Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Lakování černych lišt na nárazníku

Recommended Posts

Odesláno

Nevíte o nějaky lakovně v okoli Prahy? Rozhodl jsem se nalakovat do barvy karoserie černý lišty co jsou na nárazníku a na dveřích. Je to P406 old. Na kolik taková sranda přijde?

Je potřeba tyto plasty před lakováním nějak připravit? (obrousit, vypnit nerovnosti...)

Odesláno

pokud to budes davat do lakovny tak oni si s tim poradi, pokud bys to chltel delat doma, tak nejprve odmastit, striknout zaklad na plasty, pak nejaky plnic, prebrousit, podle stavu zopakovat plnic a brouseni a pak striknout metalizu a navrch pruhledny akrylatovy lak

Odesláno

Přesně tak,takhle jsem to dělal asi před půl rokem na tatíkově octavii a zatím to drží,hlavně pořádně odmastit a nejlépe zbrousit do hladka tu lištu.Ono se to nezdá ale taková lištička dá taky plno práce když to chceš mít hezký....přeji hodně zdaru a pevné nervy:aut

Odesláno

Přesně jako oni. Sice jsem už viděl sprejem dobře lakované věci, ale musíš to mít v ruce a taky štěstí s mícháním barvy. Osobně bych to dal do lakovny za jednu lištu dáš max litr tj za nalakování těchto lišt na celé auto dáš tak trojku ! A když to budeš dělat doma tak tě výjde tak 1200-1500 protože jeden sprej není levnej a je tak na jednu lištu max jednu a půl a kde jsou smirky, odmašťovadlo a základ na plasty a taky nemluvě o laku, že ho nesliješ dobře ... neřešil bych to domácí tvorbou !

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...