Algol Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 Tak pánové a dámy (jsou-li zde), hlásím přechod z ranku 309 do ranku 405... Zakoupil jsem jeden prakticky zánovní vůz, po prvním majiteli (!!!), najeto 189 tisíc, pravidelně servisováno, bez jediného místa rzi, byť jenom povrchové (prakticky nebouráno, pokud zapomenu na promáčklou horní část zadních pravých dveří). 309-ku jsem měl jenom jako přepravní vozidlo (jezdil jsem jí na pozorování), tohle už beru jako plnohodnotné druhé vozidlo pro rodinnou přepravu, neb sporťáky mají málo dveří. Hodnocení vozu: Karoserie: 1 Lak: 1- (sem tam minimální škrábanec-asi Tesco story) Torzka: 2- (není to úplně all right) Motor: 2 (nežere, co nemá, toho, co má, žere málo) Interiér: 2 (mouchy se najdou) Hudba: nebyla, skládám Přední náprava: 3 (svisláky nif mof, zbytek docela slušné) Předně nikam neteče, vše je slícováno, paraboly jako nové...foto dodám v průběhu několika dní.... Citovat
Fix3 Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 Jak to mas s vybavou??? Ja mam 1,6Gri rv.91 a mam akorat central+zadni delena sedadla:( Citovat
Algol Odesláno 31. březen 2008 Autor Odesláno 31. březen 2008 Výbava? Na okna švihadla, budíky s hodinama, elektrický šíbr třípolohový, dělená zadní sedadla a bez centrálu...tj. budu shánět budíky s otáčkoměrem, centrál a elektrický stahování oken...je to r.v. 12/90... Citovat
Fix3 Odesláno 1. duben 2008 Odesláno 1. duben 2008 Peknejjjjjj.....za kolik si ho poridil??? Me jenom zajimalo jak je velkej rozdil mezi Gri a GL.....eee ten sibr mas origo nebo je dodelavanej? [upravil dne 1/4/08 Fix3] Citovat
Algol Odesláno 2. duben 2008 Autor Odesláno 2. duben 2008 Šíbr je origo, je stejnej i na GRi, co má kámoš, akorát že on má ještě okna v elektrice a centrál bez dálky (tu si dodělával), má to rok 89. Koupil sem to za 25000 Kč, včetně letních pneu na diskách. Zatím sem dosti spokojenej, spotřeba po městě vypadá někde pod 8/100, budu muset počkat na dlouhodobou spotřebu. Včera sem to komplet prolezl, páčil čepy pajcrem a nic, všechno OK, až sem z toho nervózní... Akorát klíňák není dobrej... Ono to hodně záleží taky na zemi, pro kterou bylo auto určený, auta pro Německo se prý dělala bez bočních blinkrů, on to má ze Schweizu, takže má semišový sedáky, atd....ale byla to asi 25. 405-ka, kterou sem viděl a kterou sem jel, zbytek byly většinou strašlivý vraky (včetně jedné 605-ky), kterou sem měl tu čest jet....rezavý, motory po smrti, škoda mluvit.... Citovat
Fix3 Odesláno 2. duben 2008 Odesláno 2. duben 2008 Me povidej...sem se byl podivat na sedm aut nez sem narazil na zebru.....strasny vraky a nebo nekrestansky prachy....mno ja mam dovoz z Nedrelandu(Nizozemsko)....hmmm....clovece ja jediny co mam je central a jinak nic:(....ma to jednu vyhodu, alespon se nema co podelat:) Citovat
Ondrys Odesláno 22. květen 2008 Odesláno 22. květen 2008 Jen že pro auto jsme spolu byli v Kladrubech a nezapomínej že to máš schnili na srajdu - protože jsi prohloupil a neměl jsi to brat Ondro,víš že byli daleko lepší auta za stejnou cenu,víš přece o tom, jen se nam tam už nechtělo,ale měly jsme tam zajet,měl by jsi lepší a neprodaval by jsi ji tedka. Citovat
Fix3 Odesláno 23. květen 2008 Odesláno 23. květen 2008 Ondrys....Tedka ses chytrej, ale kdyz sme tam byli tak si drzel klapacku.....po bitve je kazdy general.....a pokud neco mas proti me mas moje telefoni cislo!!!!!!!!!!!!!!!! Citovat
Ondrys Odesláno 22. červen 2008 Odesláno 22. červen 2008 když jsme tam bili tak jsem ti říkal at to nebereš a nedržel jsem klapačku řekl jsem ti svuj nazor ale bylo me to celkem jinak fuk.Hold jsi uplně blbej a to nikde nesrovnaš. Citovat
Ondrys Odesláno 22. červen 2008 Odesláno 22. červen 2008 no to máš pravdu všude sami vraky a ty jsi taky ten vrak koupil.....za ukrutny prachy vid. Citovat
Medvěd Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 Ondrys - můžeš mi prozradit JEDEN, stačí opravdu JEDEN JEDINEJ, ale ROZUMNEJ důvod, proč nezvedneš telefon a s Fixem si svůj problém nevyřešíš sám z oka do oka??? Proč k řešení Tvého soukromého problému využíváš tohle fórum a nutíš lidi, kteří o Tvůj problém fakt nemají žádný zájem, probírat se takovýma nic neříkajícíma kecama??? BER TO JAKO POSLEDNÍ VAROVÁNÍ, POKUD BUDEŠ I NADÁLE PRUDIT, BUDE TI NA ZDEJŠÍ FÓRUM ZAMEZEN PŘÍSTUP (zde totiž, ač se Ti to jistě zdá podivné až nepochopitelné, nemáme důvod poskytovat prostor pro příspěvky tohoto typu - naopak, snažíme se tu spolu vycházet dobře a vzájemně si třeba i radit, čehož jsem si v Tvých posledních příspěvcích opravdu nevšiml) [upravil dne 23/6/2008 Medvěd] Citovat
Fix3 Odesláno 29. červen 2008 Odesláno 29. červen 2008 :potlesk Původně zaslal: Medvěd Ondrys - můžeš mi prozradit JEDEN, stačí opravdu JEDEN JEDINEJ, ale ROZUMNEJ důvod, proč nezvedneš telefon a s Fixem si svůj problém nevyřešíš sám z oka do oka??? Proč k řešení Tvého soukromého problému využíváš tohle fórum a nutíš lidi, kteří o Tvůj problém fakt nemají žádný zájem, probírat se takovýma nic neříkajícíma kecama??? BER TO JAKO POSLEDNÍ VAROVÁNÍ, POKUD BUDEŠ I NADÁLE PRUDIT, BUDE TI NA ZDEJŠÍ FÓRUM ZAMEZEN PŘÍSTUP (zde totiž, ač se Ti to jistě zdá podivné až nepochopitelné, nemáme důvod poskytovat prostor pro příspěvky tohoto typu - naopak, snažíme se tu spolu vycházet dobře a vzájemně si třeba i radit, čehož jsem si v Tvých posledních příspěvcích opravdu nevšiml) [upravil dne 23/6/2008 Medvěd] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.