Krt Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 Zdravíčko, nevíte někdo jaký mají bejt šrouby k al.kolům OURAGAN? Popř. kdyby někdo poslal foto. Díky Citovat
Janzy Odesláno 2. duben 2008 Odesláno 2. duben 2008 Co su to za srouby? Nemaju nejaku dlhu hlavu? Ako na nich sedia potom krytky? Alebo krytky sa davaju len na cierne srouby? Mna by tiez zaujimalo ako vyzeraju original sroubky k Ouraganum, pripadne aky rozmer maju mat. Citovat
marisw Odesláno 2. duben 2008 Odesláno 2. duben 2008 zrovna taketo srouby doma mam. presne 16 kusov......ak by bol zaujem... Citovat
Janzy Odesláno 2. duben 2008 Odesláno 2. duben 2008 Původně zaslal: marisw zrovna taketo srouby doma mam. presne 16 kusov......ak by bol zaujem... ... nemas foto? Citovat
očko Odesláno 3. duben 2008 Odesláno 3. duben 2008 Já by som potreboval bezpečnostné šróby k týmto kolesám.Nemá niekto na predaj alebo kde by som ich mohol zohnať ? A aká je vlastne ich cena./aby som bol v obraze/ Citovat
Driver Odesláno 3. duben 2008 Odesláno 3. duben 2008 Původně zaslal: očko Já by som potreboval bezpečnostné šróby k týmto kolesám.Nemá niekto na predaj alebo kde by som ich mohol zohnať ? A aká je vlastne ich cena./aby som bol v obraze/ Tak třeba tyhle šrouby, akorát si vybrat správnou délku: ODKAZ Citovat
očko Odesláno 3. duben 2008 Odesláno 3. duben 2008 Ďakujem. Hneď idem zmerať pôvodné a objednať nové.:myslimDáva sa to po 1 ks na koleso, alebo všetky 4 ks sa menia? Citovat
Krt Odesláno 3. duben 2008 Autor Odesláno 3. duben 2008 jinak vcera jsem se ptal v jednom autorizovanym servisu a original srouby k ouraganum stoji 56kc/ks, coz mi nepride tak strasny... Citovat
Janzy Odesláno 3. duben 2008 Odesláno 3. duben 2008 Kde to bolo lebo ja som to poptaval u Domanskeho v Prahe a cena takato: šroub kola - 77,-Kč s DPH/ks krytka šroubu - 75,- Kč s DPH/ks Citovat
escorpion Odesláno 3. duben 2008 Odesláno 3. duben 2008 Ja som kupoval na plechace v zime v Peugeote za 40 Sk/kus. Citovat
Krt Odesláno 3. duben 2008 Autor Odesláno 3. duben 2008 tohle jsou jiny, podivej se na foto v druhym prispevku.maj jako by takovou plovouci podlozku. Jinak na to koukal v takovym malym servisu u Plzne a koukal na to prez ten Public Servis Box.... Citovat
Janzy Odesláno 3. duben 2008 Odesláno 3. duben 2008 Ako je to potom s dlzkou hlavy? Su s dlhou hlavou ale aj s kratkou. Ako to potom vyzera na tom kolese? Citovat
Krt Odesláno 3. duben 2008 Autor Odesláno 3. duben 2008 To nevim ale ta dira kole je podle me dost hluboka. Citovat
marisw Odesláno 3. duben 2008 Odesláno 3. duben 2008 Původně zaslal: Janzy Původně zaslal: marisw zrovna taketo srouby doma mam. presne 16 kusov......ak by bol zaujem... ... nemas foto? nemam najdem ich a ofotim Citovat
Driver Odesláno 3. duben 2008 Odesláno 3. duben 2008 Původně zaslal: očko Ďakujem. Hneď idem zmerať pôvodné a objednať nové.:myslimDáva sa to po 1 ks na koleso, alebo všetky 4 ks sa menia? Dává se pouze 1 bezpečnostní šroub na kolo. Citovat
p406b Odesláno 3. duben 2008 Odesláno 3. duben 2008 ja mam takovy srouby, ouragany jsou ve vybave z vyroby Citovat
Krt Odesláno 3. duben 2008 Autor Odesláno 3. duben 2008 Tohle jsou ty za cca 60kc/ks, jinak mi ted napadlo v kontextu s tim prvnim odkazem na foto sroubu - nelisi se srouby na ouragany na 406 a 206cc, kdyz maji jiny ET? Ty prvni mi pridou ze maji kratkej zavit a kdyby nedejboze se nejakym zpusobem lisil naboj kola moh by s timahle sroubama bejt problem pri pouziti na cececkovych ouraganech - jako ze by se zavit zastavil o vybeh driv nez by dotah kolo. Tak ted nevim co si o tom myslet? Nevite nekdo? Citovat
jojo307 Odesláno 6. duben 2008 Odesláno 6. duben 2008 Len tak mimo temu....Daju sa tie krytky zakupit aj samostatne? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.