macho Odesláno 30. březen 2008 Odesláno 30. březen 2008 Nevíte o nějaky lakovně v okoli Prahy? Rozhodl jsem se nalakovat do barvy karoserie černý lišty co jsou na nárazníku a na dveřích. Je to P406 old. Na kolik taková sranda přijde? Je potřeba tyto plasty před lakováním nějak připravit? (obrousit, vypnit nerovnosti...) Citovat
Ferry Odesláno 30. březen 2008 Odesláno 30. březen 2008 pokud to budes davat do lakovny tak oni si s tim poradi, pokud bys to chltel delat doma, tak nejprve odmastit, striknout zaklad na plasty, pak nejaky plnic, prebrousit, podle stavu zopakovat plnic a brouseni a pak striknout metalizu a navrch pruhledny akrylatovy lak Citovat
309GT Odesláno 1. duben 2008 Odesláno 1. duben 2008 Přesně tak,takhle jsem to dělal asi před půl rokem na tatíkově octavii a zatím to drží,hlavně pořádně odmastit a nejlépe zbrousit do hladka tu lištu.Ono se to nezdá ale taková lištička dá taky plno práce když to chceš mít hezký....přeji hodně zdaru a pevné nervy:aut Citovat
oni Odesláno 1. duben 2008 Odesláno 1. duben 2008 nechci se odrazovat,ale doma sprejem nikdy nedocilis toho co oni v lakovne!!! Citovat
Creams Odesláno 2. duben 2008 Odesláno 2. duben 2008 Přesně jako oni. Sice jsem už viděl sprejem dobře lakované věci, ale musíš to mít v ruce a taky štěstí s mícháním barvy. Osobně bych to dal do lakovny za jednu lištu dáš max litr tj za nalakování těchto lišt na celé auto dáš tak trojku ! A když to budeš dělat doma tak tě výjde tak 1200-1500 protože jeden sprej není levnej a je tak na jednu lištu max jednu a půl a kde jsou smirky, odmašťovadlo a základ na plasty a taky nemluvě o laku, že ho nesliješ dobře ... neřešil bych to domácí tvorbou ! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.