Pe.Tr Odesláno 30. březen 2008 Odesláno 30. březen 2008 Původně zaslal: Kurt Původně zaslal: Pe.Tr no to mě tu zas chybí zvracející smajlík , docela bych ho tu často využil:D To víš! A admini to budou uklízet! Nic!! škoda , tolik jsem doufal Citovat
Pe.Tr Odesláno 30. březen 2008 Odesláno 30. březen 2008 Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: peugeotkovic Původně zaslal: ozzy1956 Je to tady jak v tom poradu v televizi.Ještě trochu pláče :D:D:roker však já už hlásila,že nám tady chybí smajlík se slzyčkou.. A jak by se kolikrát šikl [upravil dne 30.3.2008 peugeotkovic] no to mě tu zas chybí zvracející smajlík , docela bych ho tu často využil:D Ty rád zvracíš??? To ne ,ale potom co se tu někdy do čtu ,nemám k tomu zvraceni daleko. Citovat
qity3 Odesláno 30. březen 2008 Odesláno 30. březen 2008 1000 ludi 1000 chuti, nemozes vsetkych odsudzovat. blby nazor taky nazor:D Citovat
adraj Odesláno 30. březen 2008 Odesláno 30. březen 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: peugeotkovic Původně zaslal: ozzy1956 Je to tady jak v tom poradu v televizi.Ještě trochu pláče :D:D:roker však já už hlásila,že nám tady chybí smajlík se slzyčkou.. A jak by se kolikrát šikl [upravil dne 30.3.2008 peugeotkovic] no to mě tu zas chybí zvracející smajlík , docela bych ho tu často využil:D Já myslel.že ty se ze všeho pokakáš:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.