Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Potřebuju pomoc, viděl jsem teď nabídku na letní pneu Bridgestone Potenza 050 A, 225/55 R17, vzorek 90% komplet sada za 8500,- a nevím, zda-li je můžu použít, když mám v techničáku napsanej rozměr 215/55 R17. Nebude potom nějakej problém třebas na stk?

Odesláno
Původně zaslal: nanux

Potřebuju pomoc, viděl jsem teď nabídku na letní pneu Bridgestone Potenza 050 A, 225/55 R17, vzorek 90% komplet sada za 8500,- a nevím, zda-li je můžu použít, když mám v techničáku napsanej rozměr 215/55 R17. Nebude potom nějakej problém třebas na stk?

bude ale od toho mame dve sady gum k autu , zimni jsou v techničaku letní nee :D:papa

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

Původně zaslal: nanux

bude ale od toho mame dve sady gum k autu , zimni jsou v techničaku letní nee :D:papa

Přesně tak. :D

Odesláno

klidne je tam dej my mame na 407 225/55 R17 ale ty 45 ti nedoporucuju bude to pak nepohodlny ty 55 urcite staci taky to vypada jako tenka guma kdyz mas R17 :D se koukni jak sem sem dal fotku u CHROMOVANA MRIZKA 1 stranka ze strany vyfoceny s maslema :)

Odesláno

to Maki: Jo, nevypadá to špatně, ale já koukal na ten rozměr hlavně z finančního důvodu - pneu jsou za mnohem lepší ceny. Je mi jasný že to bude nepohodlný, fakt nevím :(

to S.ilw.R: Jak je to s těma 18\" nevím, neznám nikoho kdo by je tam měl. Jinak rozteč je 5x108 :papa

Odesláno

S tímto rozměrem jsem už auto koupil, s jinými čtyřistasedmami jsem nejezdil, takže nemohu porovnávat.

Mám DUNLOPY SP SPORT 01. Na suchu i mokru sedí velmi dobře a díky výborně řešeným nápravám jsou komfortní i při

přejíždění nerovností. Zatím neřeším, co obuji příště.

Odesláno

Cítím mírné vrnění, jako když jedu po roletě v miniaturním provedení. Nic mi zatím nedrnčí, ale to se může časem změnit

(mám najeto 21 tis.km). Co obuji příště neřeším, protože to bude ještě nějaký čas trvat. Když ale porovnám ceny pneumatik předepsaného rozměru (215x55) ve stejné kvalitě, tak rozdíl na jedné gumě je cca 850 Kč ve prospěch \"salámu\". Takže, až příjde čas, budu mít víc zkušeností s životností podvozkových dílů a podle toho se budu rozhodovat. Tyhle gumy nebyla moje volba- sám bych zůstal u kol z prodejny (hlíny 16\"), protože jsem spíš pohodář a adrenalin nevyhledávám. Jenže když už to na autě je............

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...