blata. Sehnal jsem na vrakovišti jinou osu. Bohužel tu originál němužu nějak vytáhnout, nepřišel jsem na princip. Teda snad je to ta osa co dělá ten problém, že to kolo má větší sklon a uhýbá doleva a je trochu dopředu. Prosím poraďte.....

Mám to auto raději hodit do nějakého pažoutského servisu??? Či to bude chtít celý kus nápravy nový?

Taktéž po té havárce je ten tlumič v prdeli, teče. Dovezl jsem z vrakoviště jinačí tlumič, je taktéž z 206ky.. Ale je o kapku kratší a tužší, takže musím sehnat ještě jeden a tím pádem trochu zadek snížím.

Prosím poraďte, pokud máte i nějaké technické obrázky toho náboje a postupy, prosím oscanujte. Moc mi to pomůže.

Díky moc

Lander

lander@email.cz

[Editován dne 23/1/04 lander]

Odesláno

T ynapravy jsou vsechny stejny. jako konstrukcne, uz asi 20 let :( takze ti postaci i manualy na x05 ze stranek. Bud budeprihnute rameno nebo jen ta osa. Pokud ta osa, tak to jde docela bez problemu vymlatit, chce to ale velke kladivo a zvenku po tom parkrat poradne prastit. Mozna by to slo jeste nahrat, at to jde lip :cool:

A bach ana delku tech os, menil jsem napravu na 306 bubny s abs a daval tam napravu bez abs.. celkem prdel... osy jinak dlouhe, uchyceni cidel tam chybelo....... Ale cesky garazovy vseumel si poradil :-)

Odesláno
Napsán autorem voštík

T ynapravy jsou vsechny stejny. jako konstrukcne, uz asi 20 let :( takze ti postaci i manualy na x05 ze stranek. Bud budeprihnute rameno nebo jen ta osa. Pokud ta osa, tak to jde docela bez problemu vymlatit, chce to ale velke kladivo a zvenku po tom parkrat poradne prastit. Mozna by to slo jeste nahrat, at to jde lip :cool:

A bach ana delku tech os, menil jsem napravu na 306 bubny s abs a daval tam napravu bez abs.. celkem prdel... osy jinak dlouhe, uchyceni cidel tam chybelo....... Ale cesky garazovy vseumel si poradil :-)

Ahoj, no na 90 procent je to ta osa. Sehnal jsem na vrakovišti jinou osu, jenže při mé smůle, také je KO, strčil jsem ji u známého do soustruhu a také trochu házela. Takže mi nezbývá nic jiného, než zajet do servisu Peugeotu a nechat si to tam opravit. Jinak zadní tlumič jsem už také vyměnil, byl totálně mrtvý, komplet vyteklý olej a už je tam další, tak aspoň tento problém z krku.

Filip

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...