Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Co su to za srouby? Nemaju nejaku dlhu hlavu? Ako na nich sedia potom krytky? Alebo krytky sa davaju len na cierne srouby?

Mna by tiez zaujimalo ako vyzeraju original sroubky k Ouraganum, pripadne aky rozmer maju mat.

Odesláno

Já by som potreboval bezpečnostné šróby k týmto kolesám.Nemá niekto na predaj alebo kde by som ich mohol zohnať ?

A aká je vlastne ich cena./aby som bol v obraze/

Odesláno
Původně zaslal: očko

Já by som potreboval bezpečnostné šróby k týmto kolesám.Nemá niekto na predaj alebo kde by som ich mohol zohnať ?

A aká je vlastne ich cena./aby som bol v obraze/

Tak třeba tyhle šrouby, akorát si vybrat správnou délku: ODKAZ

Odesláno

jinak vcera jsem se ptal v jednom autorizovanym servisu a original srouby k ouraganum stoji 56kc/ks, coz mi nepride tak strasny...

Odesláno

tohle jsou jiny, podivej se na foto v druhym prispevku.maj jako by takovou plovouci podlozku. Jinak na to koukal v takovym malym servisu u Plzne a koukal na to prez ten Public Servis Box....

Odesláno
Původně zaslal: Janzy

Původně zaslal: marisw

zrovna taketo srouby doma mam. presne 16 kusov......ak by bol zaujem...

... nemas foto?

nemam najdem ich a ofotim

Odesláno
Původně zaslal: očko

Ďakujem.:super

Hneď idem zmerať pôvodné a objednať nové.:myslimDáva sa to po 1 ks na koleso, alebo všetky 4 ks sa menia?:myslim

Dává se pouze 1 bezpečnostní šroub na kolo.

Odesláno

Tohle jsou ty za cca 60kc/ks, jinak mi ted napadlo v kontextu s tim prvnim odkazem na foto sroubu - nelisi se srouby na ouragany na 406 a 206cc, kdyz maji jiny ET? Ty prvni mi pridou ze maji kratkej zavit a kdyby nedejboze se nejakym zpusobem lisil naboj kola moh by s timahle sroubama bejt problem pri pouziti na cececkovych ouraganech - jako ze by se zavit zastavil o vybeh driv nez by dotah kolo. Tak ted nevim co si o tom myslet? Nevite nekdo?:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...